معنی
-
خیلی ممنونم لطف کردین🌸🌺
پایه یازدهم
متاسفانه پارسال خیلی خوب کار کردیم ادبیاتو تستو اینا.
امسال ولی نه اصلا به هوای این حذفی و اینا شل گرفتن بهمون.
پارسال قلم چی میدادم درصدم حدود ۶۰ یا ۷۰ یه وقتایی ۸۰ بود. امسال رو نمیدونم چه سطحیم ولی میدونم خیلی کار دارم با ادبیات -
خیلی ممنونم لطف کردین🌸🌺
پایه یازدهم
متاسفانه پارسال خیلی خوب کار کردیم ادبیاتو تستو اینا.
امسال ولی نه اصلا به هوای این حذفی و اینا شل گرفتن بهمون.
پارسال قلم چی میدادم درصدم حدود ۶۰ یا ۷۰ یه وقتایی ۸۰ بود. امسال رو نمیدونم چه سطحیم ولی میدونم خیلی کار دارم با ادبیاتMehrsa 14 خواهش میکنم♥
امسال خیلی کار خاصی نداری. صرفا لغات رو بخونی و بدونی کافیه. دستور رو هم در حد سال امتحان خودت بدونی بسه. -
Mehrsa 14 خواهش میکنم♥
امسال خیلی کار خاصی نداری. صرفا لغات رو بخونی و بدونی کافیه. دستور رو هم در حد سال امتحان خودت بدونی بسه. -
سلاام وقتتون بخیر
ای داور زمانه ملوک زمانه را جز بر ارادت تو مسیر و مدار نیست
معنیاش چی میشه؟
یکی ام اینکه
پروا مکن بشتاب همت چاره ساز است
نقش پروا چیه؟
جز خود فعله یا نه چیز دیگه ایه؟
یادمه یه سوال بود قبلا اونم پروا داشت ولی یادم نیست دقیقا این بود یا نه.
دانش-آموزان-آلاء
همیار
پ.ن:یه سوال کوچیکی هم درباره خود ادبیات داشتم.
برای امتحان خوب طبیعتا درس به درس میخونن دیگه.پیشنهادی دارین که بازدهیش بهتر بشه برای کنکور هم کمک کنه؟
تشکر🌸Mehrsa 14
ادبیات درسی نیست که با خوندن جمع بشه. مثل کنکور و شیمی نیست که چندتا فرمول حفظ کنیم و همه چیز حول همونا باشه. نیاز به تکرار و استمرار داره. حالا اگه سال کنکورت داشتی، همون موقع درموردش حرف میزنیم. چون اصلا ترس نداره ادبیات...
درمورد سؤالت هم، میگه که تو اگه شاهی یا پیکر اژدها داری، در هر صورت باید درمورد این داستان قضاوت کنی.
اشتباه هم نوشتیش
تو شاهی و گر اژدها پیکری
بباید بدین داستان داوری -
سلاام وقتتون بخیر
ای داور زمانه ملوک زمانه را جز بر ارادت تو مسیر و مدار نیست
معنیاش چی میشه؟
یکی ام اینکه
پروا مکن بشتاب همت چاره ساز است
نقش پروا چیه؟
جز خود فعله یا نه چیز دیگه ایه؟
یادمه یه سوال بود قبلا اونم پروا داشت ولی یادم نیست دقیقا این بود یا نه.
دانش-آموزان-آلاء
همیار
پ.ن:یه سوال کوچیکی هم درباره خود ادبیات داشتم.
برای امتحان خوب طبیعتا درس به درس میخونن دیگه.پیشنهادی دارین که بازدهیش بهتر بشه برای کنکور هم کمک کنه؟
تشکر🌸Mehrsa 14
و یه نکتهای... لطفا وقتی سوالی رو مطرح میکنی، حالت تاپیک رو همون لحظه به صورت سوال دربیار.
بعد هم که پاسخش رو گرفتی، لطفا تاپیک رو روی حالت سوال حل شده بذار.
اینجوری اگه سوالت حل شده باشه، دوباره وقت بچه ها گرفته نمیشه برای جواب دادن به سوالی که قبلا پاسخش داده شده!
و زمان بقیه هدر نمیره و سوالات بیشتری رو میتونن پاسخ بدن.
