تست ادبیات
-
سلام به آلایی های عزیز ، ممنون میشم تحلیل خودتون رو از تست زیر بیان کنید .
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا -
M mahdi shokry marked this topic as a question on
-
@ریاضیا
@تجربیاmahdi shokry
سه میشه ؟ اگ درسته توضیح بدم -
@ریاضیا
@تجربیاmahdi shokry سلام گزینه 3 طبق صورت سوال و جواب هر دوتا دارن میگن ک زمانه باعث همچنین اتفاق هایی شده
-
mahdi shokry
سه میشه ؟ اگ درسته توضیح بدم@soniaaa سلام مجدد دوست عزیز
نظر شما محترمه ، من خودم به پاسخی نرسیدم .
ممنون میشم تحلیل خودتون رو بفرمایید . -
mahdi shokry سلام گزینه 3 طبق صورت سوال و جواب هر دوتا دارن میگن ک زمانه باعث همچنین اتفاق هایی شده
Amir Karamouzian یعنی منظور شما اینه که زمانه باعث تغییرات ظاهری میشه؟
-
Amir Karamouzian یعنی منظور شما اینه که زمانه باعث تغییرات ظاهری میشه؟
mahdi shokry یجواریی بله مصراح دوم رو نگاه کنید میگه اگر زمانه خوب بشه گلستان هم خوب میشه گلستان میتونیم جاندار مثلا در نظر بگیریم
-
@ریاضیا
@تجربیاmahdi shokry سلام . گزینه ۳ میشه
بیت صورت سوال فکر کنم میگه که حالات و حال و هوای ما است که وضعیت دنیای بیرون را رقم میزند
یعنی اگه ما دم گرد و خوشحال باشیم زمانه هم تابستان میشه...و اگر دم سرد و ناراحت و افسرده باشیم ، روزگار هم زمستان میشه.
مصراع دوم گزینه ۳ هم همین مفهوم داره -
mahdi shokry یجواریی بله مصراح دوم رو نگاه کنید میگه اگر زمانه خوب بشه گلستان هم خوب میشه گلستان میتونیم جاندار مثلا در نظر بگیریم
Amir Karamouzian ببخشید شما مفهوم بیت الگو رو متوجه شدید ؟
-
mahdi shokry سلام . گزینه ۳ میشه
بیت صورت سوال فکر کنم میگه که حالات و حال و هوای ما است که وضعیت دنیای بیرون را رقم میزند
یعنی اگه ما دم گرد و خوشحال باشیم زمانه هم تابستان میشه...و اگر دم سرد و ناراحت و افسرده باشیم ، روزگار هم زمستان میشه.
مصراع دوم گزینه ۳ هم همین مفهوم دارهFarhan Honar در تست ادبیات گفته است:
مصراع دوم گزینه ۳ هم همین مفهوم دارهیعنی میفرمایید ، احوالات درونی ما عامل تغییر عناصر بیرونی مثل طبیعت و... است .
منظور شما اینه ؟ -
Farhan Honar در تست ادبیات گفته است:
مصراع دوم گزینه ۳ هم همین مفهوم دارهیعنی میفرمایید ، احوالات درونی ما عامل تغییر عناصر بیرونی مثل طبیعت و... است .
منظور شما اینه ؟mahdi shokry بله دقیقا
-
از راهنمایی همه دوستان ممنونم ، لطف کردید .
انشالله موفق باشید -
M mahdi shokry marked this topic as a regular topic on
-
M mahdi shokry marked this topic as a question on
-
M mahdi shokry has marked this topic as solved on