هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
عه شما
سلام
حالتون خوبه؟Nafas Hadian 0 سلام چطور هستید؟خوب هستید؟؟درس و اینا خوبه؟
بله خوبم خداروشکر ممنون -
@soniaaa بیخیال من کلا هیجا لابک نمیکنم تماشاگر بودن بهتره
@yasin-sheibak
بچه ها منفیا تونو بدین بش د لم خنک شه -
Marzieh Abouei
نه من گزینه دو دادم
به خاطر گزینه دو نیس@حامد-صباحی خب پس ولی گ ۲ اسون تر قلم بود زیستاشو یه خوردشو زدم ریاضیم نگاه انداختم میشد حل کنی قلم ک اصن
🥲
-
@soniaaa راحت باشین...
-
@soniaaa راحت باشین...
@yasin-sheibak
مرسی ولی دلم نمیاد حیف ... -
@حامد-صباحی خب پس ولی گ ۲ اسون تر قلم بود زیستاشو یه خوردشو زدم ریاضیم نگاه انداختم میشد حل کنی قلم ک اصن
🥲
Marzieh Abouei قلمچی...
-
@soniaaa اوهوم...
-
@حامد-صباحی خب پس ولی گ ۲ اسون تر قلم بود زیستاشو یه خوردشو زدم ریاضیم نگاه انداختم میشد حل کنی قلم ک اصن
🥲
Marzieh Abouei
ریاضی و شیمی کشکی بود
ولی فیزیک یکم واسم سخت بود
شیمی هم متوسطکاظم رو ولش
-
@دختر-بهار
تاپیک تولد رو میزنی دیگه؟ -
ولی من دگ غلط کنم تاپیک مشاوره ای بزنم ماشالا شلم شوربا شد
-
@roghayeh-eftekhari هعی...درسای چرت و پرت زیاد داریم
-
تو ده سال گذشته این سومین باره بدبختی های ستایش رو صدا و سیما پخش میکنه
انگار ما خودمون کم بدبختی داریم@امیرمسعود-جعفری من دلم کبابه واسه همسایمون واسه قطار مشهد یزد...واسه قطع عضو واسه اینکه ۸ نفر برین بعد ۴ نفر برگردین ....با قطع عضو برگردین....مادر خانواده بره...دختر و داماد و نوه هم برن......
-
Marzieh Abouei
ریاضی و شیمی کشکی بود
ولی فیزیک یکم واسم سخت بود
شیمی هم متوسطکاظم رو ولش
@حامد-صباحی قلم فیزیکاش رو میشد حل کرد هنوز ک هنوز شیمیاش بدتر بود ریاضی و ادبیات ک نور علی نور
-
@farzam-yousefi ب جز چهار درس عمومی و چهار درس اختصاصی بقیه برای تجربی چرت و پرته
-
@امیرمسعود-جعفری من دلم کبابه واسه همسایمون واسه قطار مشهد یزد...واسه قطع عضو واسه اینکه ۸ نفر برین بعد ۴ نفر برگردین ....با قطع عضو برگردین....مادر خانواده بره...دختر و داماد و نوه هم برن......
Marzieh Abouei
شت خیلی بد بوده خیلی
-
@soniaaa
ولی شاید باورتون نشه امسال بهترین سال قبول شدنه سوالا اسون نیست داوطلبا گیج شدن اقای موقاری تو لایوشون یه چیز جذاب گفتن
حداقل 50 درصد دانش آموزا تو هر دفترچه به درس دوم نمیرسن چون تا حالا همچین ترکیبی ندیده بودن صفحه اول دفترچه دوم کنکور سخته تا همه روحیشون خالی شه
حالا اگه کسی بتونه با آرامش رفتار کنه رتبه مال اونه -
@farzam-yousefi ب جز چهار درس عمومی و چهار درس اختصاصی بقیه برای تجربی چرت و پرته
-
Marzieh Abouei
شت خیلی بد بوده خیلی
arthur morgan خدارووشکر ک ندادین این دفعه گفتم خوندمووو بریم شش هزار و پونصد ششصد اینم تر زده شد بهم
-
@soniaaa
ولی شاید باورتون نشه امسال بهترین سال قبول شدنه سوالا اسون نیست داوطلبا گیج شدن اقای موقاری تو لایوشون یه چیز جذاب گفتن
حداقل 50 درصد دانش آموزا تو هر دفترچه به درس دوم نمیرسن چون تا حالا همچین ترکیبی ندیده بودن صفحه اول دفترچه دوم کنکور سخته تا همه روحیشون خالی شه
حالا اگه کسی بتونه با آرامش رفتار کنه رتبه مال اونه@farzam-yousefi
ب خدا دگ حل شده