راهش هم اینطوریه که :
هر تاپیکی که میزنی یه دکمۀ تنظیمات اون بالا کنار عنوان تاپیک کنارش هست (این شکلی ⚙ )
اول روی اون میزنی و حالت تاپیک رو به صورت سوال درمیاری.
بعد هرموقع هم که سوال حل شد، دوباره روی همین تنظیمات میزنی و شکل تاپیک رو به صورت سوال حل شده درمیاری ☑
ممنونم ازت ♥ -
M Mehrsa 14 marked this topic as a question on
-
M Mehrsa 14 has marked this topic as solved on
-
Mehrsa 14
ادبیات درسی نیست که با خوندن جمع بشه. مثل کنکور و شیمی نیست که چندتا فرمول حفظ کنیم و همه چیز حول همونا باشه. نیاز به تکرار و استمرار داره. حالا اگه سال کنکورت داشتی، همون موقع درموردش حرف میزنیم. چون اصلا ترس نداره ادبیات...
درمورد سؤالت هم، میگه که تو اگه شاهی یا پیکر اژدها داری، در هر صورت باید درمورد این داستان قضاوت کنی.
اشتباه هم نوشتیش
تو شاهی و گر اژدها پیکری
بباید بدین داستان داوری@danial-hosseiny
بله درست میگین واقعا درس مهارتی هست و خوب میشه گفت مثل دریاییه که کلی حرف برای گفتن داره. از منظر های مختلف میشه بررسیش کرد. من خودم خیلی ادبیات رو دوست دارم.
چشم خیلی ممنونم.
والا راستش نمیدونم رفتم دوباره نگاه کردم مثل اینکه این بیتو تو کتاب ما عوضش کردن

-
Mehrsa 14
و یه نکتهای... لطفا وقتی سوالی رو مطرح میکنی، حالت تاپیک رو همون لحظه به صورت سوال دربیار.
بعد هم که پاسخش رو گرفتی، لطفا تاپیک رو روی حالت سوال حل شده بذار.
اینجوری اگه سوالت حل شده باشه، دوباره وقت بچه ها گرفته نمیشه برای جواب دادن به سوالی که قبلا پاسخش داده شده!
و زمان بقیه هدر نمیره و سوالات بیشتری رو میتونن پاسخ بدن.
راهش هم اینطوریه که :
هر تاپیکی که میزنی یه دکمۀ تنظیمات اون بالا کنار عنوان تاپیک کنارش هست (این شکلی ⚙ )
اول روی اون میزنی و حالت تاپیک رو به صورت سوال درمیاری.
بعد هرموقع هم که سوال حل شد، دوباره روی همین تنظیمات میزنی و شکل تاپیک رو به صورت سوال حل شده درمیاری ☑
ممنونم ازت ♥ -
@danial-hosseiny
بله درست میگین واقعا درس مهارتی هست و خوب میشه گفت مثل دریاییه که کلی حرف برای گفتن داره. از منظر های مختلف میشه بررسیش کرد. من خودم خیلی ادبیات رو دوست دارم.
چشم خیلی ممنونم.
والا راستش نمیدونم رفتم دوباره نگاه کردم مثل اینکه این بیتو تو کتاب ما عوضش کردن

Mehrsa 14
از لحاظ وزنی خب درسته.
اما از لحاظ معنی واقعا یه جوریه🤷🏻♂️
شایدم اونا چیزی میدونن که من نمیدونم. اما در هر صورت معنی همینه. -
Mehrsa 14 خواهش میکنم♥
-
Mehrsa 14
از لحاظ وزنی خب درسته.
اما از لحاظ معنی واقعا یه جوریه🤷🏻♂️
شایدم اونا چیزی میدونن که من نمیدونم. اما در هر صورت معنی همینه. -
@danial-hosseiny
خیلی ممنون. بله من راستش واقعا منظورشو نفهمیدم😅
پس همینی که شما گفتی رو میگیرم چون به نظر خودمم همین منطقی تر هست. البته تو امتحان معنی این قسمت فکر نکنم بیاد🌸🌻Mehrsa 14 خواهش میکنم♥
بله. نمیاد. معنی از دروس میاد. از اینا فقط همون شکل سؤالای خودش میاد. -
Mehrsa 14 خواهش میکنم♥
بله. نمیاد. معنی از دروس میاد. از اینا فقط همون شکل سؤالای خودش میاد. -
Mehrsa 14 خواهش میکنم♥