IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Marzieh Abouei
خب مثلا ممکنه آب ی جایی زیاد باشه بعد ما هی بخوایم دوباره خلاف قانون عمل کنیم آب ب اون محیط وارد کنیم اونوقت انرژی مصرف میشه
نمدونما جایی نخوندم صرفا ی همچین چیزی ب ذهنم میاد -
Marzieh Abouei
شما میدونین اگر میدونین فسفر نسوزونیم -
@حمید-صباحی بسوزوونننن جوابش از رگ گردن بهت نزدیک تره
-
@soniaaa یه ذره نزدیک شدیاااا تو زیست جانوری دنبالش بگردین
-
Marzieh Abouei آها فهمیدم
-
Marzieh Abouei
پارامسی؟!! -
@soniaaa دقیقااا اون کریچه انقباضیش
-
Marzieh Abouei
اخجون یافتم -
این تستم خیلی متفاوت بود تو کنکور امسال چون بیشتر بنده کتابن بعید نیس -
Marzieh Abouei این خب میتوز و میوز هم میتونه باشه
-
-
@حمید-صباحی
ب نظرم...
تک یاخته ای میشه ک همه گزینه ها درستن براش بجز گزینه ج ک تک یاخته فضای بین یاخته ای نداره چون ی یاختست -
azizian sarchogha
خانوم یا آقای عزیزیان به نظرم فقط الف غلطه ولی مطمئن نیستم من بر اساس کنکور ۹۹ میگم ولی اطلاعاتی از جانوران جدید ندارم و نمیدونم استثنا هاش چیه
البته خودم گیر این دام افتادم چون همه ی جانوران پر یاخته ای اند -
@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟ -
@حمید-صباحی
الف پلاناریا هستش که تنفسش انتشاره و طناب عصبی داره
ب الان مثال نقضی براش یادم نمیاد:(
ج غلطه پلاناریا هم انتشاره و چهار روش نیست و فصای بین سلولی نداره
د هم غلطه بخاطر کرم کدو -
Mahan Xodayi 2replied to azizian sarchogha on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
azizian sarchogha پارامسی کرم کدو پلاناریا و..
-
azizian sarchogha نمیدونم فک کنم تک یا خته ای ها و پارامسی و هیدر هست کرم پلاناریا اسفنج اینا هستن ولی چون گفته جانور پس تک یاخته ای حذف میشه
-
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
-
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