تست
-
-
A Ansel marked this topic as a question on
-
-
@ftm-montazeri ب رنگ بندیم دقت کن :))
-
@ftm-montazeri
-
@ftm-montazeri
فاطمه جونم 16 خعلی سخته من هر چقد تفکر نمودم ب نتیجه ای نرسیدم -
@ftm-montazeri
ن ببین دو کاملا باهاش مطابقت داره هر دو دارن میگن ماک اونجور بودیم این شد عاقبتمون تو ک دگ جای خود داری -
@soniaaa در تست گفته است:
@ftm-montazeri
فاطمه جونم 16 خعلی سخته من هر چقد تفکر نمودم ب نتیجه ای نرسیدمحقیقتا منم همینطور
یعنی به ۳ نزدیک تر بود تا دو بنظرم
@ftm-montazeri
-
@ftm-montazeri
ن ببین دو کاملا باهاش مطابقت داره هر دو دارن میگن ماک اونجور بودیم این شد عاقبتمون تو ک دگ جای خود داری -
@ftm-montazeri
خواعش میکنم کاری نکردم گلم -
@ftm-montazeri در تست گفته است:
سلام دوستان
لطفا تست ۲ و ۱۰ و ۱۶ تحلیل میکنید۱۶) به نظرم چهاره
۱) تو که با این ظرافت و دل نازکی با دیدن رنج و ناله من هیچ مشکلی نداری کی میخواد واسه ناله های کوه همدم بشه (پس دلیل سکوت کوه رو نداشتن مستمع واسه فریادهاش میدونه) مفهوم کلی بهانه گیری برای معشوق
۲)دل که ندارد سر بيدادشان
باد فرامش کند ار يادشان
با بدشان کان نه باندازه ايست
خامشي من قوي آوازه ايست
آواز قو میتونه دو تا منظور باشه یا یه چیز محال چرا که قو ها زیاد اهل سر و صدا نیستن یا معنای قشنگ ترش اینه که تو افسانه ها گفته شده قو اولین و آخرین آوازش رو قبل مرگش میخونه
حالا اینجا میگه سکوت من در قبال حتی اندک بدی این ها غیر ممکنه. یعنی من در برابر بدیشون سکوت نمیکنم (مفهوم کلی ایستادگی در برابر بدی)
۳)نمیفهمم
۴) تا کی بخاطر سکوت و نبود تو با سرمه چشامو رو هم بذارم / دیگه خسته شدم و فریاد سکوت های گذشته رو با ناله ابراز میکنم. مفهوم کلیش خسته شدن عاشق از وضعیت سکوت معشوقه و داره از حداکثر جنون خودش میگه
خب بیت خود شعر هم: بازگرد که به خاطر عشق تو، سکوت جنون وارم فریاد سنگ کوهسار را نیز بلند کرد که مفهوم کلیش درخواست بازگشت معشوقه به علت اینکه جنون عاشق به حداکثر نمایش خودش رسیده -
@soniaaa
سونیا، میگه که هیچ، مثل پوچ عالی نیست.
تفاوتی قائل نشده... جفتشون یکیان
به نظرم تناقضش رو توی همون مصرع اولش داره...
بیعیار و شعر محض و خوب و خالی نیست
میگه بیعیار نیست، شعر محض نیست، خوب نیست، خالی هم نیست.
همهٔ اینا جمع اضدادن اصن🥺
️
تناقضش اینجاس... -
@ftm-montazeri
سؤال شونزده صورت سؤال میگه که برگرد که خاموشیِ جنونم از سنگ کوهساران هم فریادها برانگیخت.
یعنی دیگه من اینقدر ساکت بودم که سنگ هم عصبانی و اذیت شد به حرف اومد...
بیت اول میگه که تویی که نازک دلی چطور از گریهٔ من نمیرنجی؟ که از فریاد من حتی کوه هم به صدا دراومده.
بیت دوم واللا یذره عجیب غریبه... میگه که بدیشون اندازه نیست و خاموشی من قویآوازهس و برتره.
بیت سوم میگه که کوه به خاطر یه قطره شراب مست شد. من دیگه چی بگم.
بیت چهارم میگه که به گرد سرمه خوابیدن از بیداد خاموشی تا کی؟! الآن من فریادِ خاموشی رو به پیش ناله میبرم.
یعنی اینکه من دیگه اصن سکوت میکنم.واللا به نظرم اصلا تست جالبی نیست من خودم باشم ردش میکنم.
