7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ایمنی
-
محدثه شعبانی ینی شماهم میگین که لنفوسیت ها توهمون خط سه هستن که فعال میشن و توخط دوم نیستن؟
من به شخصه نزدیک 15تا تست زدم که گفتن لنفوسیت ها در خط دوم هم نقش دارن
-
Mr. Wick اینکه بله لنفوسیت ها در خط دوم هم نقش دارن ، ولی نقش اصلیشون خط سومه دفاعیه که اختصاصیه
لنفوسیت کشنده طبیعی که میزنه یاخته آلوده به ویروس و سرطانی رو میکشه که یاخته های دارینه ای هیچ نقشی در این رابطه ندارن ، لنفوسیت بی و تی تو خط دوم میتونن اینترفرون نوع یک رو ترشح کنن در صورتی که خودشون آلوده به ویروس بشن و بازم سلول های دندریتی نقشی در این رابطه ندارن ، کشنده طبیعی و تی هم اینترفرون ترشح میکنن برای فعال کردن ماکروفاژ ها که برن یاخته های سرطانی رو بکشن که بازم دارینه ای نقشی نداره
میمونه لنفوسیت های تی و بی اولیه که تو گره های لنفی هستن
تصور کن یه میکروبی در سطح پوسته یا یاخته های زنده پوست آلوده به ویروس شدن یاخته دارینه ای آنتی زن اینا رو بر میداره از راه رگ های لنفی میبره میده به لنفوسیت ها و باعث فعال شدنشون میشه -
محدثه شعبانی خب الان رسیدیم به نقطه اشتراک
پس لنفوسیت ها نقش دارن ولی تو خط دوم نیستن!؟
الان این جا افتاد برای بنده.
یه سئوال دیگه
اونم اینکه یاخته های سرطانی در پاسخ به یاخته های کشنده طبیعی به صورت ریز کیسه های دفعی در می آیند؟ -
-
Mr. Wick سوال اولتون که بله
سوال دومتون هم نمیدونم منطورتون از ریز کیسه دفعی چیه ، ولی یاخته های سرطانی که توسط کشنده طبیعی کشته میشن طبق شکل کتاب بعدش توسط ماکروفاژ ها بیگانه خواری میشن -
محدثه شعبانی
وزیکول دفعی...
قبلش به ریزکیسه دفعی تبدیل نمیشن ینی؟ باید حتما ماکروفاژ تبدیلش بکنه؟ -
Mr. Wick ببینید من میگم شاید علمی این حرف درست باشه ولی کتاب میگه لنفسیت های tبرای یاخته های بدن انسان که آلوده به میکروب شدن مثل یاخته های ک به ویروس آلوده شدن ویا یاخته های سرطانی ویا یاخته های پیوندی حمله میکنن یعنی آنتی ژن رو سطح یاخته های انسانی که با تمام شرایط در بالا گفتم رو شناسای میکنن و کاری با آنتی زن های خود میکروب که به صورت ملول ویا در سطح خود میکروب هستن کار نداره پس با این اوصاف یاخته های دارینه ای در فعال کردن لنفسیت بی نقش دارن نه تی ولی خیلی کم احتمال طرح چنین سوال در کنکور هست چون هیچ جای کتاب اینو نگفته
-
Mr. Wick نه فکر نکنم اینا اصلا ربطی به هم ندارن
یاد پارامسی افتادم
اینا اصلا به یه همچین چیزی که گفتی تبدیل نمیشن
ماکروفاژ هم اونا رو تبدیل به ریز کیسه دفعی نمیکنه مستقیما یاخته ی مرده رو میخوره
مگه اینکه منظورت این باشه که یاخته سرطانی حین اینکه داره بیگانه خواری میشه ، اجزاش در سلول ماکروفاژ وارد یه ریزکیسه میشه و بعدش آنزیم های لیزوزوم اونا رو داخل همون ریز کیسه تجزیه میکنه و کلا محو میشن -
محدثه شعبانی چرا اتفاقا تبدیل میشن
منشنتون کردم تو تاپیکش -
@helen-owl اصلا متوجه نشدم چی گفتی
ولی قابل ذکره که کتاب تست من دقیقا همین جمله رو گفته که اون لنفوسیت هایی که تو گره های لنفی فعال میشن قطعا لنفوسیت تی هستن ، نمیدونم بر چه اساسی اینو میگه ولی خب میگه دیگه
برخلاف شما که میگی بی رو فعال میکنه -
محدثه شعبانی اینو جا انداختم توسط یاخته های دارینه فعال میشن
-
محدثه شعبانی من خودم کل آیکیو زدم ولی کتاب ملاکه