-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای آقای آقاجانی امکان ادامه فیلم ها نیست من درهمایش ایشون بودم گفتند امکان ادامه برایم مقدور نیست
-
برای آقای آقاجانی امکان ادامه فیلم ها نیست من درهمایش ایشون بودم گفتند امکان ادامه برایم مقدور نیست
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده324
ببخشید کدوم همایش ؟ کجا ؟ -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همایش قبلی نه این همایشی که تیر برگذار میشه
-
324
ببخشید کدوم همایش ؟ کجا ؟نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com همایش قبلی نه این همایشی که تیر برگذار میشه
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
خوب همایش قبلی کدومه ؟ -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324 دوست عزیز من همایش ایشون بودم لغو شد چرا انقدر حرف بی منبع میزنی یا به عبارتی حرف الکی????????????? اگه همایش بعدی هستین ک هنوز برگزار نشده ? خود اقای اقاجانی تماس گرفتن به تک تک بچه ها و گفتن که به جای اون همایش اینجا برگزار میشه البته ممکن هست تصمیمشون عوض شده باشه اما لطفا دست بردار ازین شیطنت بچه گونه
-
324 دوست عزیز من همایش ایشون بودم لغو شد چرا انقدر حرف بی منبع میزنی یا به عبارتی حرف الکی????????????? اگه همایش بعدی هستین ک هنوز برگزار نشده ? خود اقای اقاجانی تماس گرفتن به تک تک بچه ها و گفتن که به جای اون همایش اینجا برگزار میشه البته ممکن هست تصمیمشون عوض شده باشه اما لطفا دست بردار ازین شیطنت بچه گونه
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsamabaa
دقیقا بحث منم همینه
همایش اردیبهشت شد خرداد بعدم کنسل شد
همایش بعدی هم روز های اینده هستش ! -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودتون میدونید بعدا وقتی که یکی از مدیران آلاتمام جملات من رو نوشت اونوقت بازم میتونید توچشمام نگاه کنید
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توقسمت فیزیک گفتم تاچند هفته فیلم فیزیک آپلود نمیشه همین آقای علیرضا چقدر توهین کردن بعداز چند ساعت آقای سهراب نوشتن یه هارد 3ترابایتی که فیلم فیزیک توش بوده سوخته بعد پیام دادم به همین آقای علیرضا هیچ جوابی ندادن
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیزsamabaa حرف الکی یعنی چه ایشون توی آموزشگاه کاد تدریس میکنند ازآنجا پرسیدم
-
توقسمت فیزیک گفتم تاچند هفته فیلم فیزیک آپلود نمیشه همین آقای علیرضا چقدر توهین کردن بعداز چند ساعت آقای سهراب نوشتن یه هارد 3ترابایتی که فیلم فیزیک توش بوده سوخته بعد پیام دادم به همین آقای علیرضا هیچ جوابی ندادن
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده...
جواب ... -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشی بابت تلاش های بی دریغتون....ممنون واسه همه چی....یاعلی
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. خسته نباشید. میشه بگید بقیه ی جلسات ضبط میشه یا نه تا تکلیفمون مشخص شه؟ ممنون
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای علیرضا چرا شما با همه سر جنگ داری و جو انجمن رو به هم می ریزی؟ واقعا چرا؟!
-
آقای علیرضا چرا شما با همه سر جنگ داری و جو انجمن رو به هم می ریزی؟ واقعا چرا؟!
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهkonkursara
همینجوری ک ببینم شما نظرتون چی هست !
یادم نمیاد شمارو نقل و قول کرده باشم دلیل اینکه جواب میدی رو نمیفهمم عزیزم. واقعا چرا ؟؟ -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو رو خدا حداقل پاسخ تست ها را بگذارید خواهش میکنم. وقتی نمونده به خدا
-
با سلام خدمت مدیر آلآ مدیریتتون رو پروژه ها واقعا بی نظیره.
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاجزانه خاهش میکنم تیپ تستای فصل محلول و ترمودینامیک را بزارید
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۲۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام.
امسال میخوام به امید سایت بمونم برای کنکور دوباره اما بدجور ترسیدم.
اقا سهراب و اقای شاهرخی اخرین بازدیدشون 3 روز پیش بوده بیش از یه هفته س هیچ خبری تو سایت نیست و کاملا راکده و کامنتی هم از ادمینها نیست. اگه خبرداشته باشین امکان داره دوباره سایت روبرا بشه؟
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