سایت چی بخونم و آرش و تایتان
-
سلام دوستان
من میخواستم که جزوه های راه ابریشم رو از سایت چی بخونم بخرم خواستم ازتون بپرسم که بنظرتون از این سایت بگیرم یا خودم چاپ کنم یا سایت دیگه میشناسید که جزوه های ابریشم رو بفروشه
و یه سوال دیگه اینکه کسی که راه ابریشم داره آرش و تایتان مفید هست براش؟ بیشتر تسته یا آموزش؟ -
سلام دوستان
من میخواستم که جزوه های راه ابریشم رو از سایت چی بخونم بخرم خواستم ازتون بپرسم که بنظرتون از این سایت بگیرم یا خودم چاپ کنم یا سایت دیگه میشناسید که جزوه های ابریشم رو بفروشه
و یه سوال دیگه اینکه کسی که راه ابریشم داره آرش و تایتان مفید هست براش؟ بیشتر تسته یا آموزش؟mohamad riazi سلام از چی بخونم تهیه کنید جزوه ها رو بخواید خودتون پرینت کنید خیلی هزینه اش زیاد میشه هزینه سفارش کمتر از پرینته چون تجربه اش رو دارم تابستون جزوه ها رو باید خودمون پرینت میکردیم واقعا خیلی اذیت کننده بود به کیفیت سفارش هم نیست من خودم از مهر دیگه سفارششون دادم
-
سلام دوستان
و یه سوال دیگه اینکه کسی که راه ابریشم داره آرش و تایتان مفید هست براش؟ بیشتر تسته یا آموزش؟mohamad riazi راه ابریشم داشته باشین و آرش هم بخونید کولاک میکنید در مورد تایتان نظری ندارم چون ندارمش ولی با راه ابریشم خوندم و الان با آرش جمع بندی میکنم خیلی عالیه
-
ولی متاسفانه سایت درس شیمی و زبان رو نداره باید پرینت بگیرم
-
mohamad riazi راه ابریشم داشته باشین و آرش هم بخونید کولاک میکنید در مورد تایتان نظری ندارم چون ندارمش ولی با راه ابریشم خوندم و الان با آرش جمع بندی میکنم خیلی عالیه
yasaman yazdani مرسی از راهنماییتون
-
ولی متاسفانه سایت درس شیمی و زبان رو نداره باید پرینت بگیرم
mohamad riazi سلام سایت دیوار رو ببینید بعضی از بچه ها کتاب هایی که خریدن رو به فروش میزارن، ممکنه پیدا کنید