Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
اثر دوپلر
-
سلام ببخشید درمورد اثر دوپلرمن هنوز برام تصورش مشکله که چرا بسامد دریافتی یک ناظر متحرک نوسان کننده وقتی در یک لحظه در نقطه ی تعادله و در خلاف جهت منبع صوت در حال حرکته رو مینیمم بسامد دریافتی محسوب میکنیم نه وقتی رو که در نقطه ی بازگشتی قرار داره و همچنین میشه لطفا درمورد نحوه ی تاثیر وزش باد در طول موج دریافتی یک ناظر توضیح بدید
@ریاضیا @تجربیا -
-
سلام خوب منظورتان را متوجه نشدم
-
سلام گفته های کتاب همینجوریه درکش هم زیادی نسبی هست ، داخل اینترنت بنویس اثر دوپلر فرمول های مربوط به نظام قدیمش هست با اونا میتونی یک دور برای خودت اثبات کنی
-
Mr Unknown XD مرسی اتفاقا چند تا از فیلمای نظام قدیم الا رو دیدم ولی کمکم نکرد
-
رضا آلناصر اینکه فرض کنید یه بچه روی تاب در حال نوسانه ناظر چه موقع مینیمم بسامد رو دریافت میکنه؟
-
Nila YS
سلام
خوب زمانی که بچه با تاب به جلو و بالا می رود و ما پشت آن هستیم -
رضا آلناصر در کدوم نقطه؟نقطه ی تعادل/بازگشتی/...
-
Nila YS
کلاً در زمانی که جلو می رود و به سمت ما نمی آید
-
رضا آلناصر نه من پرسیدم ماکسیمم و مینیمم کی میشه که هر دو موقع نقطه ی تعادله منتها جهتاشون فرق میکنه و این جواب تستی بود که باهاش مواجه شدم و اینجا پرسیدم ببینم کسی دلیلشو میدونه که چرا مینیمم در نقطه ی بازگشتی نیست یا نه
-
Nila YS در اثر دوپلر گفته است:
رضا آلناصر نه من پرسیدم ماکسیمم و مینیمم کی میشه که هر دو موقع نقطه ی تعادله منتها جهتاشون فرق میکنه و این جواب تستی بود که باهاش مواجه شدم و اینجا پرسیدم ببینم کسی دلیلشو میدونه که چرا مینیمم در نقطه ی بازگشتی نیست یا نه
سلام بی زحمت عکس سوالو بفرست من متنارو خوندم گیج شدم نفهمیدم بحث سر چی بوده
-
-
اینارو بخون البته حقیقتا مال نظام جدید نیست ، من چون فراموش کارم عادت دارم اثبات میکنم برای خودم ، یک کوچولو بد خطه سال دهم نوشتمشون ،
با فرض اینکه اینارو خوندی سوالتو حل میکنم انشالله درست باشه
(حالت هارو به صورت پارامتری بررسی کردم فقط مورد ۱ برای درک و فهم ساده تر عادی بررسی شده مورد دوم پارامتری نوشتمشون سوالو بر اساس دومی حل میکنم) -
انشالله درست باشه
-
-
Mr Unknown XD خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید الان میخونم اگه سوالی داشتم میگم
-