دو تست از کنکور ۹۸ خارج (فوری)
-
سلام تو سوال ۱۸۸ چرا گزینه ۲ صحیحه؟ اگر صفتی چند جایگاهی باشه مثل قد، ممکن نیست چند آلل داشته باشه؟؟

تواین سوال ۱۹۵ کدوم گزینه صحیحه؟

-
H Heli marked this topic as a question on
-
سلام تو سوال ۱۸۸ چرا گزینه ۲ صحیحه؟ اگر صفتی چند جایگاهی باشه مثل قد، ممکن نیست چند آلل داشته باشه؟؟

Heli سلام ۸۸ با رد گزینه میرسی به دو . حالا جدا شدن کجاس برو شکل کتابو نگاه کن اونایی که بهم چسبیدن باید جدابشن که تو خط کتابم گفته اول از هم جدا و.... مراحل تمایز رو گفته حالا اینام هاپلوئید هستن دیگ
-

-
Heli سلام ۸۸ با رد گزینه میرسی به دو . حالا جدا شدن کجاس برو شکل کتابو نگاه کن اونایی که بهم چسبیدن باید جدابشن که تو خط کتابم گفته اول از هم جدا و.... مراحل تمایز رو گفته حالا اینام هاپلوئید هستن دیگ
Marzieh Abouei اره سه گزینه دیگه واضحه که غلطن علت درستی گزینه دو رو نمیدونم
-
-
Heli گفتم دلیلشو که اسپرماتوسیت هست که از هم جدا میشن
من اینجوری برداشت میکنم ازش -
Heli در دو تست از کنکور ۹۸ خارج (فوری) گفته است:
@helen-owl خب اون گزینه که واضحه غلطه سه گزینه دیگه و مخصوصا دلیل درستی گزینه ۳ رو نمیدونم
دلیل درسای گزینه سه اینه که کنکور نظام جدید ترجمهmRNA درحال ساخت رو فقط برای پروکاریوت در نظر میگیره و کاملا جمله درستی رلجب باکتری ها گفته چون ما میدونیم دیگ یک نوع RNA پلیمراز دارن RNA پلیمراز ۱ و۲ و ۳ فقط مخصوص یوکاریت هستن
-
من اینجوری برداشت میکنم ازشMarzieh Abouei در دو تست از کنکور ۹۸ خارج (فوری) گفته است:
من اینجوری برداشت میکنم ازش
-

Heli سلام طبق سالهای اخیر کنکور ۹۸,۹۹ با رد گزینه شما به گزینه ای میرسین که فقط صفات تک جایگاهیی رو در نظر گرفتن.....و فکر میکنم چون برای صفات انسان چند جایگاهیی مثالی نزده از این ایده گرفتن منم مثل شما معتقدم. غلطه ولی باید در مقابل کنکور و سوالاش فقط مطیع باشیم بی هیچ اعتراضی
-

Heli ۱۹۵ هم گزینه سه درسته چون فقط درمورد باکتری صحبت کرده و گزینه همخوانی داره با ویژگی باکتریها
-
Heli سلام طبق سالهای اخیر کنکور ۹۸,۹۹ با رد گزینه شما به گزینه ای میرسین که فقط صفات تک جایگاهیی رو در نظر گرفتن.....و فکر میکنم چون برای صفات انسان چند جایگاهیی مثالی نزده از این ایده گرفتن منم مثل شما معتقدم. غلطه ولی باید در مقابل کنکور و سوالاش فقط مطیع باشیم بی هیچ اعتراضی
Mahan Xodayi 2 اخیش پس غلطه و فقط من اینطور فکر نمیکنم حتما تو کتاب های سال های پیش صفات چند جایگاهی نبوده
-
Mahan Xodayi 2 ولی من باشم خمون اول روش تا ته خط میکشم اخرشم همرو غلط میکنم😕💔
-
Heli ۱۹۵ هم گزینه سه درسته چون فقط درمورد باکتری صحبت کرده و گزینه همخوانی داره با ویژگی باکتریها
Mahan Xodayi 2 مگر تو یوکاریوت ها tRNA و rRNA ای که در ریبوزومه به رشته پلی پپتیدی در حال ساخت متصل نیستن؟
-
Mahan Xodayi 2 مگر تو یوکاریوت ها tRNA و rRNA ای که در ریبوزومه به رشته پلی پپتیدی در حال ساخت متصل نیستن؟
Heli نه کنکور فقط پرو
-
-
Mahan Xodayi 2 ولی من باشم خمون اول روش تا ته خط میکشم اخرشم همرو غلط میکنم😕💔
Marzieh Abouei نه منم خط میکشیدم طبق خیلی سبز و الگو ولی کنکور چون برا نظام جدیدن و درست میگیرن الان دست به عصا میزارم بمونه اخر شمارشی هم باشه نمیزنم😶نمره منفی داره سلیقه طراحم روشن نیس
-
Mahan Xodayi 2 اخیش پس غلطه و فقط من اینطور فکر نمیکنم حتما تو کتاب های سال های پیش صفات چند جایگاهی نبوده
Heli غلط نیست عرض کردم غلطه حقیقتش ولی چون کنکور درست در نظرش گرفتم مام باید بگیم چشم
-
Marzieh Abouei نه منم خط میکشیدم طبق خیلی سبز و الگو ولی کنکور چون برا نظام جدیدن و درست میگیرن الان دست به عصا میزارم بمونه اخر شمارشی هم باشه نمیزنم😶نمره منفی داره سلیقه طراحم روشن نیس
Mahan Xodayi 2 دیگ این اخری هااااا دارم با موقعیت های بدی مواجه میشم خو تست مث ادم بدین😂
-
Heli چرا به پلی پپتید در حال ساخت میشه چن تا ریبوزوم متصل باشه ولی به رنای در حال ساخت فقط در پرو کاریوت ها
من ی معذرت خواهی بدهکارم جواب همون سه هست ولی تحلیلشو اشتباه نوشتم من قسمت اول رو پلی نوکلئتید در حال ساخت دیدم
تحلیل اینه سوال در مورد هم یوکاریوت و هم پروکاریوت حرف میزنه و قسمت دوم هم در مورد هر دو صادق هستش..چون گفته یک نوع برای ساخت یک رنا از یک نوع انزیم رنا بسپاراز استفاده میشه.....هم در یو و هم در پرو پروکاریوت
اگر متوجه نشدین بیشتر توضیح بدم