این دو تا کلمه صفت اند؟؟🤔🧐
-
@sania-Andiravan آها
خب به نظرم صفت بودن یا نبودن منشی بستگی به جمله داره 🙂Faez Fateminia در این دو تا کلمه صفت اند؟؟🤔🧐 گفته است:
@sania-Andiravan آها
خب به نظرم صفت بودن یا نبودن منشی بستگی به جمله داره 🙂آخه تستی که من دیده بودم چند تا کلمه داده بود که از لحاظ ساختار اینا چک میکرد و تو جمله نبود
برای کنکور 94 تجربی داخل هم بود
ولی خب برای نظرتون میشه مثالی بگید؟چون خوب متوجه نشدم -
Faez Fateminia در این دو تا کلمه صفت اند؟؟🤔🧐 گفته است:
@sania-Andiravan آها
خب به نظرم صفت بودن یا نبودن منشی بستگی به جمله داره 🙂آخه تستی که من دیده بودم چند تا کلمه داده بود که از لحاظ ساختار اینا چک میکرد و تو جمله نبود
ولی خب برای نظرتون میشه مثالی بگید؟چون خوب متوجه نشدم@sania-Andiravan
لطفا تست رو بذار تا ببینیم. -
@sania-Andiravan آها
ولی خب برای نظرتون میشه مثالی بگید؟چون خوب متوجه نشدم@sania-Andiravan مثلا تو این ترکیب نشونه ای برای تشبیه هس :پهلوان منشی معنیش میشه رفتاری مثه پهلوانان داشتن
-
@sania-Andiravan
لطفا تست رو بذار تا ببینیم. -
@sania-Andiravan مثلا تو این ترکیب نشونه ای برای تشبیه هس :پهلوان منشی معنیش میشه رفتاری مثه پهلوانان داشتن
@sania-Andiravan مثلا تو این ترکیب نشونه ای برای تشبیه هس :پهلوان منشی معنیش میشه رفتاری مثه پهلوانان داشتن
اها که اینطور ممنونم🙏🏻
-
@danial-hosseiny در این دو تا کلمه صفت اند؟؟🤔🧐 گفته است:
@sania-Andiravan
لطفا تست رو بذار تا ببینیم.بفرمایید🙏🏻

@sania-Andiravan
خب صفت نسبی درنظر گرفته و نمیشه هم گفت غلطه. -
@sania-Andiravan

@sania-Andiravan منظورش مُنشی گری یا مَنِشی گری؟!
من فک کردم مَنِشی منظورته ولی الان انگار سوال مُنشی منظورشه🤔 -
@sania-Andiravan

این پست پاک شده! -
@sania-Andiravan منظورش مُنشی گری یا مَنِشی گری؟!
من فک کردم مَنِشی منظورته ولی الان انگار سوال مُنشی منظورشه🤔Faez Fateminia مُنشیگری
که مُنشی رو منسوب به مُنش در نظر گرفته. که من متأسفانه چیزی تحت عنوان مُنش هیچ جای لغتنامهٔ دهخدا پیدا نکردم... -
S Succinate has marked this topic as solved on
-
Faez Fateminia مُنشیگری
که مُنشی رو منسوب به مُنش در نظر گرفته. که من متأسفانه چیزی تحت عنوان مُنش هیچ جای لغتنامهٔ دهخدا پیدا نکردم...@danial-hosseiny بله دقیقا اصن به نظرم مُنشی روصفت نمیشه گرفت حالا اگه مَنِشی بود یه چیز..