هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری ساعت یازدهه
و گند خواهم زد مطمئنم فقط می خوام قبول بشم غیر این چیزی نمی خوام -
هیییی پنج روز تودلی رو ترک کردم
پیشرفت خوبی بود -
@دختر-بهار
با ریاضی یازدهم مشکل داری ؟ نخوندی طول ترم ؟ -
-
@سمیه-صادقلو من یجور دیگه ریاضی رو میخونم
مثلاً الان مثلثات دهم یازدهم دوازدهم رو کلا جمع کردم
الآنم تابع از یازدهم فقط لگاریتم و نمایی بلدم
در طول سال نه اونقدر
امیدوارم که خوب بدم
درس هم که کلا یه مدته حال خوندن ندارم@دختر-بهار
از حد چیزی میدونی ؟ حتما سوال میاد و امار دوساعته در حد امتحان میشه خوندشون -
@سمیه-صادقلو من یجور دیگه ریاضی رو میخونم
مثلاً الان مثلثات دهم یازدهم دوازدهم رو کلا جمع کردم
الآنم تابع از یازدهم فقط لگاریتم و نمایی بلدم
در طول سال نه اونقدر
امیدوارم که خوب بدم
درس هم که کلا یه مدته حال خوندن ندارم@دختر-بهار
چرا تو ک داری وارد سال کنکورت میشی باید ی ذوقی داشته باشی الان برا شروعت مارو نبین خسته کوفته شدیمبخون درساتو بیشک من خودم نصف ترازمو مدیون خرداد یازدهمم
-
@سمیه-صادقلو حد و پیوستگی کتاب رو کلا حل کردم با جزوه معلم فکر کنم بتونم جواب بدم اگه سطحش بالا نباشه
@دختر-بهار
اگ مدرسه خاص هستی ممکنه یدونه حد خاص بده وگرن بقیه اش راحته -
@دختر-بهار
چرا تو ک داری وارد سال کنکورت میشی باید ی ذوقی داشته باشی الان برا شروعت مارو نبین خسته کوفته شدیمبخون درساتو بیشک من خودم نصف ترازمو مدیون خرداد یازدهمم
-
@دختر-بهار
پس شاید یدونه حد بده با چاق و لاغر تجزیه بشه یا حتی رادیکالی بده اگ خیلی خوب درس داده حد جزع صحیح یا قدر مطلق ممکنه بده ولی اگ معلم در حد کتا و جزوه است خیالت راحت میری بیست میشی -
@دختر-بهار
پس شاید یدونه حد بده با چاق و لاغر تجزیه بشه یا حتی رادیکالی بده اگ خیلی خوب درس داده حد جزع صحیح یا قدر مطلق ممکنه بده ولی اگ معلم در حد کتا و جزوه است خیالت راحت میری بیست میشی -
@دختر-بهار
افرین سعی کن دوران امتحاناتت اون درس نقطه ضعفتو بیاری بالا کارت تو تابستون راحت بشه:)
موفق باشی گل -
مجدد باید بریم:)
-
@دختر-بهار
افرین سعی کن دوران امتحاناتت اون درس نقطه ضعفتو بیاری بالا کارت تو تابستون راحت بشه:)
موفق باشی گل -
حس مزخرفیه اینکه ندونی داری چیکار میکنی و تهش قراره چی بشه.
-
کدام یک بهتر است: اینکه مدتى یک چیز خوب داشته باشى و بعد از دستش بدهى یا اینکه هرگز چیز خوبى نداشته باشى؟