IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
️گزاره️
کولون پایین رو برخلاف روده کور طويلترين بخش رودٔه بزرگ محسوب شده و فاقد هرگونه بنداره اي است. -
🟢گزاره🟢
در بخش صعودي لولۀ هنله همانند بخش نزولي آن، جهت جريان مايع تراوش شده و خون، برخلاف يكديگر است. -
🟢گزاره🟢
پروتئينهاي فعال كننده، انواع مختلفي دارند كه در حضور مالتوز، به توالي خاصي از دنا متصل ميشوند. -
helen hardy درسته
-
helen hardy فکر کنم غلطه...چون پروتئین های فعال کننده نداریم...یه نوعه فکر کنم
-
Farhan Honar ینی روده کور بنداره داره؟
-
helen hardy غلطه
هیپوفیز جز دستگاه عصبی مرکزی نیست
در بالای ساقه مغز هم قرار نداره -
@Ali-Valicheki منم همین فکرو میکردم ولی انگار طراحان نظرشون چیز دیگه ای هستش
-
helen hardy یعنی انواعی درسته؟=///
-
@Ali-Valicheki
-
@Ali-Valicheki ️
منم فکر میکردم یه نوعه ولی اینطوری نیست مثل اینکه -
helen hardy خیلی ممنونم
راستی ببخشید دیر متوجه شدم فالوم کردید -
@Ali-Valicheki خواهش میکنم
بلدش نبودم نمیدونستم اینجاهم فالو داره یه + بود هعی میزدم ببینم چیه نمیفهمیدمش خودمم -
helen hardy بله داره
اندکی آپشن دادن دلمون خوش باشه -
@Ali-Valicheki راجب این سنجشم تست داده بود گفته بود مهارکننده ها ک درست گرفته بودن
-
helen hardy نه. اگه «برخلاف» مال کل جمله باشه که غلطه. اینم با توجه به صورت تست معلوم میشه.
اگه منظورش این باشه که کولون پایین رو برخلاف روده ی کور طویل ترین بخش روده ی بزرگه و کولون پایین رو فاقد هرگونه بندازه ای است ، درسته ... من اینجوری درنظر گرفتم -
Marzieh Abouei ای بابا=(((..یعنی قضیه مهار کننده و فعال کننده اگه گفت انواع دارن باید درست بگیریم؟
چون این گزاره ای هم که ایشون گذاشتن مال گزینه۲ امروز بود و میگن که درست گرفته -
helen hardy غلطه چون کولون پایین رو سرخرگ کوچک داره و ممکنه که اون سرخرگ بنداره مویرگی داشته باشه/نگفته بندارهی گوارشی ؛ گفته هر نوع بنداره .
-
Farhan Honar بنداره مویرگی
-
من در آوردی:
در بیماری که شایع ترین نوع آن به دلیل عدم وجود فاکتور 8 به وجود میآید، میتوان یکی از علت های آن را به رسوب ترکیبات کلسترول دار در کیسه صفرا نسبت داد .
ص/غ؟