هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگوMahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
-
@nazanin-mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نرهMahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
Farhan Honar آره اینم هست
-
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
-
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
Matin Mousavi 1 بله درسته
-
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
@nazanin-mirzai
-
Matin Mousavi 1 یک رده
-
Matin Mousavi 1 یک رده
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
-
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴
شروع شد بازم
-
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
Mahan Xodayi 2 دقیقا
-
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴
شروع شد بازم
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه
وگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Mahan Xodayi 2
آره واقعا🥴🥴
-
Mahan Xodayi 2
سر ازمون تیزهوشان برقا رفت ما سالنمون پنچره نداشت و تو تاریکی در نهایت کوری تستارو زدیم -
Marzieh Abouei غلطه چون پادگن هست!
-
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
@nazanin-mirzai آها . نمیدونم یا مال خیلی سبز بود یا قلمچی .