کنکوری ۱۴۰۲
-
Michael Vey اعتبار از همون که نشانک ها که بهممیدیم؟
این پست پاک شده! -
Miss Neysi ن.. زیر پیامامونو نگا.. دو تا فلش ب سمت بالا و پایین داره.. باید فلش سمت بالارو بزنی یبار تا اعتبار بدی.. الان من مثلا ب همین پیامت اعتبار میدم و عددش میشه 1
Michael Vey اهاا باشه ممنون الان منم اینکارو میکنم
-
Michael Vey چیا؟
Miss Neysi کتاب چند کنکور خیلی سبز
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Michael Vey اهاا باشه ممنون الان منم اینکارو میکنم
این پست پاک شده! -
Miss Neysi کتاب چند کنکور خیلی سبز
Michael Vey اهاا هزینه اش چقدر؟راه ابریشم هزینه اش چقدر تخصصی ها؟اموزش پایه اس؟
-
این پست پاک شده!
Miss Neysi میگه باید دنبالم کنی. من دنبالت کردم تو هم اینکارو بکن ببینیم چی میشه
-
Miss Neysi میگه باید دنبالم کنی. من دنبالت کردم تو هم اینکارو بکن ببینیم چی میشه
Michael Vey دنبالت کردم
-
Michael Vey اهاا هزینه اش چقدر؟راه ابریشم هزینه اش چقدر تخصصی ها؟اموزش پایه اس؟
Miss Neysi ام نمیدونم چن تومنه کتابش.. تو نت هس سرچ کن. راه ابریشمم ک اختصاصیش ک فعلا برا 1401عه 6 و خوردی میلیونه. و تو خود سایت الا تو قسمت همایش های کنکوریش قسمت راه ابریشم توضیح کاملی درموردش داده
-
Michael Vey دنبالت کردم
Miss Neysi پیامام اومد؟
-
Michael Vey نمیتونمپیام بدم اعتبار میخواد میتونم پیامت بخونم ولی نمیتونم جواب بدم
-
Michael Vey نمیتونمپیام بدم اعتبار میخواد میتونم پیامت بخونم ولی نمیتونم جواب بدم
این پست پاک شده! -
Miss Neysi پیامام اومد؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
z Gheibi سلام میتونید بهم کمک کنید ؟
Miss Neysi سلام
حتما عزیزم
الان خیلی نگرانی داری چون برات مجهوله ولی چند ماه دیگه حل میشه
برام بگو که تا حالا چه کار هایی کردی ( چه جور خوندی ،کتابی آزمونی و...) چیا میدونی در مورد کنکور و.. کلا توضیح برام بده از وضعیت تحصیلی ات -
Miss Neysi سلام
حتما عزیزم
برام بگو که تا حالا چه کار هایی کردی ( چه جور خوندی ،کتابی آزمونی و...) چیا میدونی در مورد کنکور و.. کلا توضیح برام بده از وضعیت تحصیلی اتz Gheibi سلام گلم هیچ کاری نکردم هیییچ
هیچیی همنگرفتم گفتم مثلا این تابستون پایه دهم و یازدهم بخونم جمع بندی کنم تست بزنم ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم ن کتاب گرفتم ن چیزی هیچی این فیلم های آموزشی الا ببینم خوبه یا میگید وقت گیره گفتم به جای کتاب پی دی اف بخونم ولی از طریق پی دی اف کیفیت اموزش پایین درست فایده نداره؟ اگه بخوام کتاب بگریم هم خیلی زیادن ؟نمیدونم چیکار کنم؟
-
z Gheibi سلام گلم هیچ کاری نکردم هیییچ
هیچیی همنگرفتم گفتم مثلا این تابستون پایه دهم و یازدهم بخونم جمع بندی کنم تست بزنم ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم ن کتاب گرفتم ن چیزی هیچی این فیلم های آموزشی الا ببینم خوبه یا میگید وقت گیره گفتم به جای کتاب پی دی اف بخونم ولی از طریق پی دی اف کیفیت اموزش پایین درست فایده نداره؟ اگه بخوام کتاب بگریم هم خیلی زیادن ؟نمیدونم چیکار کنم؟
Miss Neysi خب
میتونم بگم خوشحال شدم از وضعیتت چون هم وقت داری هم هنوز اشتباهی نکردی
خیلی خوش موقع میخوای شروع کنی
خب خیلی خوب یاد نگرفتی یعنی در حد معمولی کتاب بلدی یا نه؟
هدفت چیه و چی میخوای از این کار؟ -
Miss Neysi سلام
حتما عزیزم
برام بگو که تا حالا چه کار هایی کردی ( چه جور خوندی ،کتابی آزمونی و...) چیا میدونی در مورد کنکور و.. کلا توضیح برام بده از وضعیت تحصیلی اتاین پست پاک شده! -
Miss Neysi خب
میتونم بگم خوشحال شدم از وضعیتت چون هم وقت داری هم هنوز اشتباهی نکردی
خیلی خوش موقع میخوای شروع کنی
خب خیلی خوب یاد نگرفتی یعنی در حد معمولی کتاب بلدی یا نه؟
هدفت چیه و چی میخوای از این کار؟z Gheibi یعنی بخوای الان سوال بزاری جلوم از دهم بلد نیستم حل کنم خودشون که گفتن فقط تخصصی ها پس وقت دارم یعنی ولی باید خیلی بخونم