-
javancop تورو خدا یک تست یک تست قرار ندین
هر بخش تو یه فایل باشه لطفا -
برای آقای آقاجانی امکان ادامه فیلم ها نیست من درهمایش ایشون بودم گفتند امکان ادامه برایم مقدور نیست
324
ببخشید کدوم همایش ؟ کجا ؟ -
324
ببخشید کدوم همایش ؟ کجا ؟ -
324
خوب همایش قبلی کدومه ؟ -
324 دوست عزیز من همایش ایشون بودم لغو شد چرا انقدر حرف بی منبع میزنی یا به عبارتی حرف الکی????????????? اگه همایش بعدی هستین ک هنوز برگزار نشده ? خود اقای اقاجانی تماس گرفتن به تک تک بچه ها و گفتن که به جای اون همایش اینجا برگزار میشه البته ممکن هست تصمیمشون عوض شده باشه اما لطفا دست بردار ازین شیطنت بچه گونه
-
324 دوست عزیز من همایش ایشون بودم لغو شد چرا انقدر حرف بی منبع میزنی یا به عبارتی حرف الکی????????????? اگه همایش بعدی هستین ک هنوز برگزار نشده ? خود اقای اقاجانی تماس گرفتن به تک تک بچه ها و گفتن که به جای اون همایش اینجا برگزار میشه البته ممکن هست تصمیمشون عوض شده باشه اما لطفا دست بردار ازین شیطنت بچه گونه
samabaa
دقیقا بحث منم همینه
همایش اردیبهشت شد خرداد بعدم کنسل شد
همایش بعدی هم روز های اینده هستش ! -
توقسمت فیزیک گفتم تاچند هفته فیلم فیزیک آپلود نمیشه همین آقای علیرضا چقدر توهین کردن بعداز چند ساعت آقای سهراب نوشتن یه هارد 3ترابایتی که فیلم فیزیک توش بوده سوخته بعد پیام دادم به همین آقای علیرضا هیچ جوابی ندادن
...
جواب ... -
سلام خسته نباشی بابت تلاش های بی دریغتون....ممنون واسه همه چی....یاعلی
-
آقای علیرضا چرا شما با همه سر جنگ داری و جو انجمن رو به هم می ریزی؟ واقعا چرا؟!
-
آقای علیرضا چرا شما با همه سر جنگ داری و جو انجمن رو به هم می ریزی؟ واقعا چرا؟!
konkursara
همینجوری ک ببینم شما نظرتون چی هست !
یادم نمیاد شمارو نقل و قول کرده باشم دلیل اینکه جواب میدی رو نمیفهمم عزیزم. واقعا چرا ؟؟ -
تو رو خدا حداقل پاسخ تست ها را بگذارید خواهش میکنم. وقتی نمونده به خدا
-
با سلام خدمت مدیر آلآ مدیریتتون رو پروژه ها واقعا بی نظیره.
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء