تست سنجش 3
-
Mahan Xodayi 2 دقیقا من خودم بین دو و سه مونده بودم آخرشم نزدمش فک کنم
یه جوریه جمله ش
من بازم بین این که توالی آغاز و پایان دارن و کدون آغاز و پایان قاطی میکنم -
Mahan Xodayi 2 دقیقا من خودم بین دو و سه مونده بودم آخرشم نزدمش فک کنم
یه جوریه جمله ش
من بازم بین این که توالی آغاز و پایان دارن و کدون آغاز و پایان قاطی میکنمنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher نه دو درسته اگر میگفت توالی اغاز پایان رونویسی غلط میشد ولی چون گفته ترجمه جمله درسته....
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar والا اینجا من گممیشم جووری که تو خط خطیش کردی
میشه توضیحش بدی -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar نه خوب رد کردین دو سه درسته
-
@Alzahra-Daftar نه خوب رد کردین دو سه درسته
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar من هموز نمیدونمکدوم درسته حواب نیومده
-
Punisher نه دو درسته اگر میگفت توالی اغاز پایان رونویسی غلط میشد ولی چون گفته ترجمه جمله درسته....
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 من چرا نمیفهمم:(((
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahan Xodayi 2 من چرا نمیفهمم:(((
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهگزینه یک بنظرم درسته چون هر سه ژن بین یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی قرار گرفته
گزینه دو ایرادش از. نظر من اینه که گفته دنای هر ژن در حالی که هر سه ژن یک دنا دارن اگر اینو نمیگفت با اون استدلالی که گفتم درست میشدگزینه سه درسته توضیح بدم؟
چهار اصن درمورد همه باکتریا صحیحه که همشون توسط یک نوع هست ایناهم قطارین پس یک دونه مشترک رونویسی کرده.....
بنظرم با این استدلال دو غلطه......بازم مطمئن نیستم،خستگی بعد ازمونه یکم بی دقتم:) -
سلام جواب کدوم گزینه هستش و چرا؟
من امروز 5 الی 6 تست سنجش رو شک داشتم بین دو گزینه:(((
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
-
Punisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهFarhan Honar
۳چون گفته یک رناتن؟ -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الان یکم مغزم .....
به نظرم دو جوابه ماهان درست میگه -
Punisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar با دنای هر ژن مشکلی نداری؟؟؟
-
گزینه یک بنظرم درسته چون هر سه ژن بین یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی قرار گرفته
گزینه دو ایرادش از. نظر من اینه که گفته دنای هر ژن در حالی که هر سه ژن یک دنا دارن اگر اینو نمیگفت با اون استدلالی که گفتم درست میشدگزینه سه درسته توضیح بدم؟
چهار اصن درمورد همه باکتریا صحیحه که همشون توسط یک نوع هست ایناهم قطارین پس یک دونه مشترک رونویسی کرده.....
بنظرم با این استدلال دو غلطه......بازم مطمئن نیستم،خستگی بعد ازمونه یکم بی دقتم:)نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 ببین تاییدت کردم تا اعتماد بنفس بگیری
-
Farhan Honar
۳چون گفته یک رناتن؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki آره بخاطر همون مطمئنم نیستم
-
Mahan Xodayi 2 ببین تاییدت کردم تا اعتماد بنفس بگیری
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar
شرمنده میکنید
-
Farhan Honar با دنای هر ژن مشکلی نداری؟؟؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آره یجوریه . ولی نه الحمدلله مشکلی ندارم