هر کی یه گزاره😁😁
-
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم🤦
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس😂😂
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره😁😁 گفته است:
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه😂🧐
فکر کنم خواستی بگی سه رده
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴🤦 شروع شد بازم🤦
-
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس😂😂
Mahan Xodayi 2 دقیقا👌👌
-
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴🤦 شروع شد بازم🤦
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه😐وگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم😂
-
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزه😐وگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم😂
Mahan Xodayi 2 😂😂 آره واقعا🥴🥴
-
Mahan Xodayi 2
سر ازمون تیزهوشان برقا رفت ما سالنمون پنچره نداشت و تو تاریکی در نهایت کوری تستارو زدیم -_- -
Marzieh Abouei غلطه چون پادگن هست!
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره😁😁 گفته است:
Marzieh Abouei غلطه چون پادگن هست!
کاملا درسته گزاره هه😑
-
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
@nazanin-mirzai آها . نمیدونم یا مال خیلی سبز بود یا قلمچی .
-

گزینه دو منتظر بود من بگم نکتش چرته یه هفتس میخوام بفرسمش یادم میره ولی من با هوشمندی تمام با نخواندن گزینه هازدم چون میدونسم دوتاش فقط میشه🤣 -

خوب تو چاله میندازه این😕🤕 -

کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🤔🧷 -

گزینه دو منتظر بود من بگم نکتش چرته یه هفتس میخوام بفرسمش یادم میره ولی من با هوشمندی تمام با نخواندن گزینه هازدم چون میدونسم دوتاش فقط میشه🤣Marzieh Abouei اره دقیقا منم 🤝
-

خوب تو چاله میندازه این😕🤕Marzieh Abouei
یک؟ -

خوب تو چاله میندازه این😕🤕Marzieh Abouei در مورد اسپرم و اووسیت ثانویه میگه میشه گزینه یک
-

کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🤔🧷Marzieh Abouei این واقعا چالشیه نباید شب میفرستادین که:/ تا فردا ظهر لطفاجوابو نزارین....
-

کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🤔🧷Marzieh Abouei با ذهنیت خسته جواب بدم همش درسته...
-

خوب تو چاله میندازه این😕🤕Marzieh Abouei فقط ب درسته!!
-
Marzieh Abouei در مورد اسپرم و اووسیت ثانویه میگه میشه گزینه یک
Mahan Xodayi 2 اولین جسم قطبیم هست!
-

کاندیدا هاش خوبن بهشون فک کنین🤔🧷Marzieh Abouei بنظرم ج و د صحیحه
گذرگاه ماهیچه ای منظورش حلقه.
دهان و بینی و از طریق شیپور استاش گوش یه حلق متصل اند.
پس درمورد گیرنده های بویایی و چشایی و شنوایی و تعادلی صحبت میکنه