هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=74b27409633)
-
گزاره۱:بخش محدب دستگاه گلژی به سمت هسته هستش. ص یا غ؟؟
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟Ahmadreza Amanzadeh
هر دو غلط میشه؟
بخش مقعرش به سمت هسته هست طبق زیست دهم گفتار ۳
دومی هم خوب یاخته ماهیچه اسکلتی چند تا هسته داره
گلبول قرمز بالغ هم که کلا هسته نداره؟ -
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟Ahmadreza Amanzadeh
اولی درست...دومی غلط -
Ahmadreza Amanzadeh
هر دو غلط میشه؟
بخش مقعرش به سمت هسته هست طبق زیست دهم گفتار ۳
دومی هم خوب یاخته ماهیچه اسکلتی چند تا هسته داره
گلبول قرمز بالغ هم که کلا هسته نداره؟Mehrsa 14 اولی درست:چون بخش محدب به سمت هسته و بخش مقعر به سمت غشا هستش
دومی غلط:مثال نقض: گلبول قرمز -
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟Ahmadreza Amanzadeh اولی درست
دومی غلط مثل گلبول قرمز و ماهیچه اسکلتی -
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟Ahmadreza Amanzadeh اولی درست و دومی غلط.
-
Mehrsa 14 اولی درست:چون بخش محدب به سمت هسته و بخش مقعر به سمت غشا هستش
دومی غلط:مثال نقض: گلبول قرمزAhmadreza Amanzadeh گلبول قرمز هست و ماهیچه اسکلتی هم هست
-
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
بخش محدب دستگاه گلژی به سمت هسته هستش
سلام
این نکته رو خودتون برداشت کردید؟ -
Mehrsa 14 اولی درست:چون بخش محدب به سمت هسته و بخش مقعر به سمت غشا هستش
دومی غلط:مثال نقض: گلبول قرمزAhmadreza Amanzadeh
عه
یه سوال محدب مقعر بودنش رو بر چه اساس میگیم؟
طبق این عکسه قسمت فرو رفته یا محدبش به سمت غشاست و قسمت مقعر یا بر آمده به سمت هسته. نمیدونم کجاشو اشتباه کردم:( -
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره
گفته است:
بخش محدب دستگاه گلژی به سمت هسته هستش
سلام
این نکته رو خودتون برداشت کردید؟Anzw 18 سلام در آزمون ماز دیده بودم
-
Ahmadreza Amanzadeh
عه
طبق این عکسه قسمت فرو رفته یا محدبش به سمت غشاست و قسمت مقعر یا بر آمده به سمت هسته. نمیدونم کجاشو اشتباه کردم:(Mehrsa 14
ببینید اگه بخوام خوب بگم
وقتی محدب و مقعر می گیم اون نوک شکل هستش که تعیین می کنه که محدب هست یا مقعر
الان بخش برآمده(محدب) دستگاه گلژی به سمت هسته هست و بخش فرورفته(مقعر) به سمت غشاء -
Ahmadreza Amanzadeh
عه
طبق این عکسه قسمت فرو رفته یا محدبش به سمت غشاست و قسمت مقعر یا بر آمده به سمت هسته. نمیدونم کجاشو اشتباه کردم:(Mehrsa 14 برعکس گفتید
-
Mehrsa 14
ببینید اگه بخوام خوب بگم
وقتی محدب و مقعر می گیم اون نوک شکل هستش که تعیین می کنه که محدب هست یا مقعر
الان بخش برآمده(محدب) دستگاه گلژی به سمت هسته هست و بخش فرورفته(مقعر) به سمت غشاءAhmadreza Amanzadeh
خیلی ممنونم. آخه من اینو با زمین شناسی قاطی کردم.
ما اینجور میکشیدیم
بعد الان اینجا برعکس شد قاطی شون کردم
یعنی این الان اشتباهه؟
آخه سر کلاسمون گفتیم. -
Ahmadreza Amanzadeh
ما اینجور میکشیدیم
یعنی این الان اشتباهه؟
آخه سر کلاسمون گفتیم.Mehrsa 14 مقعر از اسمش معلومه یعنی دارای قعر و قود اشتباه نوشتید الان بنظرم
-
Ahmadreza Amanzadeh
ما اینجور میکشیدیم
یعنی این الان اشتباهه؟
آخه سر کلاسمون گفتیم.Mehrsa 14 نه برعکس نوشتید
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
گزاره
چشم مرکب در حشرات دارای یک عدسی و چند گیرنده هست که در آن عدسی به قرنیه متصل میباشد
-
گزاره
چشم مرکب در حشرات دارای یک عدسی و چند گیرنده هست که در آن عدسی به قرنیه متصل میباشد
Matin Mousavi 1 غلطه ؟ ..چون هرواحد بینایی یدونه عدسی داره ...پس چشم مرکبم ک از تعداد زیادی واحد بینایی تشکیل شده عدسی هاش زیاده
-
گزاره
Matin Mousavi 1 غلطه، چون هر واحد بینایی یک عدسی و چند گیرنده داره، و چشم مرکب از چندین واحد بینایی تشکیل شده.
-
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
بله ممنونم که گفتید
مشکل از ابتداییه
از همون اولم با این دوتا داستان ها داشتم -
Matin Mousavi 1 غلطه ؟ ..چون هرواحد بینایی یدونه عدسی داره ...پس چشم مرکبم ک از تعداد زیادی واحد بینایی تشکیل شده عدسی هاش زیاده
-
Matin Mousavi 1 غلطه، چون هر واحد بینایی یک عدسی و چند گیرنده داره، و چشم مرکب از چندین واحد بینایی تشکیل شده.
@Zeinab-Evazi