هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
-
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 یک رده
-
Matin Mousavi 1 یک رده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهMahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
-
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴
شروع شد بازم
-
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 دقیقا
-
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴
شروع شد بازم
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه
وگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2
آره واقعا🥴🥴
-
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه
Mahan Xodayi 2
سر ازمون تیزهوشان برقا رفت ما سالنمون پنچره نداشت و تو تاریکی در نهایت کوری تستارو زدیم -
Marzieh Abouei غلطه چون پادگن هست!
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai آها . نمیدونم یا مال خیلی سبز بود یا قلمچی .
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-

گزینه دو منتظر بود من بگم نکتش چرته یه هفتس میخوام بفرسمش یادم میره ولی من با هوشمندی تمام با نخواندن گزینه هازدم چون میدونسم دوتاش فقط میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اره دقیقا منم
-
خوب تو چاله میندازه اینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
یک؟ -
خوب تو چاله میندازه ایننوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei در مورد اسپرم و اووسیت ثانویه میگه میشه گزینه یک
-
کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🧷
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei این واقعا چالشیه نباید شب میفرستادین که:/ تا فردا ظهر لطفاجوابو نزارین....