-
کدام گزینه در مورد آغازی تک سلولی که هم میتواند تولید کننده و هم میتواند مصرف کننده باشد ، صحیح است؟
1-قادر به ساخت و ذخیره گلیکوژن است.
2-قادر به ساخت و تجزیه اسید 6 کربنی است.
3-قادر به تولید کربن دی اکسید در ماده زیمنه ای سیتوپلاسم است.
4-قادر است با اتصال عوامل رونویسی به بخش های ساختاری و تنظیمی زن ، بیان آنرا تنظیم کند.نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei در تست 3 گفته است:
کدام گزینه در مورد آغازی تک سلولی که هم میتواند تولید کننده و هم میتواند مصرف کننده باشد ، صحیح است؟
4-قادر است با اتصال عوامل رونویسی به بخش های ساختاری و تنظیمی زن ، بیان آنرا تنظیم کند.۲ هم میشه واسه یو درست گرفت هم پرو چون علاوه بر باکتری اوگلنا هم همینه دیگ
-
اینم رد میکنم.
کنکور هنر نزدن هاستنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
4-قادر است با اتصال عوامل رونویسی به بخش های ساختاری و تنظیمی زن ، بیان آنرا تنظیم کند.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei فکر میکنم 4.
-
اینم رد میکنم.
کنکور هنر نزدن هاستنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jafari شما خیلی هنرمندی
-
اینم رد میکنم.
کنکور هنر نزدن هاستنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir jafari الان وقتشه کیک و ساندیسه رو بخورین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صورت سوال رو دقت بنمایید . با ک ت ری
-
amir jafari الان وقتشه کیک و ساندیسه رو بخورین
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei از اون بیسکوییتا میدن که گاز میزنی صداش تو کل سالن میپیچه بعدم تو گلو گیر میکنه خشک میشه میخوای خفه شی
با اب معدنی -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عه نوشته اغازی
من کنکور نمیدم اقا -
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar خااک عالم نوشته آغازی همکن ۴ درسته
-
amir jafari شما خیلی هنرمندی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar منظورش اوگلناس...
بین دو سه گیرم سه رو چرا رد کردی؟ -
4-قادر است با اتصال عوامل رونویسی به بخش های ساختاری و تنظیمی زن ، بیان آنرا تنظیم کند.نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei خب سه مگه میتوکندری در سیتوپلاسم نیست؟؟ خب چه اکسایش گلوکز و چه تخمیر انجام بده، CO2 رو در سیتوپلاسم تولید میکنه
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
مسئول ادبیات تست های کنکور رو میبینید
پ.ن:داداش شوخی میکنماااا -
Farhan Honar منظورش اوگلناس...
بین دو سه گیرم سه رو چرا رد کردی؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 در تست 3 گفته است:
بین دو سه گیرم سه رو چرا رد کردی؟البته دو رو ترجیح میدم
-
Marzieh Abouei از اون بیسکوییتا میدن که گاز میزنی صداش تو کل سالن میپیچه بعدم تو گلو گیر میکنه خشک میشه میخوای خفه شی
با اب معدنینوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 لنت بهشونننن خیل حس موذب کننده ای هه خب چیکاا گنم صدا میده
-
گزینه 4
-
بین دو سه گیرم سه رو چرا رد کردی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 سه منظورش تخمیر الکلیه . مطمین نیستم ولی فکر نکنم داشته باشه . از طرفی جزو اکسیژن زا هاست
-
mehranmirzaei خب سه مگه میتوکندری در سیتوپلاسم نیست؟؟ خب چه اکسایش گلوکز و چه تخمیر انجام بده، CO2 رو در سیتوپلاسم تولید میکنه
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 گفته ماده زمبته ای سیتو نه خود سیتو این یعنی سیتوسل
-
mehranmirzaei خب سه مگه میتوکندری در سیتوپلاسم نیست؟؟ خب چه اکسایش گلوکز و چه تخمیر انجام بده، CO2 رو در سیتوپلاسم تولید میکنه
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ذهنم منم عین تو رو سه قفلی زده ولی خب دو خیلی درست تره تا بریم سراغ غیر مستقیما
-
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جواب میدم حتی به غلط