IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست
-
سلام دوستان
-
Farhan Honar
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۲ میشه؟
یکمی شک دارم. چقدر تست ترکیبی و جالبی بود قشنگ کل جانوری سه فصل دهم مرور شد. -
Farhan Honar
سلام
گ دو میشه؟ -
Farhan Honar
ببخشید پس سه هست ؟
من بین اون دوتا گیر کرده بودم -
Farhan Honar
۴ میشه؟ -
دوستان توجه کنید در نگاه اول همه گزینه ها درست بنظر میرسن ولی خب توجه ریزی میخواد
-
Farhan Honar
من اول تحلیلم رو راجب سه و چهار بگم
گزینه ۴ گفته جانورانی که تنفس پوستی نیز دارند که طبق متن کتاب دوزیستان منظورشه و از اون جایی که مثانه در دوزیستان محل ذخیره آب هست و در صورت بازجذب آب از مثانه به خون خوناب زیاد میشه پس هماتوکریت که نسبت گویچه های قرمز به حجم کل خون هست کم میشه و نباید برخی میگفت پس این نمیشه. -
Farhan Honar
گزینه ۳ هم ماهی ها و هم سخت پوستان با آبشش دفع مواد دارند که مخروط سرخرگی که گفته در ماهی ها دیده میشه پس به نظرم میاد درست باشه برخی هم میخونه بهش -
Farhan Honar
راجب گزینه ۱ و ۲ مردد هستم
یک همش یه حسی بهم میگه گفته جانور بعد داره روضه تک یاخته ای هم میگه واسه همین حس میکنم باید غلط باشه
هم فقط هم برخی هم ترکیب هاش توجه میخواد
امیدوارم بی دقتی نکرده باشم -
Farhan Honar
خیلی ممنون
۲ چرا غلط میشد؟ این رو دقیق متوجه نشدم -
Farhan Honar
پاسخ ...گ۳
-
Farhan Honar
خیلی سوال خوبی بود تشکر⚘ -
Farhan Honar
ممنونم -