?????
-
-
-
@helen-owl بنظر من هرچهار گزینش غلطه
-
@helen-owl بنظر من هرچهار گزینش غلطه
Marzieh Abouei آفرین منم همین میگم آقای موقاری گزینه یک درست گرفتتتتتتتتتتتتتتتتت لعنت به این دنیا
-
Marzieh Abouei آفرین منم همین میگم آقای موقاری گزینه یک درست گرفتتتتتتتتتتتتتتتتت لعنت به این دنیا
@helen-owl نمیدونم چرا همچینهههه خب ی تست درس حسابی بدین
-
@helen-owl نمیدونم چرا همچینهههه خب ی تست درس حسابی بدین
Marzieh Abouei بزار 9 خرداد برسه همه این ابهامات برطرف میکنیم
-
Marzieh Abouei بزار 9 خرداد برسه همه این ابهامات برطرف میکنیم
@helen-owl چ خبره؟!!!
-
@helen-owl چ خبره؟!!!
Marzieh Abouei فک کنم لایو ساعت 7 عصر
-
Marzieh Abouei فک کنم لایو ساعت 7 عصر
@helen-owl با کی چی کجا
من سه ماههه پاک پاکم از اینستا
-
@helen-owl با کی چی کجا
من سه ماههه پاک پاکم از اینستا
Marzieh Abouei فک کنم برا رفع اشکال
-
Marzieh Abouei فک کنم برا رفع اشکال
@helen-owl اههه چ خوب
-
@helen-owl اههه چ خوب
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟
-
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟
@helen-owl ۴؟
-
@helen-owl ۴؟
Marzieh Abouei آره ولی چرا
-
Marzieh Abouei آره ولی چرا
@helen-owl چون جهش در راه انداز ممکنه مقدار رونویسی رو افزایش یا کاهش بده کاری به توالی پروتیینی نداره
-
@helen-owl چون جهش در راه انداز ممکنه مقدار رونویسی رو افزایش یا کاهش بده کاری به توالی پروتیینی نداره
Marzieh Abouei من مشکلم با این سوال اینه کی گفته که اصلا این راه انداز ما برای ژنی هست که رمز یک پ|لی پپتید رو انجام میده
-
Marzieh Abouei من مشکلم با این سوال اینه کی گفته که اصلا این راه انداز ما برای ژنی هست که رمز یک پ|لی پپتید رو انجام میده
@helen-owl خب یه راه انداز مشترک دارن اون سه ژن ک در نهایت سه رشته پلی پپتیدی میشن
-
Marzieh Abouei الان من برای صورت سوال اینجوری گفتم چون حکم قطعی داره نباید مولاش بره درست.بعد گفتم که یعنی هر جهشی اتفاق بیفته در راهانداز موجب میشه که توالی پروتیین تعغییر نکنه اینجا دو ایهام بوجود آمد اولین حالت گفتم آره دیگه راس میگه هرجهشیم باشه این کار نمیکنه دومین حالت این بود گفتم کی گفته این جهش اصلا در راه اندازی اتفاق افتاده که اون راه انداز مال ژنی هست که رمز کننده یک پلی پپتید هست آیا بد صورت سوال تفسیر کردم ؟؟
-
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