تست زیست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط Farhan Honar انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۲ میشه؟
یکمی شک دارم. چقدر تست ترکیبی و جالبی بود قشنگ کل جانوری سه فصل دهم مرور شد. -
Farhan Honar
سلام
گ دو میشه؟ -
Farhan Honar
سلام وقتتون بخیر
گزینه ۲ میشه؟
یکمی شک دارم. چقدر تست ترکیبی و جالبی بود قشنگ کل جانوری سه فصل دهم مرور شد.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 سلام وقت شما هم بخیر
نه گزینه ۲ نیست -
Farhan Honar
سلام
گ دو میشه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiiina s خیر
-
siiina s خیر
Farhan Honar
ببخشید پس سه هست ؟
من بین اون دوتا گیر کرده بودم -
Mehrsa 14 سلام وقت شما هم بخیر
نه گزینه ۲ نیستنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
۴ میشه؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان توجه کنید در نگاه اول همه گزینه ها درست بنظر میرسن ولی خب توجه ریزی میخواد
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
من اول تحلیلم رو راجب سه و چهار بگم
گزینه ۴ گفته جانورانی که تنفس پوستی نیز دارند که طبق متن کتاب دوزیستان منظورشه و از اون جایی که مثانه در دوزیستان محل ذخیره آب هست و در صورت بازجذب آب از مثانه به خون خوناب زیاد میشه پس هماتوکریت که نسبت گویچه های قرمز به حجم کل خون هست کم میشه و نباید برخی میگفت پس این نمیشه. -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
گزینه ۳ هم ماهی ها و هم سخت پوستان با آبشش دفع مواد دارند که مخروط سرخرگی که گفته در ماهی ها دیده میشه پس به نظرم میاد درست باشه برخی هم میخونه بهش -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
راجب گزینه ۱ و ۲ مردد هستم
یک همش یه حسی بهم میگه گفته جانور بعد داره روضه تک یاخته ای هم میگه واسه همین حس میکنم باید غلط باشه
هم فقط هم برخی هم ترکیب هاش توجه میخواد
امیدوارم بی دقتی نکرده باشم -
Farhan Honar
من اول تحلیلم رو راجب سه و چهار بگم
گزینه ۴ گفته جانورانی که تنفس پوستی نیز دارند که طبق متن کتاب دوزیستان منظورشه و از اون جایی که مثانه در دوزیستان محل ذخیره آب هست و در صورت بازجذب آب از مثانه به خون خوناب زیاد میشه پس هماتوکریت که نسبت گویچه های قرمز به حجم کل خون هست کم میشه و نباید برخی میگفت پس این نمیشه.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 تحلیل کاملا درستی بود آفرین
-
Farhan Honar
ببخشید پس سه هست ؟
من بین اون دوتا گیر کرده بودمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiiina s بله گزینه ی ۳ درسته آفرین
-
Mehrsa 14 تحلیل کاملا درستی بود آفرین
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
خیلی ممنون
۲ چرا غلط میشد؟ این رو دقیق متوجه نشدم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar
پاسخ ...گ۳
-
Farhan Honar
پاسخ ...گ۳
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
خیلی سوال خوبی بود تشکر⚘ -
Farhan Honar
خیلی سوال خوبی بود تشکر⚘فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 خواهش میکنم
-
siiina s بله گزینه ی ۳ درسته آفرین
Farhan Honar
ممنونم -
Farhan Honar
ممنونمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsiiina s خواهش میکنم
-
Farhan Honar این تستو امروز دیدم توی یکی از کانال ها اتفاقا خیلی تست قشنگی بود