تست لغت
-
سلام دوستان
به نظرتون چندتا غلط داره و کدوماس؟

دانش-آموزان-آلاء -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام من کلمات رو زیاد نخوندم ولی به نظرم۵ تا غلط داره ، استخلاص (از وزن استفعال هست احتمالا معنیش خواستنش یا طلبش هست نه انجام دادن) ،، دها (هوشمندی) ،،، چنبر ( چیزی که ذهنمه فقط دایره و اینا هست ) ،، کرند ( فکر کنم زرد و بور بود ) ،، متقارب ( من واژه همگرا رو ندیدم ولی شاید درست باشه ) ،،
-
سلام دوستان

دانش-آموزان-آلاءSara_R سلام یکی استخلاص یکی چنبره یکی دها ک میشه زیرکی یکی کرند یکی هم قاش
-
سلام دوستان

دانش-آموزان-آلاءAmir Karamouzian
Mr Unknown XD
اها پس اینجا یه چندتا شو نگفته

ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
سلام من کلمات رو زیاد نخوندم ولی به نظرم۵ تا غلط داره ، استخلاص (از وزن استفعال هست احتمالا معنیش خواستنش یا طلبش هست نه انجام دادن) ،، دها (هوشمندی) ،،، چنبر ( چیزی که ذهنمه فقط دایره و اینا هست ) ،، کرند ( فکر کنم زرد و بور بود ) ،، متقارب ( من واژه همگرا رو ندیدم ولی شاید درست باشه ) ،،
Mr Unknown XD متقارب ، همگرا درسته
قاش غلطه -
اره گفتم من دقیق نخوندم ، اما یک سوال با اجازتون همینجا میپرسم خودتونم اگر کار خاصی میکنید بگین، الان چرا متقارب رو درست گرفتین؟؟ من راستش وقتی کلمات رو تغییر میدن اگر از اسم تبدیل به اسم فاعل یا مفعول بشه خب تشخیص میدم معنیشو که درسته یا نه اما وقتی از یک اسم که مفهوم فاعل و مفعولی نداره تبدیل به اسمی که دوباره همینطوری هست میشه تشخیص نمیدم به معلمم گفتم ، گفت واژه نامه رو دقیقتر بخون ، ولی یا مشکل از خط فکری منه یا چیز دیگه ای ببین من الان معنیه ای متقارب رو میفرستم جایی نگفته واگرا (البته دیدین که گفتم شاید هم درست باشه ) یعنی از لحاظ عقلی منطقی به نظر میرسه اما ضد و نقیض داخل آزمونا خیلی زیاده شما کار خاصی میکنید؟
-
من متقارب فقط همینارو میفهمم واقعا واگرا و همگرا رو چطوری باید بفهمیم؟ -
اره گفتم من دقیق نخوندم ، اما یک سوال با اجازتون همینجا میپرسم خودتونم اگر کار خاصی میکنید بگین، الان چرا متقارب رو درست گرفتین؟؟ من راستش وقتی کلمات رو تغییر میدن اگر از اسم تبدیل به اسم فاعل یا مفعول بشه خب تشخیص میدم معنیشو که درسته یا نه اما وقتی از یک اسم که مفهوم فاعل و مفعولی نداره تبدیل به اسمی که دوباره همینطوری هست میشه تشخیص نمیدم به معلمم گفتم ، گفت واژه نامه رو دقیقتر بخون ، ولی یا مشکل از خط فکری منه یا چیز دیگه ای ببین من الان معنیه ای متقارب رو میفرستم جایی نگفته واگرا (البته دیدین که گفتم شاید هم درست باشه ) یعنی از لحاظ عقلی منطقی به نظر میرسه اما ضد و نقیض داخل آزمونا خیلی زیاده شما کار خاصی میکنید؟
Mr Unknown XD
من اینو حس میکنم دیده بودم قبلا تو واژه نامه کتاب
کجاش بود یادم نیست
همگرا نه واگرا
اگه تو مرور لغتم دیدمش میگم کدوم صفحس
شایدم اشتباه میکنم -
من متقارب فقط همینارو میفهمم واقعا واگرا و همگرا رو چطوری باید بفهمیم؟Mr Unknown XD کنکور 98خارج ریاضی هم نگاه کنیم درست گرفته
-
Mr Unknown XD
کجاش بود یادم نیست
همگرا نه واگرا
شایدم اشتباه میکنمMr Unknown XD
کجاش بود یادم نیست
همگرا نه واگرا
شایدم اشتباه میکنمممنون
من با پی دی اف سرچ زدم چیزی یافت نکرد ولی گاهی خوب پیدا نمیکنه حالا اگر دیدین بگینش ممنون -
Mr Unknown XD
کجاش بود یادم نیست
همگرا نه واگرا
شایدم اشتباه میکنمممنون
من با پی دی اف سرچ زدم چیزی یافت نکرد ولی گاهی خوب پیدا نمیکنه حالا اگر دیدین بگینش ممنونMr Unknown XD باشه حتما