@Sepehr-Alizadeh-1
اون عبارت هم قو نیست. قَویه. -
@ftm-montazeri
سؤال شونزده صورت سؤال میگه که برگرد که خاموشیِ جنونم از سنگ کوهساران هم فریادها برانگیخت.
بیت اول میگه که تویی که نازک دلی چطور از گریهٔ من نمیرنجی؟ که از فریاد من حتی کوه هم به صدا دراومده.
بیت دوم واللا یذره عجیب غریبه... میگه که بدیشون اندازه نیست و خاموشی من قویآوازهس و برتره.
بیت چهارم میگه که به گرد سرمه خوابیدن از بیداد خاموشی تا کی؟! الآن من فریادِ خاموشی رو به پیش ناله میبرم.
یعنی اینکه من دیگه اصن سکوت میکنم.واللا به نظرم اصلا تست جالبی نیست من خودم باشم ردش میکنم.
@Sepehr-Alizadeh-1
اون عبارت هم قو نیست. قَویه.@danial-hosseiny در تست گفته است:
@ftm-montazeri
@Sepehr-Alizadeh-1
اون عبارت هم قو نیست. قَویه.من که سندی ندارم مبنی بر اینکه قوی نیست و قوئه ولی خوانش قوی تو همچین مثنوی قدیمی ای ریتم جالبی نمیده. بعد از طرفی آوازه قوی ترکیب زیاد آشنایی نیست که شعرش رو دیده باشیم ولی آوازه قو اقلا یه داستانی پشتش هست
با همه اینا بازم مطمئن نیستم شاید درست میگی @danial-hosseiny -
@soniaaa
️
تناقضش اینجاس...@danial-hosseiny
مرسی
نخند خب چ میدونستم -
@soniaaa
️
تناقضش اینجاس...@danial-hosseiny
ولی نمیشه از دو منظر نگاش کرد ؟
هیچ مانند پوچ عالی نیس ینی هر دو عالی نیستن
هیچ مثل پوچ عالی نیس یعنی پوچ عالیه اما هیچ مثل اون نیسبد میخونم شعرو ؟
-
@ftm-montazeri در تست گفته است:
سلام دوستان
لطفا تست ۲ و ۱۰ و ۱۶ تحلیل میکنید۱۶) به نظرم چهاره
۱) تو که با این ظرافت و دل نازکی با دیدن رنج و ناله من هیچ مشکلی نداری کی میخواد واسه ناله های کوه همدم بشه (پس دلیل سکوت کوه رو نداشتن مستمع واسه فریادهاش میدونه) مفهوم کلی بهانه گیری برای معشوق
۲)دل که ندارد سر بيدادشان
باد فرامش کند ار يادشان
با بدشان کان نه باندازه ايست
خامشي من قوي آوازه ايست
آواز قو میتونه دو تا منظور باشه یا یه چیز محال چرا که قو ها زیاد اهل سر و صدا نیستن یا معنای قشنگ ترش اینه که تو افسانه ها گفته شده قو اولین و آخرین آوازش رو قبل مرگش میخونه
حالا اینجا میگه سکوت من در قبال حتی اندک بدی این ها غیر ممکنه. یعنی من در برابر بدیشون سکوت نمیکنم (مفهوم کلی ایستادگی در برابر بدی)
۳)نمیفهمم
۴) تا کی بخاطر سکوت و نبود تو با سرمه چشامو رو هم بذارم / دیگه خسته شدم و فریاد سکوت های گذشته رو با ناله ابراز میکنم. مفهوم کلیش خسته شدن عاشق از وضعیت سکوت معشوقه و داره از حداکثر جنون خودش میگه
خب بیت خود شعر هم: بازگرد که به خاطر عشق تو، سکوت جنون وارم فریاد سنگ کوهسار را نیز بلند کرد که مفهوم کلیش درخواست بازگشت معشوقه به علت اینکه جنون عاشق به حداکثر نمایش خودش رسیده@Sepehr-Alizadeh-1
والا پاسخنامش گفته ۲ من خودمم نمیفهمم چراولی بنظر من گزینه ۱ با توجه به مصرع دوم
میگه تو که انقدر دل نازکی چطوری میخوای نسبت به ناله من بی تفاوت باشی درحالیکه کوه به اون سختی با ناله من فریاد میزنهو گزینه ۳ بنظر من داره میگه کوه(منظور سختی و ابهت)با یه قطره می مدهوش شد
من که دیگه جای خودم دارم -
@soniaaa
️
تناقضش اینجاس... -
@ftm-montazeri
@Sepehr-Alizadeh-1
اون عبارت هم قو نیست. قَویه.