میانگین
-
سلام دوستان
من جواب این سوال رو ندارم
اگه از جوابتون مطمئنید ممنون میشم بگید گزینه چند دراوردید .

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام من 2 در میارم
-
سلام من 2 در میارم
Mr Unknown XD
یه نکته خونده بودم که اگه دو تا جامعه اماری با تعداد یکسان داشتیم و میانگین جامعه اول x1 و میانگین جامعه دوم x2 بود
میانگین کل این دوتا جامعه میشه x1+x2 تقسیم به ۲حالا من اینو اینجوری رفتم شد ۲۶/۱۵
غلطه؟

-
Mr Unknown XD
یه نکته خونده بودم که اگه دو تا جامعه اماری با تعداد یکسان داشتیم و میانگین جامعه اول x1 و میانگین جامعه دوم x2 بود
میانگین کل این دوتا جامعه میشه x1+x2 تقسیم به ۲حالا من اینو اینجوری رفتم شد ۲۶/۱۵
غلطه؟

Mr Unknown XD
غلطه؟

اگر اندازه اون وسطی هم برابر بقیه میبود حرف شما درست میبود اما الان نه باید میانگین بگیرین کامل
-
Mr Unknown XD
غلطه؟

اگر اندازه اون وسطی هم برابر بقیه میبود حرف شما درست میبود اما الان نه باید میانگین بگیرین کامل
Mr Unknown XD اها چون اینجا اون ۲۵ که داده چارک ها هم توش هست
یعنی اون ۲۵ میانگین اون ۱۰ داده وسط و چارک اول و دوم و سومه؟ -
یعنی اون ۲۵ میانگین اون ۱۰ داده وسط و چارک اول و دوم و سومه؟Mr Unknown XD اها چون اینجا اون ۲۵ که داده چارک ها هم توش هست
یعنی اون ۲۵ میانگین اون ۱۰ داده وسط و چارک اول و دوم و سومه؟بله دقیقا .. الان انگار میانگین هارو داری تهداد اعضا رو هم داری
-
یعنی اون ۲۵ میانگین اون ۱۰ داده وسط و چارک اول و دوم و سومه؟بله دقیقا .. الان انگار میانگین هارو داری تهداد اعضا رو هم داری
Mr Unknown XD اها خب پس دوباره فکر کنم ببینم چطوری میشه
یه سوال
این سوالا هست که میگ کدوم فلان بهتره ها
که میگیم هر کی ضریب تغییرات کمتره بهتر و دقیق تره
ایا براساس معیار پراکندگی دیگ هم میتونیم مقایسه کنیم یا فقط ضریب تغییرات؟ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
یه سوال
ایا براساس معیار پراکندگی دیگ هم میتونیم مقایسه کنیم یا فقط ضریب تغییرات؟Mr Unknown XD اها خب پس دوباره فکر کنم ببینم چطوری میشه
یه سوال
ایا براساس معیار پراکندگی دیگ هم میتونیم مقایسه کنیم یا فقط ضریب تغییرات؟ضریب تغییرات به نظرم عامل بهتریه برای مقایسه. البته من دیدم گاهی با همون انحراف معیار حل میکنن و درست در میاد ولی خب ضریب تغییرات منطقی تره
-
یه سوال
ایا براساس معیار پراکندگی دیگ هم میتونیم مقایسه کنیم یا فقط ضریب تغییرات؟ضریب تغییرات به نظرم عامل بهتریه برای مقایسه. البته من دیدم گاهی با همون انحراف معیار حل میکنن و درست در میاد ولی خب ضریب تغییرات منطقی تره
Mr Unknown XD یکیش بود مال ۹۸ خارج
تحلیلشو دیدم یه استادی باهمون دامنه تغییرات میره
یه سری ضریب تغییراتش بد درمیومد
حالا میخوام ببینم ایا با همون دامنه تغییرات برم درست میشه؟غیر از اینکه دامنه تغییراتشون مساوی دربیاد -
یه سوال
Mr Unknown XD بنظر من اگه فقط میانگین رو داشته باشیم ، هر چه میانگین بیشتر باشه بهتره.
اگه فقط واریانس(یا انحراف معیار) داشته باشیم هرچه کمتر باشه بهتره.
اگه هر دو رو داشته باشیم باید حتما ضریب تغییرات رو محاسبه کنیم که هر چه کمتر باشه بهتره -
یه سوال
Mr Unknown XD
مثلا این شد ضریب تغییراتشون
چجوری مقایسه کنم؟

-
Mr Unknown XD
چجوری مقایسه کنم؟

Mr Unknown XD
چجوری مقایسه کنم؟

اینجور چیزی فکر میکنم باید تقریب زد رادیکال دو و اون یکی رو . من خودمم معمولا با انحراف معیار حل میکنم ولی از لحاظ تعریفی ضریب تغییرات برام منطقی تر بوده
-
Mr Unknown XD بنظر من اگه فقط میانگین رو داشته باشیم ، هر چه میانگین بیشتر باشه بهتره.
اگه هر دو رو داشته باشیم باید حتما ضریب تغییرات رو محاسبه کنیم که هر چه کمتر باشه بهترهFarhan Honar در میانگین گفته است:
اگه هر دو رو داشته باشیم باید حتما ضریب تغییرات رو محاسبه کنیم که هر چه کمتر باشه بهترهنه با میانگین نباید کلا کار کرد چون مثلا دو تا عدد 100 داشته باشیم بقیه 1 و 2 و اینا باشن بعد اون دو تا عدد میانگینو میکشن بالا . روون ترین کار همون انحراف معیاره چون محاسبش هم ساده تر از بقیه هست
-
Mr Unknown XD
چجوری مقایسه کنم؟

اینجور چیزی فکر میکنم باید تقریب زد رادیکال دو و اون یکی رو . من خودمم معمولا با انحراف معیار حل میکنم ولی از لحاظ تعریفی ضریب تغییرات برام منطقی تر بوده
Mr Unknown XD
مثلا رادیکال ۳/۷ رو بگیرم ۱/۸؟ -
Mr Unknown XD
چجوری مقایسه کنم؟

Mr Unknown XD
نظرتون راجع دامنه تغییرات چیه؟ -
Mr Unknown XD
مثلا رادیکال ۳/۷ رو بگیرم ۱/۸؟ -
Mr Unknown XD خب مهم اینکه بیشتر از ۰/۱ بشه صورت اون کسره:(
بلد نیستم اینقدر دقیق -
Mr Unknown XD
نظرتون راجع دامنه تغییرات چیه؟Mr Unknown XD
نظرتون راجع دامنه تغییرات چیه؟اینم عامل بهتری هست . به نظرم اگر در قالب یک تست باشه بهتر بتونیم بسنجیم من بگردم یا شما اون تستی که میگین رو بذارین ( ولی در قالب کلی اگر وقت کنیم همون انحراف معیار از بقیه بهتر هست )
-
Mr Unknown XD خب مهم اینکه بیشتر از ۰/۱ بشه صورت اون کسره:(
بلد نیستم اینقدر دقیقSara_R من یک لحظه جزوه رو نگاه کنم میفرستمش که کدوم بهتره
-
Mr Unknown XD
نظرتون راجع دامنه تغییرات چیه؟اینم عامل بهتری هست . به نظرم اگر در قالب یک تست باشه بهتر بتونیم بسنجیم من بگردم یا شما اون تستی که میگین رو بذارین ( ولی در قالب کلی اگر وقت کنیم همون انحراف معیار از بقیه بهتر هست )
Mr Unknown XD
درسته ممنونم🌸
این بود همین تسته که داشتم میزدم