هر کی یه گزاره
-
Marzieh Abouei
شما میدونین اگر میدونین فسفر نسوزونیم@حمید-صباحی بسوزوونننن جوابش از رگ گردن بهت نزدیک تره
-
Marzieh Abouei
خب مثلا ممکنه آب ی جایی زیاد باشه بعد ما هی بخوایم دوباره خلاف قانون عمل کنیم آب ب اون محیط وارد کنیم اونوقت انرژی مصرف میشه
نمدونما جایی نخوندم صرفا ی همچین چیزی ب ذهنم میاد@soniaaa یه ذره نزدیک شدیاااا تو زیست جانوری دنبالش بگردین
-
@soniaaa یه ذره نزدیک شدیاااا تو زیست جانوری دنبالش بگردین
Marzieh Abouei آها فهمیدم
-
@soniaaa یه ذره نزدیک شدیاااا تو زیست جانوری دنبالش بگردین
Marzieh Abouei
پارامسی؟!! -
Marzieh Abouei
پارامسی؟!!@soniaaa دقیقااا اون کریچه انقباضیش
-
@soniaaa دقیقااا اون کریچه انقباضیش
Marzieh Abouei
اخجون یافتم -
این تستم خیلی متفاوت بود تو کنکور امسال چون بیشتر بنده کتابن بعید نیس -
Marzieh Abouei
اخجون یافتم@soniaaa یه جا هم هست ولی مطمئن نیستم
-
این تستم خیلی متفاوت بود تو کنکور امسال چون بیشتر بنده کتابن بعید نیسMarzieh Abouei این خب میتوز و میوز هم میتونه باشه
-
-
@حمید-صباحی
ب نظرم...
تک یاخته ای میشه ک همه گزینه ها درستن براش بجز گزینه ج ک تک یاخته فضای بین یاخته ای نداره چون ی یاختست -
azizian sarchogha
خانوم یا آقای عزیزیان به نظرم فقط الف غلطه ولی مطمئن نیستم من بر اساس کنکور ۹۹ میگم ولی اطلاعاتی از جانوران جدید ندارم و نمیدونم استثنا هاش چیه
البته خودم گیر این دام افتادم چون همه ی جانوران پر یاخته ای اند -
azizian sarchogha
خانوم یا آقای عزیزیان به نظرم فقط الف غلطه ولی مطمئن نیستم من بر اساس کنکور ۹۹ میگم ولی اطلاعاتی از جانوران جدید ندارم و نمیدونم استثنا هاش چیه
البته خودم گیر این دام افتادم چون همه ی جانوران پر یاخته ای اند@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟ -
@حمید-صباحی
الف پلاناریا هستش که تنفسش انتشاره و طناب عصبی داره
ب الان مثال نقضی براش یادم نمیاد:(
ج غلطه پلاناریا هم انتشاره و چهار روش نیست و فصای بین سلولی نداره
د هم غلطه بخاطر کرم کدو -
@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟azizian sarchogha پارامسی کرم کدو پلاناریا و..
-
@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟azizian sarchogha نمیدونم فک کنم تک یا خته ای ها و پارامسی و هیدر هست کرم پلاناریا اسفنج اینا هستن ولی چون گفته جانور پس تک یاخته ای حذف میشه
-
azizian sarchogha پارامسی کرم کدو پلاناریا و..
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
-
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟ -
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟Mahan Xodayi 2
پوستی ششی آبششی و نایدیسی -
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت