تست قرابت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو توضیح بدید
فقط معنی صورت سوال و گزینه یک و دو رو میخوام🌸

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

-
روی سوال ک میگه احوال من و این گریه های منو به ساربان بگین که بار بر شتر نبندن تو روز بارونی...درواقع اینجا اغراق کرده یکم ک مثلا از شدت گریه سیلی چیزی میاد سفر نرید 😂 گزینه 2 هم تقریبا یه چیزی تواین مایه هاس ...بازم بر شدت این گریه ها تاکید میکنه و شبیهش میکنه به راه سیل و میگه ک وقتی ک چشمانم مث راه سیله خب خواب دیگ جایی نداره :/ گزینه یک هم معنیش میشه این سوز جگر و جوشش عشق اینا نه تنها اشکشو کم نمیکنه بلکه زیاد میکنه ...:/ گزینه ها خیلی بهم شبیه نیستن؟ جواب گزینه دویه ؟ چون هردو به گریه زیاد اشاره میکنن با این تفوات ک 2هم مثل روی سوال زیادی اغراق کرده و میگ سیل میاد :/// نمیدونم
-
سلام دوستان

Sara_R
میشه گزینه 1؟
بین 1 و 2 شک دارم
چون میگه که آب چشمم انقد زياد شده كه ساربان نبايد محمل ببنده بر شتر پس احتمالا يك ميشه چون اونم به آب دريا اشاره كرده كه با آب ديده ی من زياد ميشه -
سلام دوستان

@fatemeh-Ma
haniye -y-
گزینه 2 میشه
ممنونم.🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان

@fatemeh-Ma
haniye -y-
دوستان الان میخواستم یادداشت کنم متوجه نشدم چرا گزینه یک دورتره
میشه گزینه یک رو معنی کنید مصراع دومشو -
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
@fatemeh-Ma
haniye -y-
دوستان الان میخواستم یادداشت کنم متوجه نشدم چرا گزینه یک دورتره
میشه گزینه یک رو معنی کنید مصراع دومشوSara_R
گزینهٔ اول میگه که آب دیدهٔ من به خاطر سوز جگر زیاد شد. چه خیالیه که آب دریا به خاطر جوشیدن کم بشه؟
یعنی مشکلی نداره. اشکاش رو به دریا تشبیه کرده که تموم نشین تا ابد و نمیترسه زیاد گریه کنه و از این داستانا.
گزینهٔ دوم میگه که به خاطر فکر و خیالت، خواب توی چشمم قرار نمیگیره. خواب میدونه که راه سیل جاش نیست.
بیت دوم مفهوم نزدیکتری نسبت به بیت اول داره. بیت دوم مفهوم نزدیکتری داره. -
Sara_R
گزینهٔ اول میگه که آب دیدهٔ من به خاطر سوز جگر زیاد شد. چه خیالیه که آب دریا به خاطر جوشیدن کم بشه؟
یعنی مشکلی نداره. اشکاش رو به دریا تشبیه کرده که تموم نشین تا ابد و نمیترسه زیاد گریه کنه و از این داستانا.
گزینهٔ دوم میگه که به خاطر فکر و خیالت، خواب توی چشمم قرار نمیگیره. خواب میدونه که راه سیل جاش نیست.
بیت دوم مفهوم نزدیکتری نسبت به بیت اول داره. بیت دوم مفهوم نزدیکتری داره.@danial-hosseiny ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R خواهش میکنم♥