تجربه قبولی شهریور یا امتحان در شهریور
-
سلام
من درسم خوبه (توی مدرسه)؛ همه امتحانات نوبت دوم هم دادم و تموم شده بجز این آخری که آمار و احتماله
(یازدهمیم)
اما اد همین حوالی امتحان، من نمیدونم چجوری، آبله گرفتم (همونی که صورتت کلی جوش میزنه و دهنت مورد اعنایت قرار میگیره و اعصابتم کلی خورد میشه!)حالا بحثی که اینجا وجود داره اینه که من فردا امتحان دارم و بخاطر بیماری نمیتونم برم؛ مدرسه هم گفته درصورت اینکه غیبت موجه داشته باشید، امتحانتون میفته واسه شهریور و من یکم استرس دارم سر داستان این «قبول شهریور» و معایبش و اینکه آیا میتونم واقعا درسامو جم کنم تو این بازه یا نه؟ (کنکوری ۴۰۲ ام)
-
سلام
من درسم خوبه (توی مدرسه)؛ همه امتحانات نوبت دوم هم دادم و تموم شده بجز این آخری که آمار و احتماله
(یازدهمیم)
اما اد همین حوالی امتحان، من نمیدونم چجوری، آبله گرفتم (همونی که صورتت کلی جوش میزنه و دهنت مورد اعنایت قرار میگیره و اعصابتم کلی خورد میشه!)حالا بحثی که اینجا وجود داره اینه که من فردا امتحان دارم و بخاطر بیماری نمیتونم برم؛ مدرسه هم گفته درصورت اینکه غیبت موجه داشته باشید، امتحانتون میفته واسه شهریور و من یکم استرس دارم سر داستان این «قبول شهریور» و معایبش و اینکه آیا میتونم واقعا درسامو جم کنم تو این بازه یا نه؟ (کنکوری ۴۰۲ ام)
Sadegh Abbasian
شما اگر که مشکلی داری و نمیتونی بری امتحان بدی که خب دیگه استرس و اضطراب نداره...
ترس چیو داری آخه؟
بعد من اصلا خود سؤالت رو دقیق متوجه نمیشم....
الآن امتحان شهریور چه ربزی به جمع بندی تابستون داره؟ -
سلام
(یازدهمیم)
Sadegh Abbasian غیبت موجه برا چی بیفته شهریور؟ برا ما امتحان غایبین میگرفتن؟!
-
سلام
(یازدهمیم)
Sadegh Abbasian نه مطمئنن فرقی بین تو و اونا هست 90 درصد برا اونا 0 اول رد شده
ولی برای تو نمره نمیزارن قانونا باید اینطور باشه هر چند اصلا معدل کلاس 11 مهم نیست فق پایانی 12 -
Sadegh Abbasian غیبت موجه برا چی بیفته شهریور؟ برا ما امتحان غایبین میگرفتن؟!
z Gheibi
نمیدونم واقعا چرا...
ولی گفتن که اگر غیر موجه باشه صفره و اگرم موجه بود امتحان به شهریور موکول میشه... -
Sadegh Abbasian نه مطمئنن فرقی بین تو و اونا هست 90 درصد برا اونا 0 اول رد شده
ولی برای تو نمره نمیزارن قانونا باید اینطور باشه هر چند اصلا معدل کلاس 11 مهم نیست فق پایانی 12dani danii آره درسته خیلی ممنون
-
Sadegh Abbasian
شما اگر که مشکلی داری و نمیتونی بری امتحان بدی که خب دیگه استرس و اضطراب نداره...
ترس چیو داری آخه؟
بعد من اصلا خود سؤالت رو دقیق متوجه نمیشم....
الآن امتحان شهریور چه ربزی به جمع بندی تابستون داره؟@danial-hosseiny
من برنامه خاصی برای تابستونم دارم و میترسم که با اومدن درس آمار این وسط یکم به مشکل بر بخورم چون تاحالا هیچ وقت تجربه شهریور رو نداشتم... -
z Gheibi
نمیدونم واقعا چرا...
ولی گفتن که اگر غیر موجه باشه صفره و اگرم موجه بود امتحان به شهریور موکول میشه...Sadegh Abbasian به نظرم کوتاه نیاین با مدیر و معلم و..همه صحبت کنید اگه راضی نشدن زنگ بزنید اداره آموزش و پرورش
-
@danial-hosseiny
من برنامه خاصی برای تابستونم دارم و میترسم که با اومدن درس آمار این وسط یکم به مشکل بر بخورم چون تاحالا هیچ وقت تجربه شهریور رو نداشتم...Sadegh Abbasian امروز مخصوصا درباره همبن حرف زد گف اگه غیبت موجه باشه نمره نداری و هیچی نمیزنن و امتحان دوباره نداره چیزی هم از معدل کم نمیکنه ایی برا نهایی گفت شاید شما هم ریتمش همین باشه ولی با این تفاوت ک نمره مستمر برات رد کنه
خلاصه امتحان نمیدی ب برنامت برس
اگر گفتن بیا امتحان بده چنین چیزی نداریم حتما پیگیر شو ولی فکرش نکن -
سلام رفقا
چند دقیقه پیش زنگ زدم گفتن که مشکلی نیست و تو همین هفته، نهایتا تا چهارشنبه ازم امتحان میگیرن.
دم همتون گرم -
-
-
سلام رفقا
چند دقیقه پیش زنگ زدم گفتن که مشکلی نیست و تو همین هفته، نهایتا تا چهارشنبه ازم امتحان میگیرن.
دم همتون گرمSadegh Abbasian خداروشکر...
🥺
موفق باشی...