هر کی یه گزاره
-
Punisher درسته ؟؟؟
منظورش غده ی اپی فیزه که هورمون ملاتونین ترشح میکنه ... در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره ... در شب ترشحش به حداکثر میرسه .
نمیدونم احتمالا بر گیرنده های بینایی مؤثر باشهFarhan Honar ولی کتاب بر اثراتی که ملاتونین داره اشاره ای نکرده؟؟؟چجوری اثرش بر بینایی رو استدلال کردی؟
-
Punisher درسته ؟؟؟
منظورش غده ی اپی فیزه که هورمون ملاتونین ترشح میکنه ... در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره ... در شب ترشحش به حداکثر میرسه .
نمیدونم احتمالا بر گیرنده های بینایی مؤثر باشهFarhan Honar من خودم هیپوتالاموس در نظر گرفتمش:///
نمیدونم درسته یا غلط ولی الان تست کاملشو میفرستم ببینید کدوم درسته -
siiina s علت؟؟مگه منظورش اپی فیز نیس؟؟
Mahan Xodayi 2 میتونه منظورش اپی فیز باشه اصن کاری ندارم منظورش چیه
میگ ی غده ک هورمون هم ترشح میکنه مختل بشه کارش خب اینجوری موجب تغییر فعالیت گیرنده ها میشه مثلا هی باز بشن
نگفته کاهش یا قطع فعالیت گفته اختلال
پرکاری هم اختلاله -
Mahan Xodayi 2 میتونه منظورش اپی فیز باشه اصن کاری ندارم منظورش چیه
میگ ی غده ک هورمون هم ترشح میکنه مختل بشه کارش خب اینجوری موجب تغییر فعالیت گیرنده ها میشه مثلا هی باز بشن
نگفته کاهش یا قطع فعالیت گفته اختلال
پرکاری هم اختلاله -
Farhan Honar ولی کتاب بر اثراتی که ملاتونین داره اشاره ای نکرده؟؟؟چجوری اثرش بر بینایی رو استدلال کردی؟
Mahan Xodayi 2 آره میدونم . کتاب گفته در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره و در شب ترشحش به حداکثر میرسه. خب گفتم این ریتم شبانه روزی میتونه تنظیم خواب هم باشه و برای خواب معمولا محیط باید تاریک باشه و خلاصه میزان نور هم در تحریک گیرنده ی بینایی نقش داره.
-
Mahan Xodayi 2
نظری ندارین ؟
مثلا پرکاری تیروعید اختلال نیس از نظرتون ؟ -
Punisher با رد گزینه هم بریم ، گزینه ی ۲ میمونه.
-
Punisher با رد گزینه هم بریم ، گزینه ی ۲ میمونه.
Farhan Honar اره با رد گزینه رفتم دو زدم الان جوابا اومد میفرستم الان جوابشو
-
متن فصل چهار زیست یازدهم گفته نایژک ها باز میشوند
-
siiina s نه دلیلش اون نبود عزیزم.
دلیلش این بود که تو کتاب نگفته بود نایژه تنگوگشاد میشه.
وگرنه روز کنکور قضیه تنگ و گشادی رو که شل کن سفت کن دادن بهمون همه تحربه خواهیم کرد:)))