نحوه حل تست ارایه
-
سلام گزینه یک میشه؟
Mr Unknown XD بله
-
Mr Unknown XD بله
Sara_R راستش من اینجور تستا رو از طریق گزینه میرم. مثلا اول از جناس ک راحت تره رفتم و اینجوری گ 3 و 4 رو رد کردم و بین 1 و 2 موندم. بعدشم از تشبیه رفتم ک شد گ 1
-
Michael Vey منظورم از اینکه از گزینه میرم اینه ک: اگ مثلا میگه استعاره یا تو الفه یا ب، فق همونا رو بررسی میکنم و رد گزینه میکنم
-
Sara_R راستش من اینجور تستا رو از طریق گزینه میرم. مثلا اول از جناس ک راحت تره رفتم و اینجوری گ 3 و 4 رو رد کردم و بین 1 و 2 موندم. بعدشم از تشبیه رفتم ک شد گ 1
Michael Vey بله اصلا راهش رد گزینس
ولی خو جناس برای این تست بهتر همشون بود برای رد گزینه که من به اون اول توجه نکرده بودم بعدشم تشبیه
ممنونم🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Michael Vey بله اصلا راهش رد گزینس
ولی خو جناس برای این تست بهتر همشون بود برای رد گزینه که من به اون اول توجه نکرده بودم بعدشم تشبیه
ممنونم🌸🌸Sara_R
مشخصه راه دیگه سارا...
جناس رو برمیداریم، بیت الف و جیم جناس ندارن.
گزینههای سه و چهار رد میشن.
یه نگاه که به گزینههای مونده بکنی، جایگاه جیم توی گزینههای یک و دو یکیه. پس اصن نیازی به بررسی نداره. قطع بر یقین ایهام متعلق به بیت جیمه.
میریم برای بررسی استعاره یا تشبیه...
تشبیه راحتتره...
بیتی ب تشبیه داره. پس گزینهٔ الف رو میزنیم و میریم برای تست بعد.. -
Sara_R
مشخصه راه دیگه سارا...
جناس رو برمیداریم، بیت الف و جیم جناس ندارن.
گزینههای سه و چهار رد میشن.
یه نگاه که به گزینههای مونده بکنی، جایگاه جیم توی گزینههای یک و دو یکیه. پس اصن نیازی به بررسی نداره. قطع بر یقین ایهام متعلق به بیت جیمه.
میریم برای بررسی استعاره یا تشبیه...
تشبیه راحتتره...
بیتی ب تشبیه داره. پس گزینهٔ الف رو میزنیم و میریم برای تست بعد..@danial-hosseiny
اخه نمتونم جناس رو با قطعیت رد کنم
اغلب چشام اون دوتا کلمه جناس دار رو نمیبینه یا خود سوال جناس رو حرف گرفته که با اطمینان نمتونم جناس بگیرم یا رد کنم
مثلا توی یه سوال اگر و اثر رو جناس گرفته بود
برای همین برای من سریع گزینه 3 و 4 رد نشد یه ذره گیج شدم -
@danial-hosseiny
اخه نمتونم جناس رو با قطعیت رد کنم
اغلب چشام اون دوتا کلمه جناس دار رو نمیبینه یا خود سوال جناس رو حرف گرفته که با اطمینان نمتونم جناس بگیرم یا رد کنم
مثلا توی یه سوال اگر و اثر رو جناس گرفته بود
برای همین برای من سریع گزینه 3 و 4 رد نشد یه ذره گیج شدمSara_R
ببین. گاهی اوقات مثل این تست، کلللا کلماتی که شبههٔ جناس ایجاد کنن هم وجود ندارن. خب؟
برای این تستا میشه راحت ردشون کرد. ولی مثلا همون کلماتی که میگی... مثل جناس بین اگر و اثر... خب اینا شبهه دارن. ممکنه طراح گرفته باشه، ممکن هم هست نگرفته نباشه🤷🏻♂️
به خاطر همین باید جناس رو در هر صورت بررسی کنی. اگه شبهه دار داشت نگهش داری، اگه نداشت، کلللا حذفش کنی. به همین راحتی... 🥺😁 -
Sara_R
ببین. گاهی اوقات مثل این تست، کلللا کلماتی که شبههٔ جناس ایجاد کنن هم وجود ندارن. خب؟
برای این تستا میشه راحت ردشون کرد. ولی مثلا همون کلماتی که میگی... مثل جناس بین اگر و اثر... خب اینا شبهه دارن. ممکنه طراح گرفته باشه، ممکن هم هست نگرفته نباشه🤷🏻♂️
به خاطر همین باید جناس رو در هر صورت بررسی کنی. اگه شبهه دار داشت نگهش داری، اگه نداشت، کلللا حذفش کنی. به همین راحتی... 🥺😁@danial-hosseiny
بله این درست ولی همونطور که گفتم مشکل بیناییه😂توی بیت جناس هست شکیم توش نیست
اما من نمیبینم😂
برا همین کلا رابطه خوبی با جناس ندارم نود درصدش بیناییه😁ممنونم🌸 -
@danial-hosseiny
بله این درست ولی همونطور که گفتم مشکل بیناییه😂توی بیت جناس هست شکیم توش نیست
اما من نمیبینم😂
برا همین کلا رابطه خوبی با جناس ندارم نود درصدش بیناییه😁ممنونم🌸Sara_R
من خودم، اوایل برای این منظور، سر هر کلمهای از بیت میرسیدم، یه دور تمام بیت رو نگاه میکردم، بعد میرفتم سراغ کلمهٔ بعدی.
یعنی مثلا یه بیت رو میبینی، کلمهٔ اول رو نگاه میکنی، یه دور کل بیت رو میخونی ببینی مشابهش هست یا نیست.
بعد میری بعدی و بعدی و بعدی و بعدی... توی این مورد دیگه عملا احتمال خطا به صفر میرسه. -
Sara_R
من خودم، اوایل برای این منظور، سر هر کلمهای از بیت میرسیدم، یه دور تمام بیت رو نگاه میکردم، بعد میرفتم سراغ کلمهٔ بعدی.
یعنی مثلا یه بیت رو میبینی، کلمهٔ اول رو نگاه میکنی، یه دور کل بیت رو میخونی ببینی مشابهش هست یا نیست.
بعد میری بعدی و بعدی و بعدی و بعدی... توی این مورد دیگه عملا احتمال خطا به صفر میرسه.@danial-hosseiny اهااا درسته باید دیگ اینکارو کنم ممنونم🌸🌸
-
Sara_R خواهش میکنم♥