تست قرابت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو توضیح بدید

دانش-آموزان-آلاء -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو توضیح بدید

دانش-آموزان-آلاءSara_R جواب گزینه 3 هست ؟....چون یک میگ ک اگ برف جنسش از ارد یا پنبه بود اونوقع مردم از نان و لباس بی نیاز میشدن . گزینه 2 رو حقیقتا نمیفهمم و میپرم از روش :// مناسب ترینش فک کنم همین 3 باشه ک میگه اونی ک لباس داره و می و شراب و اتش (منظورش راحتی و ایناس ) صبح ک برف رو میبینن مژده میدن. گزینه 4 هم میگ درسته ک برف روی خونه هارو سفید پوش کرده ولی خدا این باریدن برف رو قطع کن درواقع اون سیاه باد تاجایی ک یادمه کنایه اس ..ینی نابود کردن اینا ..امیدوارم درست باشه!!!
-
Sara_R جواب گزینه 3 هست ؟....چون یک میگ ک اگ برف جنسش از ارد یا پنبه بود اونوقع مردم از نان و لباس بی نیاز میشدن . گزینه 2 رو حقیقتا نمیفهمم و میپرم از روش :// مناسب ترینش فک کنم همین 3 باشه ک میگه اونی ک لباس داره و می و شراب و اتش (منظورش راحتی و ایناس ) صبح ک برف رو میبینن مژده میدن. گزینه 4 هم میگ درسته ک برف روی خونه هارو سفید پوش کرده ولی خدا این باریدن برف رو قطع کن درواقع اون سیاه باد تاجایی ک یادمه کنایه اس ..ینی نابود کردن اینا ..امیدوارم درست باشه!!!
haniye -y-
اون کسی که سؤال ادبیات جواب میده، خودش هم باید حروف رو کامل بنویسه.
ما چیزی «ک» و «میگ» نداریم...«که»،«میگه» ♥
Sara_R
گزینهٔ یک؟ -
Sara_R جواب گزینه 3 هست ؟....چون یک میگ ک اگ برف جنسش از ارد یا پنبه بود اونوقع مردم از نان و لباس بی نیاز میشدن . گزینه 2 رو حقیقتا نمیفهمم و میپرم از روش :// مناسب ترینش فک کنم همین 3 باشه ک میگه اونی ک لباس داره و می و شراب و اتش (منظورش راحتی و ایناس ) صبح ک برف رو میبینن مژده میدن. گزینه 4 هم میگ درسته ک برف روی خونه هارو سفید پوش کرده ولی خدا این باریدن برف رو قطع کن درواقع اون سیاه باد تاجایی ک یادمه کنایه اس ..ینی نابود کردن اینا ..امیدوارم درست باشه!!!
haniye -y- ممنونم بله گزینه 3 میشه
فقط متوجه نشدم کجای گزینه 3 غبطه داره میخوره؟ -
haniye -y-
Sara_R
گزینهٔ یک؟@danial-hosseiny
نه 3 میشه🌸 -
haniye -y- ممنونم بله گزینه 3 میشه
فقط متوجه نشدم کجای گزینه 3 غبطه داره میخوره؟Sara_R میدونی مثلا تو گزینه 1و4 داره یه جورایی به مردم فقیر اشاره میکنه دیگه نه ؟ همونطور که معنی کردم تو یک گفته جنس برف اگر از ارد یا پنبه بود مردم نان و لباس و جامه ای میداشتن :/ و بی نیاز میشدن ...تو گزینه 3 ولی به یه ادم بی و نیاز و پولداری اشاره کرده که عین خیالشون نیست و از بارش برف هم خوشحال میشن و اینا یه حالت غبطه خوردنی داره دیگه ...چون اونا خونه راحت و گرمی دارن خیالشون از همه چی راحته در حالی ک مردم فقیر تر اینطوری نیستن چون با بارش برف یا بخاطر نبودن لباس سردشونه یا نون نمیتونن پیدا کنن یا خونه گرمی ندارن! اوم...همین ! من با این دید گفتم گزینه 3 بیشتر نمیدونم
-
haniye -y-
Sara_R
گزینهٔ یک؟@danial-hosseiny بله..صحیح !
-
Sara_R میدونی مثلا تو گزینه 1و4 داره یه جورایی به مردم فقیر اشاره میکنه دیگه نه ؟ همونطور که معنی کردم تو یک گفته جنس برف اگر از ارد یا پنبه بود مردم نان و لباس و جامه ای میداشتن :/ و بی نیاز میشدن ...تو گزینه 3 ولی به یه ادم بی و نیاز و پولداری اشاره کرده که عین خیالشون نیست و از بارش برف هم خوشحال میشن و اینا یه حالت غبطه خوردنی داره دیگه ...چون اونا خونه راحت و گرمی دارن خیالشون از همه چی راحته در حالی ک مردم فقیر تر اینطوری نیستن چون با بارش برف یا بخاطر نبودن لباس سردشونه یا نون نمیتونن پیدا کنن یا خونه گرمی ندارن! اوم...همین ! من با این دید گفتم گزینه 3 بیشتر نمیدونم
haniye -y- اها ممنونم.🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on