تجربه قبولی شهریور یا امتحان در شهریور
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط Sadegh Abbasian انجام شده
سلام
من درسم خوبه (توی مدرسه)؛ همه امتحانات نوبت دوم هم دادم و تموم شده بجز این آخری که آمار و احتماله
(یازدهمیم)
اما اد همین حوالی امتحان، من نمیدونم چجوری، آبله گرفتم (همونی که صورتت کلی جوش میزنه و دهنت مورد اعنایت قرار میگیره و اعصابتم کلی خورد میشه!)حالا بحثی که اینجا وجود داره اینه که من فردا امتحان دارم و بخاطر بیماری نمیتونم برم؛ مدرسه هم گفته درصورت اینکه غیبت موجه داشته باشید، امتحانتون میفته واسه شهریور و من یکم استرس دارم سر داستان این «قبول شهریور» و معایبش و اینکه آیا میتونم واقعا درسامو جم کنم تو این بازه یا نه؟ (کنکوری ۴۰۲ ام)
-
سلام
من درسم خوبه (توی مدرسه)؛ همه امتحانات نوبت دوم هم دادم و تموم شده بجز این آخری که آمار و احتماله
(یازدهمیم)
اما اد همین حوالی امتحان، من نمیدونم چجوری، آبله گرفتم (همونی که صورتت کلی جوش میزنه و دهنت مورد اعنایت قرار میگیره و اعصابتم کلی خورد میشه!)حالا بحثی که اینجا وجود داره اینه که من فردا امتحان دارم و بخاطر بیماری نمیتونم برم؛ مدرسه هم گفته درصورت اینکه غیبت موجه داشته باشید، امتحانتون میفته واسه شهریور و من یکم استرس دارم سر داستان این «قبول شهریور» و معایبش و اینکه آیا میتونم واقعا درسامو جم کنم تو این بازه یا نه؟ (کنکوری ۴۰۲ ام)
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian
شما اگر که مشکلی داری و نمیتونی بری امتحان بدی که خب دیگه استرس و اضطراب نداره...
ترس چیو داری آخه؟
بعد من اصلا خود سؤالت رو دقیق متوجه نمیشم....
الآن امتحان شهریور چه ربزی به جمع بندی تابستون داره؟ -
سلام
(یازدهمیم)
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian غیبت موجه برا چی بیفته شهریور؟ برا ما امتحان غایبین میگرفتن؟!
-
سلام
(یازدهمیم)
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian نه مطمئنن فرقی بین تو و اونا هست 90 درصد برا اونا 0 اول رد شده
ولی برای تو نمره نمیزارن قانونا باید اینطور باشه هر چند اصلا معدل کلاس 11 مهم نیست فق پایانی 12 -
Sadegh Abbasian غیبت موجه برا چی بیفته شهریور؟ برا ما امتحان غایبین میگرفتن؟!
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi
نمیدونم واقعا چرا...
ولی گفتن که اگر غیر موجه باشه صفره و اگرم موجه بود امتحان به شهریور موکول میشه... -
Sadegh Abbasian نه مطمئنن فرقی بین تو و اونا هست 90 درصد برا اونا 0 اول رد شده
ولی برای تو نمره نمیزارن قانونا باید اینطور باشه هر چند اصلا معدل کلاس 11 مهم نیست فق پایانی 12نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdani danii آره درسته خیلی ممنون
-
Sadegh Abbasian
شما اگر که مشکلی داری و نمیتونی بری امتحان بدی که خب دیگه استرس و اضطراب نداره...
ترس چیو داری آخه؟
بعد من اصلا خود سؤالت رو دقیق متوجه نمیشم....
الآن امتحان شهریور چه ربزی به جمع بندی تابستون داره؟نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
من برنامه خاصی برای تابستونم دارم و میترسم که با اومدن درس آمار این وسط یکم به مشکل بر بخورم چون تاحالا هیچ وقت تجربه شهریور رو نداشتم... -
z Gheibi
نمیدونم واقعا چرا...
ولی گفتن که اگر غیر موجه باشه صفره و اگرم موجه بود امتحان به شهریور موکول میشه...نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian به نظرم کوتاه نیاین با مدیر و معلم و..همه صحبت کنید اگه راضی نشدن زنگ بزنید اداره آموزش و پرورش
-
@danial-hosseiny
من برنامه خاصی برای تابستونم دارم و میترسم که با اومدن درس آمار این وسط یکم به مشکل بر بخورم چون تاحالا هیچ وقت تجربه شهریور رو نداشتم...نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط dani danii انجام شدهSadegh Abbasian امروز مخصوصا درباره همبن حرف زد گف اگه غیبت موجه باشه نمره نداری و هیچی نمیزنن و امتحان دوباره نداره چیزی هم از معدل کم نمیکنه ایی برا نهایی گفت شاید شما هم ریتمش همین باشه ولی با این تفاوت ک نمره مستمر برات رد کنه
خلاصه امتحان نمیدی ب برنامت برس
اگر گفتن بیا امتحان بده چنین چیزی نداریم حتما پیگیر شو ولی فکرش نکن -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقا
چند دقیقه پیش زنگ زدم گفتن که مشکلی نیست و تو همین هفته، نهایتا تا چهارشنبه ازم امتحان میگیرن.
دم همتون گرم -
-
-
سلام رفقا
چند دقیقه پیش زنگ زدم گفتن که مشکلی نیست و تو همین هفته، نهایتا تا چهارشنبه ازم امتحان میگیرن.
دم همتون گرمنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian خداروشکر...
🥺
موفق باشی...