هر کی یه گزاره
-
گزاره
در صورت افزایش ترشح هورمونهای فاقد ید تیروئید، عملکرد برداشت کلسیم از استخوانها کاهش میابد.
Matin Mousavi 1
اگر افزایش فعالیت تیروئد اونم از نوع هورمون های فاقد یدش اتفاق بیوفته پس میزان کلسی تونین افزایش پیدا میکند....کلسی تونین هم از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری میکند
در نتیجه افزایش کلسی تونین برداشت کلسیم از استخوان کاهش میابد -
Matin Mousavi 1
اگر افزایش فعالیت تیروئد اونم از نوع هورمون های فاقد یدش اتفاق بیوفته پس میزان کلسی تونین افزایش پیدا میکند....کلسی تونین هم از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری میکند
در نتیجه افزایش کلسی تونین برداشت کلسیم از استخوان کاهش میابدMahan Xodayi 2 گزاره غلطه
-
Mahan Xodayi 2 گزاره غلطه
Matin Mousavi 1 عجب...علت!؟
-
Mahan Xodayi 2 گزاره غلطه
Matin Mousavi 1 علتش این باشه که هورمون های نیست...بنظرم زیاد درست نیست چون هورمون منفرد نیست که.....
-
Matin Mousavi 1 علتش این باشه که هورمون های نیست...بنظرم زیاد درست نیست چون هورمون منفرد نیست که.....
Mahan Xodayi 2
بله دقیقا ب نکته خوبی اشاره کردین :)) -
Mahan Xodayi 2
بله دقیقا ب نکته خوبی اشاره کردین :))@soniaaa
بازم بسته بنظر طراح ممکنه متفاوت باشه اگر منظورش اون پیکی هست که میاد اون جمعه و ها نمیتونه غلط باشه اما اگر منظور از ها نوع هورمون باشه حق با متینه.... -
Mahan Xodayi 2
کلسی تونین میشه فقط پس نباید بگه هورمونهای!
-
@soniaaa
بازم بسته بنظر طراح ممکنه متفاوت باشه اگر منظورش اون پیکی هست که میاد اون جمعه و ها نمیتونه غلط باشه اما اگر منظور از ها نوع هورمون باشه حق با متینه....Mahan Xodayi 2
اره دگ نگارشش مهمه خب اینجام منظور فقط کلسی تونینه -
خالی از لطف نبود ببینین اینم چون کم تست دیدین ازش احتمالا
-
Marzieh Abouei گزینه 3 ؟
-
Marzieh Abouei سلام گزینه ۳؟
فک کنم چون نوک ریشه کلاهکه قارچ واردش نمیشه -
Mahan Xodayi 2
کلسی تونین میشه فقط پس نباید بگه هورمونهای!
Matin Mousavi 1
نیزه ای بود تستت
-
Matin Mousavi 1
نیزه ای بود تستت
Mahan Xodayi 2
آره
-
Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
@nazanin-mirzai بله دقیقا . در شکل کتاب هم معلومه که اسپرماتوسیت اولیه هستهی نیزهای داره و قطعا فشرده هم نیست (غیر فشرده)
کنموز جانحساب پاک
Mahan Xodayi 2
آخرش کار خودتو کردی.
خیلی مراقب بودم -
Mahan Xodayi 2
آخرش کار خودتو کردی.
خیلی مراقب بودم -
🩸گزاره
کوچکترین یاخته های خونی در مقایسه با سایر یاخته های خونی ، بیشترین نسبت هسته به سیتوپلاسم را دارد. ص/ غ -
🩸گزاره
کوچکترین یاخته های خونی در مقایسه با سایر یاخته های خونی ، بیشترین نسبت هسته به سیتوپلاسم را دارد. ص/ غFarhan Honar براساس واقعیت و علمی در مرحله سنتز ریبوزوم و ادامه روند تا بالغ شدن این قضیه برا گلبول قرمز صادقه ولی بر اساس کتاب فک میکنم غلط باشه چون لنوفسیتارو ما با این کد میشناسیم
-
Farhan Honar براساس واقعیت و علمی در مرحله سنتز ریبوزوم و ادامه روند تا بالغ شدن این قضیه برا گلبول قرمز صادقه ولی بر اساس کتاب فک میکنم غلط باشه چون لنوفسیتارو ما با این کد میشناسیم
Mahan Xodayi 2 فکر نکنم. چون گلبول قرمز نابالغ در خون وجود نداره که بگیم یاخته ی خونی.(البته گزاره رو اشتباه نوشتم ، گزاره در مورد یاخته های موجود در خون انسان سالم بود)
-
Mahan Xodayi 2 فکر نکنم. چون گلبول قرمز نابالغ در خون وجود نداره که بگیم یاخته ی خونی.(البته گزاره رو اشتباه نوشتم ، گزاره در مورد یاخته های موجود در خون انسان سالم بود)
Farhan Honar ارع اینم هست...حواسم رفتم به مراحل تکمیل بالغ شدن....ولی ذکر نکردی که در خونه فقط گفتی یاخته خونی!!!
حالا درسته غلط؟ -
گزاره
هر یاخته موجود در خون انسان سالم و بالغ که با قطعه قطعه شدن سیتوپلاسم خود در ایجاد پلاکت نقش دارد، در ساختار غشای خود، فاقد فراوان ترین لیپید های رژیم غذایی و مولکول حامل اطلاعات وراثتی هستند.
ص،غ