کنکوری ۱۴۰۲
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Miss Neysi راستش من 7 تا نیاز دارم تا ب 100 برسم.. بنظرت 100 تایی بشم میتونم بیام پیویت؟
Michael Vey اعتبار از همون که نشانک ها که بهممیدیم؟
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Miss Neysi ن.. زیر پیامامونو نگا.. دو تا فلش ب سمت بالا و پایین داره.. باید فلش سمت بالارو بزنی یبار تا اعتبار بدی.. الان من مثلا ب همین پیامت اعتبار میدم و عددش میشه 1
-
Miss Neysi اوه راستی توهم بگیر چند کنکورو.. کلا کنکورای سالای قبلو داره و سوالایی ک تغییر کرده رو هم ویرایش کرده.. میتونیم چن ماه اخر مث جلسه کنکور از خودمون امتحان بگیریم چون خییلی شبیه دفترچه کنکورع همه چیش و پاسخنامه تشریحی خوبیم داره میگن
Michael Vey چیا؟
-
این پست پاک شده! -
Miss Neysi ن.. زیر پیامامونو نگا.. دو تا فلش ب سمت بالا و پایین داره.. باید فلش سمت بالارو بزنی یبار تا اعتبار بدی.. الان من مثلا ب همین پیامت اعتبار میدم و عددش میشه 1
Michael Vey اهاا باشه ممنون الان منم اینکارو میکنم
-
Michael Vey چیا؟
Miss Neysi کتاب چند کنکور خیلی سبز
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Michael Vey اهاا باشه ممنون الان منم اینکارو میکنم
این پست پاک شده! -
Miss Neysi کتاب چند کنکور خیلی سبز
Michael Vey اهاا هزینه اش چقدر؟راه ابریشم هزینه اش چقدر تخصصی ها؟اموزش پایه اس؟
-
این پست پاک شده!
Miss Neysi میگه باید دنبالم کنی. من دنبالت کردم تو هم اینکارو بکن ببینیم چی میشه
-
Miss Neysi میگه باید دنبالم کنی. من دنبالت کردم تو هم اینکارو بکن ببینیم چی میشه
Michael Vey دنبالت کردم
-
Michael Vey اهاا هزینه اش چقدر؟راه ابریشم هزینه اش چقدر تخصصی ها؟اموزش پایه اس؟
Miss Neysi ام نمیدونم چن تومنه کتابش.. تو نت هس سرچ کن. راه ابریشمم ک اختصاصیش ک فعلا برا 1401عه 6 و خوردی میلیونه. و تو خود سایت الا تو قسمت همایش های کنکوریش قسمت راه ابریشم توضیح کاملی درموردش داده
-
Michael Vey دنبالت کردم
Miss Neysi پیامام اومد؟
-
Michael Vey نمیتونمپیام بدم اعتبار میخواد میتونم پیامت بخونم ولی نمیتونم جواب بدم
-
Michael Vey نمیتونمپیام بدم اعتبار میخواد میتونم پیامت بخونم ولی نمیتونم جواب بدم
این پست پاک شده! -
Miss Neysi پیامام اومد؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده!