دل مشغولی ها
-
@fatemeh-Ma به چی فکر میکنی
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:] -
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]این پست پاک شده! -
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]@fatemeh-Ma هعی
️
-
خیلی عاشق یکیم همش بهش فکر میکنم چیکار کنم؟
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم -
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمFATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش
-
FATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش
FATEMEH VARAN انشاالله خدا برات حفظش کنه اما به این هم فکر کن درست که تمام بشه میتونی بری پیشش
-
این تایپک زدم بیاین راجب دل مشغولی هامون حرف بزنیم که نمیذاره به درس خوندنمون برسیم
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲 -
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
-
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami هعی شبیه همیم پس
-
@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
Fatemeh Ahmadi
داری سلامت می خونی؟ -
افــــکار@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
-
@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
haniye -y- چه پیچیده هعی:)))))
آنقدر فکر نکن فکر چیز خوبی نیست
-
@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی
-
@fatemeh-Ma وقتی غرق توی خیال بشی و اجازه بدی افکارت تو رو به دست بگیره ممکنه غرق بشی تو دنیایی که هی بخوای بهش فکر کنی
همیشه افکار چیز خوبی نیست:)))
-
@fatemeh-Ma وقتی غرق توی خیال بشی و اجازه بدی افکارت تو رو به دست بگیره ممکنه غرق بشی تو دنیایی که هی بخوای بهش فکر کنی
همیشه افکار چیز خوبی نیست:)))
Fatemeh Ahmadi
موافقم ولی...:) -
Fatemeh Ahmadi
موافقم ولی...:)@fatemeh-Ma ولی....؟