ایهام
-
سلام
بیت زیر ایهام داره بنظرتون؟؟مسلسل چون شود امواج،میپاشد ز هم کشتی/به حال خویش دل در زلف خم در خم کجا ماند؟
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
بیت زیر ایهام داره بنظرتون؟؟مسلسل چون شود امواج،میپاشد ز هم کشتی/به حال خویش دل در زلف خم در خم کجا ماند؟
Mahan Xodayi 2 سلام خیر
-
Mahan Xodayi 2 سلام خیر
Amir Karamouzian علت؟؟خویش مثلا نمیتونه ایهام باشه؟؟
-
Amir Karamouzian علت؟؟خویش مثلا نمیتونه ایهام باشه؟؟
Mahan Xodayi 2
مرد جوان،ایهام نداشتن که علت نمیخواد🥺 اونی که علت میخواد ایهام داشتنه...
ایهام از چی؟ -
Mahan Xodayi 2
مرد جوان،ایهام نداشتن که علت نمیخواد🥺 اونی که علت میخواد ایهام داشتنه...
ایهام از چی؟@danial-hosseiny اینکه چرا خویش ایهام نیست رو علتشو میخام؟؟نمیتونه هم خود و هم اقوام معنی بده؟؟
-
@danial-hosseiny اینکه چرا خویش ایهام نیست رو علتشو میخام؟؟نمیتونه هم خود و هم اقوام معنی بده؟؟
Mahan Xodayi 2
الآن با معنیِ «اقوام» بیت رو معنی کن ببینم... -
Mahan Xodayi 2
الآن با معنیِ «اقوام» بیت رو معنی کن ببینم...@danial-hosseiny خوب من دو تا معنی ازش گرفتم اینکه دلمون رو به حال بقیه و اقوام رها نکنیم و دومی هم به حال خودش رها نکنیم......اشتباهم کجاس؟
-
@danial-hosseiny خوب من دو تا معنی ازش گرفتم اینکه دلمون رو به حال بقیه و اقوام رها نکنیم و دومی هم به حال خودش رها نکنیم......اشتباهم کجاس؟
Mahan Xodayi 2
وقتی که امواج پشت سر هم میشوند، کشتی در هم میشکند. دل کجا و چگونه در زلف خم در خم در حال خودش میماند؟! (یعنی دل هم میشکنه)
حالا خودت توی این معنی، جای «خودش»،«اقوام» رو بذار ببین آیا واقعا معنی درستی میده؟ -
Mahan Xodayi 2
وقتی که امواج پشت سر هم میشوند، کشتی در هم میشکند. دل کجا و چگونه در زلف خم در خم در حال خودش میماند؟! (یعنی دل هم میشکنه)
حالا خودت توی این معنی، جای «خودش»،«اقوام» رو بذار ببین آیا واقعا معنی درستی میده؟@danial-hosseiny ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny ممنون
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم