بیماری MS
-
سلام
میشه بگید چرا ۱ درسته؟
آخرش که رو بینایی تاثیر داره دیگه
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@تجربیا -
سلام
بنظرم چون گفته عصب بینایی غلط گرفته...چون باعث می شد لوب پس سری مورد ایراد واقع بشه...چون با چشم که کاری نداشت...با حمله به بخش سفید لوب پس سری باعث اختلال در بینایی داشت. -
سلام
بنظرم چون گفته عصب بینایی غلط گرفته...چون باعث می شد لوب پس سری مورد ایراد واقع بشه...چون با چشم که کاری نداشت...با حمله به بخش سفید لوب پس سری باعث اختلال در بینایی داشت. -
@Ali-Valicheki نه با بخش میلین دار اعصاب بخش مرکزی اثر داره...MS هم تو بینایی اختلال ایجاد می شد نه عصب بینایی و چشم.
راستی از قسمت حل تمرین میزنی تست هارو یا آزمون؟ -
@Ali-Valicheki نه با بخش میلین دار اعصاب بخش مرکزی اثر داره...MS هم تو بینایی اختلال ایجاد می شد نه عصب بینایی و چشم.
O officer k marked this topic as a question on
-
O officer k has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki خواهش میکنم عزیزم
اوکی تنک یو مای فرند
-
چون Ms فقط به نورون های دارای غلاف میلین دستگاه عصبی مرکزی حمله میکنه , عصب بینایی هم جزو دستگاه محیطی است
-
چون Ms فقط به نورون های دارای غلاف میلین دستگاه عصبی مرکزی حمله میکنه , عصب بینایی هم جزو دستگاه محیطی است
-
@Mr-Wickشرمنده ولی نظر من اینه که فک کنم بخش مرکزی تصلا عصب ندارد بلکه مغز نخاع داره اصلا عصب برا بخش محیطی هستش ابته نظر من این
@helen-owl خواهش میکنم.
ولی آخه چطوری میشه که اعصاب نداشته باشه؟
اسمش روشه
اعصاب مرکزی ینی مغز و نخاع از طریق اعصاب متصل هستن بهم.
من تو متن درسنامه خیلی سبز هم اینو دیدم که نوشته بود به اعصاب بخش مرکزی حمله میکنه اونم بخش میلین آن و باعث اختلال در بینایی میشه و کاری با خود چشم و عصبش نداره -
@helen-owl خواهش میکنم.
ولی آخه چطوری میشه که اعصاب نداشته باشه؟
اسمش روشه
اعصاب مرکزی ینی مغز و نخاع از طریق اعصاب متصل هستن بهم.
من تو متن درسنامه خیلی سبز هم اینو دیدم که نوشته بود به اعصاب بخش مرکزی حمله میکنه اونم بخش میلین آن و باعث اختلال در بینایی میشه و کاری با خود چشم و عصبش نداره