تمام
-
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم😅 همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی تجربیا ریاضیا -
این پست پاک شده!
-
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم😅 همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی تجربیا ریاضیاMatin Mousavi 1 من همچنان سر پیشنهادم اینه ک بین اون سه تا پاسخنامه میتونم تغذیه بخورم بدون تینکه وقتم بره😂😂
-
Matin Mousavi 1 من همچنان سر پیشنهادم اینه ک بین اون سه تا پاسخنامه میتونم تغذیه بخورم بدون تینکه وقتم بره😂😂
Marzieh Abouei 😂😂😂 به نظر من تغذیه کم ببرید!! یه بطری آب و چند تا شکلات کفایت میکنه
-
Marzieh Abouei 😂😂😂 به نظر من تغذیه کم ببرید!! یه بطری آب و چند تا شکلات کفایت میکنه
Matin Mousavi 1 در تمام گفته است:
حالا بزا ببین من اصلا میتونم چیزی بخورم یا نه😂🤣🤣🤣یکی فک میکنه الان غولم😂😂من به قول مامانم چوب خشکم ولی خداییش حالادیگ اون وسط باید یه کاری بکنم😂
-
Matin Mousavi 1 در تمام گفته است:
حالا بزا ببین من اصلا میتونم چیزی بخورم یا نه😂🤣🤣🤣یکی فک میکنه الان غولم😂😂من به قول مامانم چوب خشکم ولی خداییش حالادیگ اون وسط باید یه کاری بکنم😂
-
امروز کنکور ۹۸ داخل رو دادم
در واقع این سومین آزمونی بود که امسال دادم
سوالاش راحت بود برام ولی ۴۰ دقیقه آخر مخم دیگه نکشید -
دیگه به شیمی که میرسم میل بع دَر رفتن دارم😶اصن نمیتونم بشینم مغزم قفلی میزنه
-
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :/// -
Mahan Xodayi 2 منممم همین شدم ک من شیمیمم خوبه ولی افسرده شدم هرکاررییی هم میکنم درس نمیشه☹😕
-
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :///@سمیه-صادقلو لغت روزی ده دقیقه بخون خوب میشی لغت های پارسالم و کنکور های سال قبلم لغت هاشون هم عوض شدن تو کتاب ما
-
نمیشه به ترتیب دفترچه نزد
شيمی رو اوللا. زد -
@سمیه-صادقلو لغت روزی ده دقیقه بخون خوب میشی لغت های پارسالم و کنکور های سال قبلم لغت هاشون هم عوض شدن تو کتاب ما
Marzieh Abouei
حوصلم نمیاد اصن:( -
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :///@سمیه-صادقلو اره یکم اولش ارور میدم یکم تهش😂من شیمیم اندازه زیستمه لِولش ولی همیشه خدا ۲۰ درصد و اندی اختلاف دارن
-
Mahan Xodayi 2 منممم همین شدم ک من شیمیمم خوبه ولی افسرده شدم هرکاررییی هم میکنم درس نمیشه☹😕
Marzieh Abouei افسردگی نیست نمیتونیم ی جا بشینیم😐اونحا مجبورمون میکنن رد میدیم
-
@سمیه-صادقلو اره یکم اولش ارور میدم یکم تهش😂من شیمیم اندازه زیستمه لِولش ولی همیشه خدا ۲۰ درصد و اندی اختلاف دارن
Mahan Xodayi 2 البته رو قلمچی زیاد حساب نکن! خیلی مسخرهاس.
-
Mahan Xodayi 2 البته رو قلمچی زیاد حساب نکن! خیلی مسخرهاس.
Matin Mousavi 1 اره اینم هس
-
Matin Mousavi 1 اره اینم هس
Mahan Xodayi 2 آره اصلا قلمچی هالی به هولی سوال میده. خودشم نمیدونه داری چه کار میکنه😂
-
Mahan Xodayi 2 آره اصلا قلمچی هالی به هولی سوال میده. خودشم نمیدونه داری چه کار میکنه😂
Matin Mousavi 1 نه با سوالاش مشکل ندارم پنج شش سوال اخر نمیتونم بخونم حتی بزور هر سوالو چن بار میخونم جواب میدم😐
جای شکرش باقیه دستم تنده همیشه وقت اضافی میارم وگرنه کارم تموم بود -
Matin Mousavi 1 نه با سوالاش مشکل ندارم پنج شش سوال اخر نمیتونم بخونم حتی بزور هر سوالو چن بار میخونم جواب میدم😐
جای شکرش باقیه دستم تنده همیشه وقت اضافی میارم وگرنه کارم تموم بودMahan Xodayi 2 چرا پنج شش سوال آخر رو نمیتونی بخونی؟