زاویه انحراف دو آینه
-
@soniaaa در زاویه انحراف دو آینه گفته است:
Mr Unknown XD
سعی کردم توضیح بدم ببینید قانع میشین😅

ی تست بود من اونو با روش تشریحی حل کردم باعث شد فرمولو قبول کنم اونو میفرستم کمکتون میکنهممنون🙏🏻 من ابن فصلو تا حالا کتاب واسش نداشتم نمیدونستم فرمول داره🧐 ،، با اجازتون چیزی نفهمیدم میگم
Mr Unknown XD
واقعا؟تا حالا برا این فصل تست نزدین؟
پس اون روز ک سوالارو تو رفع اشکال خوب حل میکردین 😅
اگ متوجه نشدین ویس میدم -
Anzw 18
اره گلم من تجربیم فیزیک دوازدهم فصل سه -
Mr Unknown XD
سعی کردم توضیح بدم ببینید قانع میشین😅

ی تست بود من اونو با روش تشریحی حل کردم باعث شد فرمولو قبول کنم اونو میفرستم کمکتون میکنهممنون🙏🏻 من ابن فصلو تا حالا کتاب واسش نداشتم نمیدونستم فرمول داره🧐 ،، با اجازتون چیزی نفهمیدم میگم
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستم -
Mr Unknown XD
اگ متوجه نشدین ویس میدم@soniaaa در زاویه انحراف دو آینه گفته است:
Mr Unknown XD
اگ متوجه نشدین ویس میدمنه کتاب تست نخریدم ،یکدونه از مدرسه قرص گرفتم ولی نرسیدم زیاد بخونمش،، اوکی بود روون نوشته بودین ممنون🙏🏻🌺
-
Mr Unknown XD
اگ متوجه نشدین ویس میدمنه کتاب تست نخریدم ،یکدونه از مدرسه قرص گرفتم ولی نرسیدم زیاد بخونمش،، اوکی بود روون نوشته بودین ممنون🙏🏻🌺
Mr Unknown XD
خواهش میکنم اینهمه شما برا ما ریاضی و روون نوشتین ی بارم ما😅😂 -
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستم@soniaaa در زاویه انحراف دو آینه گفته است:
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستم -
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستم@soniaaa در زاویه انحراف دو آینه گفته است:
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستمتغییری نمیکند؟
-
Mr Unknown XD

اگ تونستین این تست و با روش تشریحی حل کنید کامل مطلب جا میفته اگ نتونستین بگین میفرستمتغییری نمیکند؟
Mr Unknown XD
بله تغییر نمیکند... تشریحی تونستین بنویسین؟
چون با اون فرمول مشخصه -
Mr Unknown XD
بله تغییر نمیکند... تشریحی تونستین بنویسین؟
چون با اون فرمول مشخصه@soniaaa در زاویه انحراف دو آینه گفته است:
Mr Unknown XD
بله تغییر نمیکند تشریحی تونستین بنویسین؟
چون با اون فرمول مشخصهاره شکل کشی کردم 😅،،، اون نکته ای که گفتین رو هم فهمیدم ممنون🌺🙏🏻 ،
-
Mr Unknown XD
بله تغییر نمیکند تشریحی تونستین بنویسین؟
چون با اون فرمول مشخصهاره شکل کشی کردم 😅،،، اون نکته ای که گفتین رو هم فهمیدم ممنون🌺🙏🏻 ،
Mr Unknown XD
خداروشکر خواهش میکنم 🌹🌈