هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 زمین گرده
Mahan Xodayi 2
باریک
-
Mahan Xodayi 2
خیلی نیزه ای به سوال کنموزی منم جواب بدین ممنون میشماین پست پاک شده! -
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگمMahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگماهان مثال نقض جلو چشمه ها://
اصن عنوان نوشته رویش بذر غلات و جیبرلین ها....
اقای مقاری میگفتن که این غلاتو کد بزارین که یعنی این جریانا تو تک لپه ای هاست.... -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگماهان مثال نقض جلو چشمه ها://
اصن عنوان نوشته رویش بذر غلات و جیبرلین ها....
اقای مقاری میگفتن که این غلاتو کد بزارین که یعنی این جریانا تو تک لپه ای هاست....Mahan Xodayi 2
عاها مرسی لطف کردین ممنونم -
Mahan Xodayi 2
عاها مرسی لطف کردین ممنونم@soniaaa خواهش میکنم
-
حالا اینطور گفتم نگردین از من اتو بگیرینا من سوتی زیاد میدم گنا دارم
-
@soniaaa نه دیگه تا کنموز نیزه بدست دنبال اتوعه شما و متینیم
ما فعلا بی حساب شدیم
-
@soniaaa نه دیگه تا کنموز نیزه بدست دنبال اتوعه شما و متینیم
ما فعلا بی حساب شدیم
Mahan Xodayi 2
بله بله ثهیه میفرمایین -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
گزاره
در صورت افزایش ترشح هورمونهای فاقد ید تیروئید، عملکرد برداشت کلسیم از استخوانها کاهش میابد.
-
گزاره
در صورت افزایش ترشح هورمونهای فاقد ید تیروئید، عملکرد برداشت کلسیم از استخوانها کاهش میابد.
Matin Mousavi 1
درسته ؟ -
Matin Mousavi 1
درسته ؟@soniaaa کنموز و نیزهای
و بقیه هم بیان ببینم چی میگن
-
@soniaaa کنموز و نیزهای
و بقیه هم بیان ببینم چی میگن
Matin Mousavi 1
اوکی -
گزاره
Matin Mousavi 1
اگر افزایش فعالیت تیروئد اونم از نوع هورمون های فاقد یدش اتفاق بیوفته پس میزان کلسی تونین افزایش پیدا میکند....کلسی تونین هم از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری میکند
در نتیجه افزایش کلسی تونین برداشت کلسیم از استخوان کاهش میابد -
Matin Mousavi 1
اگر افزایش فعالیت تیروئد اونم از نوع هورمون های فاقد یدش اتفاق بیوفته پس میزان کلسی تونین افزایش پیدا میکند....کلسی تونین هم از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری میکند
در نتیجه افزایش کلسی تونین برداشت کلسیم از استخوان کاهش میابدMahan Xodayi 2 گزاره غلطه
-
Mahan Xodayi 2 گزاره غلطه
Matin Mousavi 1 عجب...علت!؟
-
Mahan Xodayi 2 گزاره غلطه
Matin Mousavi 1 علتش این باشه که هورمون های نیست...بنظرم زیاد درست نیست چون هورمون منفرد نیست که.....
-
Matin Mousavi 1 علتش این باشه که هورمون های نیست...بنظرم زیاد درست نیست چون هورمون منفرد نیست که.....
Mahan Xodayi 2
بله دقیقا ب نکته خوبی اشاره کردین :)) -
Mahan Xodayi 2
بله دقیقا ب نکته خوبی اشاره کردین :))@soniaaa
بازم بسته بنظر طراح ممکنه متفاوت باشه اگر منظورش اون پیکی هست که میاد اون جمعه و ها نمیتونه غلط باشه اما اگر منظور از ها نوع هورمون باشه حق با متینه.... -
Mahan Xodayi 2
کلسی تونین میشه فقط پس نباید بگه هورمونهای!
-
@soniaaa
بازم بسته بنظر طراح ممکنه متفاوت باشه اگر منظورش اون پیکی هست که میاد اون جمعه و ها نمیتونه غلط باشه اما اگر منظور از ها نوع هورمون باشه حق با متینه....Mahan Xodayi 2
اره دگ نگارشش مهمه خب اینجام منظور فقط کلسی تونینه