عقب ماندگی از برنامه آزمون
-
Arash 0
هرکسی فقط دو هفته روزی 10 ساعت بخونه میفهمه ک میشه با هر سطح علمی ک باشه...دید ادما ب مشکلات فرق داره بعضیا هنوز توی رینگ نرفته دستاشون رو بالا میگیرن میگن تسلیم...من کاری ب اونا ندارم،میگین واقع بین باش باشه،من میگم حتی دردبدترین شرایط اگ برای هر صفحه زیست 1 ساعت وقت گذاشت 1500 باز باقی میمونه،مابقی رو دودوتا چهارتا کن ببین میشه یا نه...tamom
کاش آزمون گزینه دو رفته بودم
برنامه آزمون رومخمه -
tamom
برنامه آزمون رومخمه@fatemehgh-t در عقب ماندگی از برنامه آزمون گفته است:
tamom
برنامه آزمون رومخمهخیلیم خوب کاری کردی قلمچی ثبت نام کردی بشینی افسوس بخوری فقط خودت داغون میشی پر قدرت بخون
-
tamom
برنامه آزمون رومخمه@fatemehgh-t در عقب ماندگی از برنامه آزمون گفته است:
tamom
برنامه آزمون رومخمههیچ چیز مفت بدست نمیاد،چرا خودتون رو باختید اگ قرار باشه با 200 روز وقت ی مشکل رو حل نکنید فرداروزی ک اصلا هیچ مشکلی توزندگیتون رو نمیتونید حل کنید...ازمون بعد قلمچی سنگینه قبول،ولی تا لحظه ی اخر تلاش کنید شک نکنید ب خیلی چیزا پی می برید : )
-
@fatemehgh-t در عقب ماندگی از برنامه آزمون گفته است:
tamom
برنامه آزمون رومخمهخیلیم خوب کاری کردی قلمچی ثبت نام کردی بشینی افسوس بخوری فقط خودت داغون میشی پر قدرت بخون
RAHIL_28
همه سعیمومیکنم -
@fatemehgh-t در عقب ماندگی از برنامه آزمون گفته است:
tamom
برنامه آزمون رومخمههیچ چیز مفت بدست نمیاد،چرا خودتون رو باختید اگ قرار باشه با 200 روز وقت ی مشکل رو حل نکنید فرداروزی ک اصلا هیچ مشکلی توزندگیتون رو نمیتونید حل کنید...ازمون بعد قلمچی سنگینه قبول،ولی تا لحظه ی اخر تلاش کنید شک نکنید ب خیلی چیزا پی می برید : )
tamom ان شاالله که هممون بهترین نتیجه رو بگیریم
-
tamom ان شاالله که هممون بهترین نتیجه رو بگیریم
-
RAHIL_28
همه سعیمومیکنم@fatemehgh-t

-
قرار نیست یه شب همش رو جبران کنید از همین الان با برنامه پیش برید هر چی رو جا موندید بزارید کنار ازرمون ها ی جمع بندی جبران کنید البته اگه روزی یه ساعت یا کمتر به برنامه تون اضافه کنید ویه کوچولوش رو جبران کنید هم خوبه اما دی وبهمن که جمع بندی می تونید جبران کنید نگران نباشید
-
سلام عزیزم ، خب میذاشتی از دی ک جمع بندی داره ثبت نام میکردی ، بعد از ترم دو ، زوج درسای دیگه رو باش شرو میکردی ، تراز مهمه ولی ن اونقد ک بگی من قبول نمیشم و اینا ، اگه تا کنکور برسی بخونی و جمع کنی این عالیه ، و اینکه اگه ی کاری رو شرو کردی تا اخرش برو ، دیگه اما و اگر و اینا نیار ، قرار نیس ب ۱۰۰ درصد بودجه برسی ، بیشتر اختصاصی بخون چون تو کانون هر چقد ک عمومی هم بالا بزنی ، هیچ تراز نمیده ، بعضی از مبحثا تو کنکور کم بودجن یا سختن ولی تو کانون کلشو میگیره پس قرار نیس هر چی ک بیاد توام بزنی ، تو شهر ما با تراز ۶۰۰۰ پزشکی دانشگاه ایران تهران رو اوردن پس نگران نباش !
-
سلام عزیزم ، خب میذاشتی از دی ک جمع بندی داره ثبت نام میکردی ، بعد از ترم دو ، زوج درسای دیگه رو باش شرو میکردی ، تراز مهمه ولی ن اونقد ک بگی من قبول نمیشم و اینا ، اگه تا کنکور برسی بخونی و جمع کنی این عالیه ، و اینکه اگه ی کاری رو شرو کردی تا اخرش برو ، دیگه اما و اگر و اینا نیار ، قرار نیس ب ۱۰۰ درصد بودجه برسی ، بیشتر اختصاصی بخون چون تو کانون هر چقد ک عمومی هم بالا بزنی ، هیچ تراز نمیده ، بعضی از مبحثا تو کنکور کم بودجن یا سختن ولی تو کانون کلشو میگیره پس قرار نیس هر چی ک بیاد توام بزنی ، تو شهر ما با تراز ۶۰۰۰ پزشکی دانشگاه ایران تهران رو اوردن پس نگران نباش !
