۲ تست قرابت کنکور
-
سلام دوستان🌱
میشه تست ۱۹ تحلیل کنید جوابش گزینه ۳ هستو تست ۲۰ بنظرتون جواب کدوم گزینه است؟

-
A Ansel marked this topic as a question on
-
سلام دوستان🌱

@ftm-montazeri جواب سوال 20 گزینه 4 میشه؟
-
سلام دوستان🌱

@ftm-montazeri
سؤال 20 که واضحا میشه سه.
سؤال 19: مفهوم سه بیت دیگه میشه بهار اومده. مفهوم بیت سوم میگه که سنبل او به دنبال بهار راه میره تا وقتی که موقعش شد غلام و کنیز بهار بشه. -
سلام دوستان🌱

@ftm-montazeri
سوال 20
میشه گزینه 2؟ -
تست 19 هم میشه
گزینه 3 دیگه
چون توی گزینههای 1 و 2 و 4 سخن از خرم شدن جهان در بهار و روییدن گل ها است ولی در سخن از حسن یار و برتری زیبایی او بر زیبایی بهار است.
حلقه در گوش کسی کردن هم میشه کنایه از بنده و فرمانبردار کردن است. -
@ftm-montazeri
سؤال 19: مفهوم سه بیت دیگه میشه بهار اومده. مفهوم بیت سوم میگه که سنبل او به دنبال بهار راه میره تا وقتی که موقعش شد غلام و کنیز بهار بشه.@danial-hosseiny سوال 20 گزینه 3 اتفاقا ضایع ترین گزینه ایه که میشه با صورت سوال هم مفهوم گرفتتش و ردش کرد *ایموجی خنده
فکر کنم سوالو بد خوندی*اوف ادم ایموجی که نداره حس میکنه طرف مقابل حرفاشو بد برداشت میکنه....
-
@danial-hosseiny سوال 20 گزینه 3 اتفاقا ضایع ترین گزینه ایه که میشه با صورت سوال هم مفهوم گرفتتش و ردش کرد *ایموجی خنده
فکر کنم سوالو بد خوندی*اوف ادم ایموجی که نداره حس میکنه طرف مقابل حرفاشو بد برداشت میکنه....
Michael Vey
قلبم گرفت.
این قسمت:
«همیار ادبیاتی که صورت سؤال رو نخوند و با دیدن صورت سؤال فکر کرد تست تکراریه.»
خب با این تفاسیر گزینهٔ دو رو راحتترم باهاش. -
Michael Vey
قلبم گرفت.
این قسمت:
خب با این تفاسیر گزینهٔ دو رو راحتترم باهاش. -
@ftm-montazeri جواب سوال 20 گزینه 4 میشه؟
Michael Vey گزینه ۲
-
@danial-hosseiny اعع:/
الان که دارم دقت میکنم
منم اشتباها ۳ انتخاب کرده بودم
فکر کردم میگه با کدوم قرابت داره@ftm-montazeri
تو هم قلبت گرفت. -
@ftm-montazeri
تو هم قلبت گرفت. -
A Ansel has marked this topic as solved on
-
Michael Vey
قلبم گرفت.
این قسمت:
خب با این تفاسیر گزینهٔ دو رو راحتترم باهاش.@danial-hosseiny در ۲ تست قرابت کنکور گفته است:
تا من باشم دیگه هیچ جا با قاطعیت حرف نزنم😂😫
-
@ftm-montazeri خواهش میکنم♥
-
Michael Vey
قلبم گرفت.
این قسمت:
خب با این تفاسیر گزینهٔ دو رو راحتترم باهاش.@danial-hosseiny والا الان قلب منم گرفت... تنها کسیم که گزینه 4 رو انتخاب کردم... :****
-
Michael Vey گزینه ۲
@ftm-montazeri هععععععععی:*> من دیگه تا عمر دارم به سوالی که مربوط به پایه تحصیلیم نیست جواب نمیدم *کلی ایموجی خنده
-
سوال 20
برا این میشه گزینه 2
چون مفهوم بیت سوال سنجیده گویی و با فکر و تأمل سخن گفتن هستش حالا توی گزینههای 3 و 4 این مفهوم دیده میشه ولی توی گزینههای 1 و 2 این مفهوم نیست
در ستایش سخنور خردمند است و میگوید روان سخنور خردمند در آسایش است به عبارت دیگر سخن سنجیده و خردمندانه مایه ی آرامشِ پس این بیت هم با سایر ابیات تناسب دارد ولی مفهوم گزینه2متفاوته و میگه اگرچه سخن بسیار زیبا باشد اگر برای مخاطب غیر قابل باور باشد آن را دروغ میپندارد. -
@ftm-montazeri هععععععععی:*> من دیگه تا عمر دارم به سوالی که مربوط به پایه تحصیلیم نیست جواب نمیدم *کلی ایموجی خنده
Michael Vey یاد میگیری. اشکال نداره🥺😂♥
-
Michael Vey هممون همینیم🤝😅