Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
مغناطیس
-
جواب این سوال کدوم گزینه میشه؟
من گزینه 2 به دست اوردم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام منم ۲ در میارم
-
Mr Unknown XD منم همینطور
-
Mr Unknown XD
من هم ۲ در آوردم فقط یه مسئلهای داره برام
این مثلا شکل سه بعدیش. خوب اگر از لحاظ راستایی بگیریم انگار زاویه بینشون ۴۵عه. نتونستم ۹۰ رو هضم کنم راستش با اینکه واضحا دیده میشه. -
Mehrsa 14 زاویش ۹۰ هست یک کوچولو تجسمش فکر میکنم بد باشه
-
Mr Unknown XD
بله شما درست میگین چون اگر بخواد ۴۵ باشه انگار میدان در راستای اون محور مختصات هست نه جهتی که ازما خواسته.به خاطر شکل که دوتا ۴۵ عه نود میگیریم یا به خاطر اینکه دو تا صفحه عمود بر هم هست؟ -
Mehrsa 14 نه میگم من پشیمون شدم ،، گزینه یکو میزنم ، البته این راه برای بچه های تجربی نیست سعی میکنم شهودی اگر بتونم بگمش
-
-
مرحله مرحله پیش بیا سعی کرذم قشنگ توضیح بدمش
مرحله بعدی
مرحله بعدی
مرحله بعدی
مرحله بعدی
مرحله بعدی
مرحله بعدی
مرحله بعدیش
مرحله بعدی
در پیام بعدی -
اینم مرحله آخر -
-
Mr Unknown XD
خیلی لطف کردین ممنون
میگم خدایا چرا نمیتونم حلش کنم بفهممش. -
این پست پاک شده!
-
Mr Unknown XD در مغناطیس گفته است:
اینم مرحله آخرلطف میکنید اسم برنامه رو بگید من همه اینترنت رو گشتم نهایتاً دستگاه مختصات دو بعدی پیدا کردم
ممنون میشم -
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟ -
Mr Unknown XD در مغناطیس گفته است:
@محمد-خراسانی
جئوجبرا هست
رسم کردنش سخت نیست اینجور شکل ولی واسه رسم بهتر اشکال سه بعدی باید یکسری محاسباتش رو خودت انجام بدی(معادله خط و صفحه رو باید خودت بنویسی بعد تایپش کنی) نمیشه فقط دستور بدی اون برات انجام بده ،، حالا شما چیزی فهمیدین از اوناها؟مچکرم
من حقیقتا خیلی فکر کردم بعد متوجه شدم اینا برا دوازدهم هستش... من یازدهمم و سال بعد میرم دوازدهم برا همین فعلا فکر نکنم توی پایه من باشه
درست میگم؟ -
@محمد-خراسانی
نه اون راه دومی رو اگر یک کم با ارامش بخونی برحسب یازدهم نوشتم ، ببین اول باید اون محور هارو انگار داخل ذهنت تجسم کنی و اون دو تا بردار رو ( چون تجسم بردار هاش سخت بود واسه همین گفتم با شکل نشون بدم ) بعدش که نگاه کردی بقیش باید سعی کنی هی شکلو بچرخونی تا به همون مثلثا برسی و زاویه ۶۰ البته اگر رشتت ریاضیه خب سال دیگه فرمول زاویه بین دو بردار رو میخونین دیگه نیاز به تجسم زیادی نیست -
Mr Unknown XD
آره خداروشکر ریاضی ام
حقیقتا برنامه هم برا همین میخواستم تا بهتر متوجه شم اون مثلث ها دقیقاً کجان و زاویه بینشون چجوریه -
Mr Unknown XD
من کامل متوجه شدم فقط نفهمیدم اون پاره خط BC چجوری 2√ به دست اومد -
@محمد-خراسانی
مثلث قائم الزاویع هست
با توجه به مختصات b و c اندازه اون دو تا ضلع ۱ و ۱ هستش در نتیجه اون یکی میشه رادیکال ۲