-
اصلا اشتباه اینکه از دی بره اینکه الان مبحث ازرمون بعدی ومباحث جدید رو بخونه وخودش با ازمون بسنجه وایرادش رو متوجه بشه بهتر تا اینکه از دی بره وسه ماه بخونه اما ایرادش رو پیدا نکنه
@zahra-m1999
باشه ممنون از راهنماییتون -
forough
نمیدونم شایدبهتربوداز دی برم
ممنون بازم -
من بعدنتایج کنکور اصرار داشتم خودپم تابستون بخونم واز مهر برم ازمون اما مشاورم تاکیید کرد الان بهتره هر چند عقب هم باشسم تو جمع بندیمیرسم واقعا هم رسیدم که سوم بخونم با ریاضی پیش یک از می بینی سختته چند تا درس حذف کن ترجیحا اختصاصی وعربی نباشه مثلا لغت وتاریخ ادبیات یبا دینی البته تو جمع بند حتما بخونشون
-
بازم صلاح دید خودت مهم تره اما چه بخوای ادامه بدی چه نه ازمون نری زودتر تصمیم بگیر شروع کن
@zahra-m1999
آزمونو میرم همه سعیمومیکنم به این آزمونم برسم فیزیک پیشو حذف کردم برااین آزمون
وادبیات2وزبان فارسیو درسایی که جدیدمیادتو ازمون ومروری نیستومیخونم وزیست دومم 4فصل اخر فیزیک سومم ساکنوحذف فعلا وشیمی ترکیبای کوالانسی فعلا بقیه باازمون -
ازمون19ابانم 120تاافزایش ترازداشتم بااینکه فقط یکم شیمی خونده بودم برامن حداقل خوب بود
-
Arash 0
هرکسی فقط دو هفته روزی 10 ساعت بخونه میفهمه ک میشه با هر سطح علمی ک باشه...دید ادما ب مشکلات فرق داره بعضیا هنوز توی رینگ نرفته دستاشون رو بالا میگیرن میگن تسلیم...من کاری ب اونا ندارم،میگین واقع بین باش باشه،من میگم حتی دردبدترین شرایط اگ برای هر صفحه زیست 1 ساعت وقت گذاشت 1500 باز باقی میمونه،مابقی رو دودوتا چهارتا کن ببین میشه یا نه...tamom
خدایی من نمیدونم استدلالت در مورد این حرفا چیه
برو حرف اول من رو تو این پست بخون بعد جبهه بگیر
به نظرت تو دوهفته کسی که مباحث پایه ای سینیتیک و تعادل رو نمیدونه و فرمول نویسی و ساختار بلد نیست چجوری میتونه آزمون بعدی قلمچی خودشو برسونه؟ حتی فکرشم چرته
من گفتم بیخیال آزمون این ترم بشه و مباحث رو از اول بخونه برا تسلط
و از ترم دیگه شروع کنه و در غیر این صورت بزاره برا سال دیگه مباحث عقب افتاده رو جبران کنهکلا درکت نمیکنم همش داری از تنبلی و ... حرف میزنی
اولا من آدم تنبلی نیستم اگه میخوای اینو برسونی چون من از اول تابستون شروع کردم و ترازمم زیر ۶۵۰۰ تاحالا نیومده و حداقل روزی ۱۰ ساعت میخونماول ببین طرف چی گفته بعد جبهه جنگ بگیر میدونو کشتی راه بنداز
خوب نیست همینجوری تو ذهنت برای هرکسی تصوری کنی. -
tamom
برو حرف اول من رو تو این پست بخون بعد جبهه بگیر
به نظرت تو دوهفته کسی که مباحث پایه ای سینیتیک و تعادل رو نمیدونه و فرمول نویسی و ساختار بلد نیست چجوری میتونه آزمون بعدی قلمچی خودشو برسونه؟ حتی فکرشم چرته
من گفتم بیخیال آزمون این ترم بشه و مباحث رو از اول بخونه برا تسلط
و از ترم دیگه شروع کنه و در غیر این صورت بزاره برا سال دیگه مباحث عقب افتاده رو جبران کنهکلا درکت نمیکنم همش داری از تنبلی و ... حرف میزنی
اولا من آدم تنبلی نیستم اگه میخوای اینو برسونی چون من از اول تابستون شروع کردم و ترازمم زیر ۶۵۰۰ تاحالا نیومده و حداقل روزی ۱۰ ساعت میخونماول ببین طرف چی گفته بعد جبهه جنگ بگیر میدونو کشتی راه بنداز
خوب نیست همینجوری تو ذهنت برای هرکسی تصوری کنی.Arash 0 در عقب ماندگی از برنامه آزمون گفته است:
tamom
برو حرف اول من رو تو این پست بخون
من گفتم بیخیال آزمون این ترم بشه و مباحث رو از اول بخونه برا تسلطمن جواب این 2پیام شما رو دادم:
«آره ! بستگی داره چه رشته ای هدفت باشه پزشکی که تو هفت ماه نمیشه ولی پیراپزشکی شدنیه»
«خواهش میکنم ولی آدم باید واقع گرا باشه واقا نمیشه کل مباحث رو تو هفت ماه تسلط پیدا کرد و لازمه پزشکی تسلط به همه درس هاست» -
من ثبتنام کردم از برنامه عقب افتادم ...ساعت مطالعه رو ببر بالا ..میرسی بهش
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی