?????
-
Marzieh Abouei آره ولی چرا
@helen-owl چون جهش در راه انداز ممکنه مقدار رونویسی رو افزایش یا کاهش بده کاری به توالی پروتیینی نداره
-
@helen-owl چون جهش در راه انداز ممکنه مقدار رونویسی رو افزایش یا کاهش بده کاری به توالی پروتیینی نداره
Marzieh Abouei من مشکلم با این سوال اینه کی گفته که اصلا این راه انداز ما برای ژنی هست که رمز یک پ|لی پپتید رو انجام میده
-
Marzieh Abouei من مشکلم با این سوال اینه کی گفته که اصلا این راه انداز ما برای ژنی هست که رمز یک پ|لی پپتید رو انجام میده
@helen-owl خب یه راه انداز مشترک دارن اون سه ژن ک در نهایت سه رشته پلی پپتیدی میشن
-
Marzieh Abouei الان من برای صورت سوال اینجوری گفتم چون حکم قطعی داره نباید مولاش بره درست.بعد گفتم که یعنی هر جهشی اتفاق بیفته در راهانداز موجب میشه که توالی پروتیین تعغییر نکنه اینجا دو ایهام بوجود آمد اولین حالت گفتم آره دیگه راس میگه هرجهشیم باشه این کار نمیکنه دومین حالت این بود گفتم کی گفته این جهش اصلا در راه اندازی اتفاق افتاده که اون راه انداز مال ژنی هست که رمز کننده یک پلی پپتید هست آیا بد صورت سوال تفسیر کردم ؟؟
-
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟
-
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟
@helen-owl @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
@helen-owl با حذف گزینه همون یکه ولی دوست من اسپرم تک کرماتیدی هست ولی گزینه یک گفته که دارای پروتین ناحیه اتصالی باشه یعنی دو کرماتیدی
-
@helen-owl با حذف گزینه همون یکه ولی دوست من اسپرم تک کرماتیدی هست ولی گزینه یک گفته که دارای پروتین ناحیه اتصالی باشه یعنی دو کرماتیدی
زیبا بری 0 واقعا ؟؟؟ این نکته رو نمیدونستم میدونستم همه فامتن ها چه یه فامینکی چه دوفامینکی دارا سانترومر هستن وی فک میکردم همشون دارای پروتیین هستن
-
زیبا بری 0 واقعا ؟؟؟ این نکته رو نمیدونستم میدونستم همه فامتن ها چه یه فامینکی چه دوفامینکی دارا سانترومر هستن وی فک میکردم همشون دارای پروتیین هستن
این پست پاک شده! -
@helen-owl نه اینرو نگفتم چه کروموزم تک کروماتیدی باشه یا دو کرماتیدی یه سانترومر داره که تو سانترمر دریوکاریت پروتین ویژه هست اما این پروتین ویژه که تو همه سانترومرا هست باعث اتصال نمیشه بلکه یه پروتین دیگه ای هست که باعث اتصال دوتا کروماتید به هم میشه و تو کتاب که میگه پروتین ناحیه اتصالی تجزیه میشن منظور ایناست ولی بهتر باز آقا مقاری بپرسی
-
بعدشم گفته پروتین اتصالی نگفته پروتین که اگر فقط میگف پروتین بله اسپرم میشد اما گفته پروتین اتصال ینی اون پروتین که باعث اتصال دوتا کروماتید خواهری میشه
-
بعدشم گفته پروتین اتصالی نگفته پروتین که اگر فقط میگف پروتین بله اسپرم میشد اما گفته پروتین اتصال ینی اون پروتین که باعث اتصال دوتا کروماتید خواهری میشه
زیبا بری 0 اگر حرفتون رست باشه بله جواب یکه وی هنوز این نکته رو نمیدونستم
-
زیبا بری 0 سلام این کاااملا غلطه شما یه کتاب یازده رو وا کن اون سانترومر و ببین 🥲