استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت
-
منتظرالمهدی
سلام. یه توضیحی میدید جعبه لاینتر چیه؟؟amirhossein7516 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
منتظرالمهدی
سلام. یه توضیحی میدید جعبه لاینتر چیه؟؟روی کاغذ های کوچیک اسم شعرا با توضیحاتشو مینویسی و توی یه جعبه میذاری و هرروز دوره میکنی ... ب این جعبه میگن لایتنر :)
-
amirhossein7516 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
منتظرالمهدی
سلام. یه توضیحی میدید جعبه لاینتر چیه؟؟روی کاغذ های کوچیک اسم شعرا با توضیحاتشو مینویسی و توی یه جعبه میذاری و هرروز دوره میکنی ... ب این جعبه میگن لایتنر :)
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀 -
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀amirhossein7516
عصر عصر ارتباطه اگه شما منطقه سه هستین من منطقه چهار پنج به بالا :d -
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀amirhossein7516 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀عی بابا خودمم منطقه سه ام .... پشتیبانای قلم چی میگن.... خوده ادم درستش میکنه....
-
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀amirhossein7516 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀مخلص همه ی منطقه سه ای ها هم هستیم : )
جواب سوالتونو گرفتین؟
لازمه توضیح بدم ؟ -
راستی دفتر برنامه ریزی قلمو دارین ؟
صفحه ی 56 کامل توضیح داده : )
amirhossein7516 -
راستی دفتر برنامه ریزی قلمو دارین ؟
صفحه ی 56 کامل توضیح داده : )
amirhossein7516منتظرالمهدی
بله فهمیدم. ممنون. دیگه بالاخره منطقه 3 ای گفتن😀😀.از همتون متشکرم. -
سلام کسی نمیدونه کدوم بخش ها ی ادبیات رو باید خوند برا ادبیات؟
اگه ممکنه سوالاتی رو که پست اول و دوم رو مطرح کردم جواب بدین -
amirhossein7516 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
negwin
ما تو منطقه 3 از اینا نداشتیم نمی دونستم.😀مخلص همه ی منطقه سه ای ها هم هستیم : )
جواب سوالتونو گرفتین؟
لازمه توضیح بدم ؟منتظرالمهدی ایول😎
-
اگه ممکنه سوالاتی رو که پست اول و دوم رو مطرح کردم جواب بدینm_azad20 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
اگه ممکنه سوالاتی رو که پست اول و دوم رو مطرح کردم جواب بدینخب اینکه واضحه.... لغات..املا...تاریخ ادبیات...ارایه....قرابت و زبان فارسی
-
جعبه لایتنر نه
ولی تاریخ ادبیات رو چسبوندم به دیوار
خیلی جواب داد
تو دوماه تغریبا تموم کردم -
جعبه لایتنر نه
خیلی جواب داد
تو دوماه تغریبا تموم کردمnajafiali78 در استفاده از جعبه لایتنر ( g5 ) برای تاریخ ادبیات و لغت گفته است:
جعبه لایتنر نه
خیلی جواب داد
تو دوماه تغریبا تموم کردماین چسبوندن از چعبه لایتنرم بهتره بنظرم! هروز میتونی یه نگا بندازی :) من خودم الان خیلی از درسامو چسبوندم رو دیوار!