کنکوری ۱۴۰۲
-
Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن!Michael Vey سلام منم هنوز هیچ کاری نکردم
اره واقعا هی نظر عوض میکنند حالا معلون نیست تا سال دیگه چی میشه ولی فعلا که حذفشوت کردن
-
Miss Neysi همیشه فک میکردم تنها کسیم ک کلاس انلاین انق بهم ضربه زده و هیچکاری برا کنکور نکردم.. :> مرسی ک تنهام نزاشتی:***>
Michael Vey بیا باهم جشن بگیریم تنها نیستیم
-
Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن!Michael Vey سلام اره واقعا خیلی سخته ولی حالا که میگن عمومی ها حذف خوبه کار ما یکم راحت میشه ولی معلومنیست باز ممکنه نظر عوض کنن ما رو سرکار بزارن
-
Michael Vey سلام منم هنوز هیچ کاری نکردم
اره واقعا هی نظر عوض میکنند حالا معلون نیست تا سال دیگه چی میشه ولی فعلا که حذفشوت کردن
Miss Neysi :****
راستی تو میخوای چجوری برا کنکورت بخونی؟ کلاس میری صفر تا صدا رو میبینی پکیج میخری خودت میخونی یا چی؟ -
Michael Vey بیا باهم جشن بگیریم تنها نیستیم
Miss Neysi
بقول کوک: party party yeah *ایموجی خنده -
Miss Neysi :****
راستی تو میخوای چجوری برا کنکورت بخونی؟ کلاس میری صفر تا صدا رو میبینی پکیج میخری خودت میخونی یا چی؟Michael Vey نمیدونم چیکار کنم برای همین میخوام مشاوره بگیریم یکی کمکمکنه نمیتونم کلاس برم یا چیزی یعنی میخودم خودم بخونم نمیدونم میشه یا ن میشه
-
Michael Vey سلام اره واقعا خیلی سخته ولی حالا که میگن عمومی ها حذف خوبه کار ما یکم راحت میشه ولی معلومنیست باز ممکنه نظر عوض کنن ما رو سرکار بزارن
Miss Neysi هعی.. بدیش اینه ک اگ حذف شه خب اختصاصیا سخت تر میشن و خییلی از رقبامون بیشتر تا الان رو اختصاصی کار کردن تا عمومی پس... هعععععی..
-
Miss Neysi هعی.. بدیش اینه ک اگ حذف شه خب اختصاصیا سخت تر میشن و خییلی از رقبامون بیشتر تا الان رو اختصاصی کار کردن تا عمومی پس... هعععععی..
Michael Vey اره اینم هست اینجا چرا نمیشه تو پی وی حرف زد؟بعد هی میزنه ارتباط شما قطع شده
-
Michael Vey نمیدونم چیکار کنم برای همین میخوام مشاوره بگیریم یکی کمکمکنه نمیتونم کلاس برم یا چیزی یعنی میخودم خودم بخونم نمیدونم میشه یا ن میشه
Miss Neysi اوو.. خوبه. نمدونم راه ابریشم گرفتن همون خودخوانی محسوب میشه یا ن ولی منم میخوام خودم بخونم.. واقا ب کلاسای بیرون اعتماد ندارم.. والا وقتی با چشم خودم دیدم ک با همین فیلمای رایگان الا زیست و فیزیکم از 20 درصد شد 70 80 دیگ چرا ریسک کنم
-
Michael Vey اره اینم هست اینجا چرا نمیشه تو پی وی حرف زد؟بعد هی میزنه ارتباط شما قطع شده
Miss Neysi چون اعتبارت کمه. بزار بهت لایک بدم تا به 10 تا برسی
و اینکه کلا الاخونه خیلی هنگه -
Miss Neysi اوو.. خوبه. نمدونم راه ابریشم گرفتن همون خودخوانی محسوب میشه یا ن ولی منم میخوام خودم بخونم.. واقا ب کلاسای بیرون اعتماد ندارم.. والا وقتی با چشم خودم دیدم ک با همین فیلمای رایگان الا زیست و فیزیکم از 20 درصد شد 70 80 دیگ چرا ریسک کنم
Michael Vey یعنی میگی اگه با همین فیلم های رایگان ببینم خوبه؟نتیجه میگیرم؟
-
Miss Neysi چون اعتبارت کمه. بزار بهت لایک بدم تا به 10 تا برسی
و اینکه کلا الاخونه خیلی هنگهMichael Vey اهاان یعنی باید اعتبارم ۱۰۰ باشه؟ ممنونم
-
Michael Vey یعنی میگی اگه با همین فیلم های رایگان ببینم خوبه؟نتیجه میگیرم؟
Miss Neysi خب ببین فیلما رایگانش ی نمه قدیمین.. ینی اکثرا برا 97 ب بعدن.. ن اینکه خییلی افتضاح عوض شده باشه کتاباهااا.. ولی مثلا زیست در حد چن تا جمله عوض شده و تو خودت باید عوضش کنی.. در کل توصیه نمیکنم فقط ب دوره های رایگانش تکیه کنی.. اگ میخوای با رایگان پیش بری سعی کن اول از درسنامه هات بخونی بعد اگ مباحثیو ضعف داشتی اینو ببینی.. چون دیگ سال کنکورته دیگ پایه نیستی بگم کلا از اون ببین...
اگ برات مقدور هس راه ابریشمو بگیر خیلیا تعریف میکنن
-
Michael Vey اهاان یعنی باید اعتبارم ۱۰۰ باشه؟ ممنونم
Miss Neysi ن برا پیوی باید 10 باشه.. بزار ببینم میتونم بیام پیشت:>>
-
Miss Neysi ن برا پیوی باید 10 باشه.. بزار ببینم میتونم بیام پیشت:>>
Michael Vey اوه مثل اینکه 100عه ن 10... حتی منم نمت بیام *خندهه
-
Miss Neysi خب ببین فیلما رایگانش ی نمه قدیمین.. ینی اکثرا برا 97 ب بعدن.. ن اینکه خییلی افتضاح عوض شده باشه کتاباهااا.. ولی مثلا زیست در حد چن تا جمله عوض شده و تو خودت باید عوضش کنی.. در کل توصیه نمیکنم فقط ب دوره های رایگانش تکیه کنی.. اگ میخوای با رایگان پیش بری سعی کن اول از درسنامه هات بخونی بعد اگ مباحثیو ضعف داشتی اینو ببینی.. چون دیگ سال کنکورته دیگ پایه نیستی بگم کلا از اون ببین...
اگ برات مقدور هس راه ابریشمو بگیر خیلیا تعریف میکنن
Michael Vey اره درست من حتی کتاب کمک اموزشی همهنوز نگرفتم
-
Michael Vey اره خیلیه
-
این پست پاک شده! -
Michael Vey اره درست من حتی کتاب کمک اموزشی همهنوز نگرفتم
Miss Neysi اووو.. خب من از اونجایی ک همیشه خدا خیلی سبز داشتم همینو فق میتونم بهت معرفی کنم *خنده
ولی خب قصدم اینه کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم حتما -
Miss Neysi اووو.. خب من از اونجایی ک همیشه خدا خیلی سبز داشتم همینو فق میتونم بهت معرفی کنم *خنده
ولی خب قصدم اینه کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم حتماMichael Vey پس تو خوبه تو پیشرفت داشتی