تست سنجش 3
-
Mahan Xodayi 2 من چرا نمیفهمم:(((
گزینه یک بنظرم درسته چون هر سه ژن بین یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی قرار گرفته
گزینه دو ایرادش از. نظر من اینه که گفته دنای هر ژن در حالی که هر سه ژن یک دنا دارن اگر اینو نمیگفت با اون استدلالی که گفتم درست میشدگزینه سه درسته توضیح بدم؟
چهار اصن درمورد همه باکتریا صحیحه که همشون توسط یک نوع هست ایناهم قطارین پس یک دونه مشترک رونویسی کرده.....
بنظرم با این استدلال دو غلطه......بازم مطمئن نیستم،خستگی بعد ازمونه یکم بی دقتم:) -
سلام جواب کدوم گزینه هستش و چرا؟
من امروز 5 الی 6 تست سنجش رو شک داشتم بین دو گزینه:(((
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاPunisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
-
Punisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
Farhan Honar
۳چون گفته یک رناتن؟ -
Punisher من خودم اگه این تست حل میکردم بین ۳و۴ شک میکردم . مطمئن نیستم گزینه چند میشه
Farhan Honar با دنای هر ژن مشکلی نداری؟؟؟
-
گزینه یک بنظرم درسته چون هر سه ژن بین یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی قرار گرفته
گزینه دو ایرادش از. نظر من اینه که گفته دنای هر ژن در حالی که هر سه ژن یک دنا دارن اگر اینو نمیگفت با اون استدلالی که گفتم درست میشدگزینه سه درسته توضیح بدم؟
چهار اصن درمورد همه باکتریا صحیحه که همشون توسط یک نوع هست ایناهم قطارین پس یک دونه مشترک رونویسی کرده.....
بنظرم با این استدلال دو غلطه......بازم مطمئن نیستم،خستگی بعد ازمونه یکم بی دقتم:)Mahan Xodayi 2 ببین تاییدت کردم تا اعتماد بنفس بگیری
-
Farhan Honar
۳چون گفته یک رناتن؟@Ali-Valicheki آره بخاطر همون مطمئنم نیستم
-
Mahan Xodayi 2 ببین تاییدت کردم تا اعتماد بنفس بگیری
@Alzahra-Daftar
شرمنده میکنید
-
Farhan Honar با دنای هر ژن مشکلی نداری؟؟؟
Mahan Xodayi 2 آره یجوریه . ولی نه الحمدلله مشکلی ندارم
-
Farhan Honar الحمدالله
-
@Alzahra-Daftar
شرمنده میکنید
Mahan Xodayi 2 دیگه گفتم دمه کنکوری به جووون مردم روحیه بدم
-
Farhan Honar الحمدالله
-
بنظرم با این استدلال دو غلطه......بازم مطمئن نیستم،خستگی بعد ازمونه یکم بی دقتم:)Mahan Xodayi 2 خیلی عالی بود اره تو آزمون نشسته بودم رسیدم به دو گفتم خدایا مگه یک ژن نبود
چرا من مغزم کار نمیکنه...کلا ریپ میزدم بعدش رفتم سه گیج شدم کلا
دستت درد نکنه -
Farhan Honar آقا این توسط یک رناتن چیه دیگه
من نمیفهمم:/// -
Mahan Xodayi 2 خیلی عالی بود اره تو آزمون نشسته بودم رسیدم به دو گفتم خدایا مگه یک ژن نبود
دستت درد نکنه -
Farhan Honar خب من چهار رو رد میکنم که اختلافمون بین گزینه دو سه بمونه...چون خودمم بین دو سه گیرم
ببین چهار رنا میاد رونویسی کنه تا زمانی که به پایان ایستگاه نرسه و توالی پایان نباشه که بیرون نمیاد درسته؟؟؟خب پس قطعی توسط یک رنابسپاراز رونویسی شدن..... چون این سه تا فقط یک راه انداز و یک توالی پایان رونویسی مشترک دارن
با این مشکلی داری؟؟
بزار اختلافمون بین دو سه بمونه به نتیجه برسیم -
Mahan Xodayi 2 خیلی عالی بود اره تو آزمون نشسته بودم رسیدم به دو گفتم خدایا مگه یک ژن نبود
دستت درد نکنهPunisher خواهش میکنم:))
منتها به اختلاف برخوردیم.....زیاد اعتماد نکنید به دو