هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟ -
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟Mahan Xodayi 2
پوستی ششی آبششی و نایدیسی -
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت -
Mahan Xodayi 2
پوستی ششی آبششی و نایدیسی@حمید-صباحی کرم کدو و پلاناریا هیچ کدوم این چار تارو ندارن درسته؟؟
با همین دو بزرگوار الف و د مگه رد نیست!!!؟؟ -
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت@حمید-صباحی در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورتهمونو میگم
-
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت@حمید-صباحی شاید بخاطر سلومشع:(((
ولی اخه سلوم ربطی نداره به این قضیه:(از پلاناریا چیز دیگه ای نخوندیم که با اون ردش کنه -
@حمید-صباحی در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورتهمونو میگم
@حمید-صباحی خطا زده بود پیم من دیر اومد:)
-
@حمید-صباحی شاید بخاطر سلومشع:(((
ولی اخه سلوم ربطی نداره به این قضیه:(از پلاناریا چیز دیگه ای نخوندیم که با اون ردش کنهMahan Xodayi 2
یدونه هم نفریدی -
Mahan Xodayi 2
یدونه هم نفریدی@حمید-صباحی اره ولی اون کلا حذف شده الکی جا گرفته://هیچیش نمونده که
-
Mahan Xodayi 2
نفریدی حذف شده؟ -
Mahan Xodayi 2
نفریدی حذف شده؟@حمید-صباحی حذف نشده ولی کم نکات شده مثل اینکه....زیاد پر ملات نمونده
-
@حمید-صباحی الان این فقط ج درسته ،مگه نه؟
-
@حمید-صباحی حذف نشده ولی کم نکات شده مثل اینکه....زیاد پر ملات نمونده
Mahan Xodayi 2 چیزی ازش نمونده
-
Farhan Honar بخاطر بکار بردن واژه جانور ارع درسته چون پارامسی رو نباید حساب کنیم
-
Farhan Honar
گفته الف غلطه لابد اون هم درسته دیگه -
Farhan Honar بخاطر بکار بردن واژه جانور ارع درسته چون پارامسی رو نباید حساب کنیم
Mahan Xodayi 2 بله خب پارامسی جانور نیست
-
Mahan Xodayi 2 چیزی ازش نمونده
Matin Mousavi 1
سلام....
اره همونو میگم -
Farhan Honar
گفته الف غلطه لابد اون هم درسته دیگه@حمید-صباحی من میگم فقط ج درسته
-
Matin Mousavi 1
سلام....
اره همونو میگمMahan Xodayi 2 به به درود بر تو