هر کی یه گزاره
-
helen hardy فکر کنم غلطه...چون پروتئین های فعال کننده نداریم...یه نوعه فکر کنم
@Ali-Valicheki راجب این سنجشم تست داده بود گفته بود مهارکننده ها ک درست گرفته بودن
-
Farhan Honar ینی روده کور بنداره داره؟
helen hardy نه. اگه «برخلاف» مال کل جمله باشه که غلطه. اینم با توجه به صورت تست معلوم میشه.
اگه منظورش این باشه که کولون پایین رو برخلاف روده ی کور طویل ترین بخش روده ی بزرگه و کولون پایین رو فاقد هرگونه بندازه ای است ، درسته ... من اینجوری درنظر گرفتم -
@Ali-Valicheki راجب این سنجشم تست داده بود گفته بود مهارکننده ها ک درست گرفته بودن
Marzieh Abouei ای بابا=(((..یعنی قضیه مهار کننده و فعال کننده اگه گفت انواع دارن باید درست بگیریم؟
چون این گزاره ای هم که ایشون گذاشتن مال گزینه۲ امروز بود و میگن که درست گرفته -
️گزاره
️
کولون پایین رو برخلاف روده کور طويلترين بخش رودٔه بزرگ محسوب شده و فاقد هرگونه بنداره اي است.helen hardy غلطه چون کولون پایین رو سرخرگ کوچک داره و ممکنه که اون سرخرگ بنداره مویرگی داشته باشه/نگفته بندارهی گوارشی ؛ گفته هر نوع بنداره .
-
helen hardy نه. اگه «برخلاف» مال کل جمله باشه که غلطه. اینم با توجه به صورت تست معلوم میشه.
اگه منظورش این باشه که کولون پایین رو برخلاف روده ی کور طویل ترین بخش روده ی بزرگه و کولون پایین رو فاقد هرگونه بندازه ای است ، درسته ... من اینجوری درنظر گرفتمFarhan Honar بنداره مویرگی
-
من در آوردی:
در بیماری که شایع ترین نوع آن به دلیل عدم وجود فاکتور 8 به وجود میآید، میتوان یکی از علت های آن را به رسوب ترکیبات کلسترول دار در کیسه صفرا نسبت داد .
ص/غ؟ -
من در آوردی:
در بیماری که شایع ترین نوع آن به دلیل عدم وجود فاکتور 8 به وجود میآید، میتوان یکی از علت های آن را به رسوب ترکیبات کلسترول دار در کیسه صفرا نسبت داد .
ص/غ؟Disgustion 1
در بیماری که شایع ترین نوع آن به دلیل عدم وجود فاکتور 8 به وجود میآید
منظورش هموفیلی هست
بیماری وابسته ب جنس نهفته
ک فرایند لخته شدن خون مشکل پیدا میکنه توش
کیسه صفرا اگ رسوب کنه >>> پس چربی ها خوب تجزیه نمیشن >>>> پس ویتامین های محلول در چربی خوب جذب نمیشن >>>> کمبود k که در فرایند انعقاد نقش داره >>> باعث اختلال در انعقاد میشهپس میشه گفت بیماری هموفیلی موجب اختلالی میشه که رسوب کلسترول در کبد هم موجب اون اختلال میشه
اما جمله دو پهلوعه هیچوقت رسوب کلسترول در صفرا موجب هموفیلی نمیشه چون بیماری ژنیه ب نظرم غلطه
چقد حرف زدم -
Marzieh Abouei ای بابا=(((..یعنی قضیه مهار کننده و فعال کننده اگه گفت انواع دارن باید درست بگیریم؟
چون این گزاره ای هم که ایشون گذاشتن مال گزینه۲ امروز بود و میگن که درست گرفته@Ali-Valicheki اره دیگ زبانم قاصره درست بگیرین
ایییی اروووررررررررررررررررررررررررررررررر -
@Ali-Valicheki اره دیگ زبانم قاصره درست بگیرین
ایییی ارووورررررررررررررررررررررررررررررررMarzieh Abouei ممنونم=)
-
Disgustion 1
منظورش هموفیلی هست
کیسه صفرا اگ رسوب کنه >>> پس چربی ها خوب تجزیه نمیشن >>>> پس ویتامین های محلول در چربی خوب جذب نمیشن >>>> کمبود k که در فرایند انعقاد نقش داره >>> باعث اختلال در انعقاد میشهپس میشه گفت بیماری هموفیلی موجب اختلالی میشه که رسوب کلسترول در کبد هم موجب اون اختلال میشه
اما جمله دو پهلوعه هیچوقت رسوب کلسترول در صفرا موجب هموفیلی نمیشه چون بیماری ژنیه ب نظرم غلطه
چقد حرف زدم@soniaaa
کاملا درسته
-
جواب ژنتیک دیروز
-
جواب ژنتیک دیروز
#دقت
-
#دقت
Marzieh Abouei گزینه سه؟؟
-
#دقت
Marzieh Abouei سه میشه
-
Farhan Honar بنداره مویرگی
Disgustion 1
نکته خوبی بود. ولی نمیدونم کنموز در نظرش میگیره یا نه
-
Disgustion 1
منظورش هموفیلی هست
چقد حرف زدم@soniaaa باریکلا، نکتش تو همین مورد آخری بود که بیان کردین ؛ جملهه علت و معلول زیاد داره بعد موقع تحلیل همهرو که پیش بیایم و به آخرش برسیم این نکتهه از چشمون در میره و میگیم درسته .
خلاصه که عالی بود . -
Disgustion 1
Farhan Honar طراحای کنموز نشون دادن تو 20 یا 30 درصد سوالا تو همچین درسایی، سلیقهای عمل میکنن (عین کنموز 99) ؛ آدم کلن قفل میکنه .
-
@soniaaa باریکلا، نکتش تو همین مورد آخری بود که بیان کردین ؛ جملهه علت و معلول زیاد داره بعد موقع تحلیل همهرو که پیش بیایم و به آخرش برسیم این نکتهه از چشمون در میره و میگیم درسته .
خلاصه که عالی بود .Disgustion 1
خیلی ممنونم -
من در آوردی (ترکیبی سه سال) :
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد، اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد/
صیاغ؟ -
Disgustion 1
Farhan Honar بله کنموز ۴۰۰ در نظرش گرفته دیروز فرستادم تو اون سوال مورد ب با همین علت غلط میشد